Ειδικά Σκεύη

Ατμομάγειρας Cook At Home 800W Russel Hobbs

Ατμομάγειρας Cook At Home 800W Russel Hobbs

βάση από ανοξείδωτο ατσάλι. 3 επίπεδα μαγειρέματος, BPA Free, με συνολική χωρητικότητα 9 λίτρα. 2 είσοδοι τροφοδοσίας νερού στα πλαϊνά. Μπολ για ρύζι με χωρητικότητα 1 λίτρο. Θήκες αυγών στα επίπεδα μαγειρέματος. Χρονοδιακόπτης 60 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση. Κουδούνι που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του κύκλου μαγειρέματος. Δοχείο που συλλέγει το νερό που απορρίπτεται. Ισχύς: 800 Watt. 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
€54.90

€46.90

15% Off  
Επιφάνεια Αντικολλητική Ψησίματος Burger Rissoli

Επιφάνεια Αντικολλητική Ψησίματος Burger Rissoli

Η κατασκευή του από χυτό αλουμίνιο υψηλού πάχους σε συνδιασμό με αντικολλητική επίστρωση τελευταίας γενιάς σας εγγυάται επαγγελματική απόδοση στην κουζίνα. Ιδανικό για να ψήσετε burger. Με ειδικό σχεδιασμό ώστε να ψήνετε ταυτόχρονα διαφορετικά υλικά και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Ιδανικό για διατροφή με χαμηλά λιπαρά. Εξοικονόμηση ενέργειας αφού σε ένα σκεύος μπορείτε να ετοιμάσετε τρεις διαφορετικές παρασκευές. Κατάλληλο για εστία γκαζιού, ηλεκτρική και κεραμική εστία. Κατάλληλο για φούρνο. Μέγεθος 40cmΧ24cm. Χώρα κατασκευής Ιταλία.
€68.90

€55.12

20% Off  
Κατσαρόλα - Τηγάνι Για Αυγά Ποσέ 6 Θέσεων Kitchencraft

Κατσαρόλα - Τηγάνι Για Αυγά Ποσέ 6 Θέσεων Kitchencraft

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με ανοξείδωτο χέρι. Με 6 αντικολλητικές μετακινούμενες θήκες αυγών. Διαστάσεις: 26cm. Διαθέτει γυάλινο καπάκι. Κατάλληλη για όλες τις εστίες: ηλεκτρικές, κεραμικές, υγραερίου και επαγωγικές. Αφαιρώντας τις θέσεις μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μία σοτέζα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο φούρνο. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. 15 χρόνια εγγύηση.

€84.90

 
τηγάνι παέγιας 24cm Cosy & Trendy

τηγάνι παέγιας 24cm Cosy & Trendy

Ειδικό αντικολλητικό σκεύος για παέγια. Ιδανικό για δυο μερίδες. Με δύο πλαϊνές λαβές για άνετη και εύκολη χρήση. Κατάλληλο για όλες τις εστίες: ηλεκτρική, κεραμιή, γκάζι, επαγωγιή. Μέγεθος: ύψος 4.5cm, διάμετρος 24cm.
€11.90

€9.52

20% Off