Γκριλιέρες

Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 26cm Risoli

Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 26cm Risoli

Υλικό: Χυτό αλουμίνιο πάχους 6mm. Με βιοδασπώμενη αντικολλητική επιφάνεια βασισμένη στο νερό (GREEN STONE), οκταπλάσιας αντοχής και αντικολλητικότητας απο ένα συμβατικό τηγάνι. Πιστοποιημένο, χωρίς να απελευθερώνει ουσίες στα τρόφιμα. Άψογη απόδοση μαγειρέματος, καθώς η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα σε ολη την επιφάνεια του σκεύους. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό  και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες. Ξύλινη σπαστή λαβή για εύκολη αποθύκευση. Διάμετρος 26cm x 26cm. Κατάλληλο για εστίες: κεραμικές, ηλεκτρικές, υγραερίου. Σε συσκευασία δώρου. Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€40.00

€26.90

33% Off  
Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 26cm Risoli

Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 26cm Risoli

Υλικό: Χυτό αλουμίνιο πάχους 6mm. Με βιοδασπώμενη αντικολλητική επιφάνεια βασισμένη στο νερό (GREEN STONE), οκταπλάσιας αντοχής και αντικολλητικότητας απο ένα συμβατικό τηγάνι. Πιστοποιημένο, χωρίς να απελευθερώνει ουσίες στα τρόφιμα. Άψογη απόδοση μαγειρέματος, καθώς η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα σε ολη την επιφάνεια του σκεύους. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό  και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες. Με εγονομική λαβή. Διάμετρος 26cm x 26cm. Κατάλληλο για εστίες: κεραμικές, ηλεκτρικές, υγραερίου. Σε συσκευασία δώρου! Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€65.00

€44.90

31% Off  
Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 36cm Risoli

Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου 36cm Risoli

Υλικό: Χυτό αλουμίνιο πάχους 6mm. Με βιοδασπώμενη αντικολλητική επιφάνεια βασισμένη στο νερό (GREEN STONE), οκταπλάσιας αντοχής και αντικολλητικότητας από ένα συμβατικό τηγάνι. Πιστοποιημένο, χωρίς να απελευθερώνει ουσίες στα τρόφιμα. Άψογη απόδοση μαγειρέματος, καθώς η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό  και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες. Ξύλινη σπαστή λαβή για εύκολη αποθήκευση. Μέγεθος: 36cm (διαγώνια). Κατάλληλο για εστίες: κεραμικές, ηλεκτρικές, υγραερίου. Σε συσκευασία δώρου. Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€50.00

€34.90

30% Off  
Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου Vapogrill 26cm Risoli

Γκριλιέρα Dr. Green Χυτού Αλουμινίου Vapogrill 26cm Risoli

Vapogrill Dr. Green, η γεύση των ψημένων και υγιεινών ωφελειών του ατμοού σε μία συσκευή κατασκευασμένη από 100% οικολογικό υλικό. Τοποθετήστε λίγο νερό έως το ύψος των ραυδώσεων.Το πάχος 10mm των ραυδώσεων στο κάτω μέρος του σκεύους επιτρέπει στον ατμό να δημιουργήται με ελάχιστη ποσότητα νερού. Το καπάκι δημιουργεί ένα ιδανικό επίπεδο υγρασίας για αργό και υγιεινό μαγείρεμα. χωρίς την απώλεια των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Έτσι επιτυγχάνεται ένα ψήσιμο ζουμερό και μαλακό στα κρεατικά και το ψάρι. Υλικό: Χυτό αλουμίνιο πάχους 6mm. Με βιοδασπώμενη αντικολλητική επιφάνεια βασισμένη στο νερό (GREEN STONE), οκταπλάσιας αντοχής και αντικολλητικότητας απο ένα συμβατικό τηγάνι. Πιστοποιημένο, χωρίς να απελευθερώνει ουσίες στα τρόφιμα. Άψογη απόδοση μαγειρέματος, καθώς η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα σε ολη την επιφάνεια του σκεύους. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό  και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες. Με εγονομική λαβή. Διάμετρος 26cm x 26cm. Κατάλληλο για εστίες: κεραμικές, ηλεκτρικές, υγραερίου και επαγωγικές. Σε συσκευασία δώρου! Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€125.00

€100.00

20% Off  
Γκριλιέρα Granito Με επίστρωση Γρανίτη XL 43cm Risoli

Γκριλιέρα Granito Με επίστρωση Γρανίτη XL 43cm Risoli

Κατασκευασμένο από χυτοπρεσαριστό αλλουμίνιο υψιλού πάχους με νέα αντικολλητική επίστρωση hard stone (100% αντικολλητική σκληρή πέτρα). Η επίστρωση αυτή του χαρίζει με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή. Δεν περιέχει ουσίες PFOA και νικέλιο. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Με σπαστό ξύλινο χεράκι για ευκολία στην αποθήκευση. Μέγεθος:43x26cm. Πλύσιμο στο χέρι. Κατάλληλο για ηλεκτρικές εστίες, εστίες υγραερίου,κεραμικές και γκάζι. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό  και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες. Χώρα κατασκευής Ιταλία.
€72.90

€58.32

20% Off  
Γκριλιέρα Gratella Χυτού Αλουμινίου 36cm Risoli

Γκριλιέρα Gratella Χυτού Αλουμινίου 36cm Risoli

Με σεβασμό στο περιβάλλον , δεν περιέχει Κάδμιο και Μόλυβδο.  Εξασφαλίζει υγιεινό και ασφαλές μαγείρεμα και είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να εκλύουν επικίνδυνα αέρια όταν υπερθερμανθεί. Ανθεκτική στη χημική διάβρωση από τα απορρυπαντικά με αποτέλεσμα να μην ξεφλουδίζει και να μην υπάρχει αλλοίωση από τη χρήση.  Είναι ιδανική για μαγείρεμα φαγητών χαμηλών σε λιπαρά εφόσον στη χρήση της απαιτείται ελάχιστο έως καθόλου λάδι.  Ισοθερμική βάση για γρήγορη κατανομή θερμότητας, καλό μαγείρεμα με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Χοντρό χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση PTPE. Διαστάσεις: 26cm x 36cm. Κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Ξύλινη σπαστή λαβή για εύκολη αποθύκευση. Κατάλληλο για εστίες: κεραμικές, ηλεκτρικές, υγραερίου. Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€32.90

€26.32

20% Off  
Γκριλιέρα Αντικολλητική Red Diamond 28cm Pyramis

Γκριλιέρα Αντικολλητική Red Diamond 28cm Pyramis

Κατασκευασμένo με αντικολλητική επίστρωση από διαμάντι, την πιο ανθεκτική πρώτη ύλη της φύσης. Η επιφάνεια του είναι κατασκευασμένη από την ειδική ελβετική επίστρωση BioDiamond η οποία καλύπτεται με πραγματικά ψήγματα από κρυστάλλους διαμαντιών. Η ειδική αυτή επίστρωση καθιστά τα σκεύη ακόμη πιο ανθεκτικά στις γρατζουνιές και τα γδαρίσματα. Εγγυάται υγιεινό μαγείρεμα ακόμη και με πολύ μικρή ποσότητα λιπαρής ουσίας. Χάρη στην εξαιρετική και ανθεκτική επίστρωση που έχει είναι κατάλληλο για χρήση με μεταλλικά εργαλεία κουζίνας. Γρήγορο και εύκολο καθάρισμα. Με ενισχυμένο πάτο για ακόμη καλύτερη διάχυση της θερμότητας. Μέγεθος 28Χ28cm. Κατάλληλο για εστίες: γκάζι, κλασσικά μάτια, κεραμική και επαγωγική εστία. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Σε μοντέρνο σχεδιασμό και χρώμα. Σε υπέροχη συσκευασία δώρου. Δείτε όλη τη συλλογή Red Diamond εδώ:
€33.40

€25.05

25% Off  
Γκριλίερα Από Μαντέμι "Cast Iron" 36cm Lava

Γκριλίερα Από Μαντέμι "Cast Iron" 36cm Lava

Κατασκευασμένη απο χυτοσίδηρο. Ραβδώσεις για να απομακρύνει το περιττό λίπος από τα κρεατικά και να μαγειρεύονται απόλυτα υγιεινά. Ο χυτοσίδηρος είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό εξασφαλίζοντας αποτελεσματική κατανομή της θερμότητας σε όλο το σκεύος μαγειρεύοντας ομοιόμορφα. Επίσης έχει τη ιδιότητα να κάνει αργό και σωστό μαγείρεμα χωρίς την προσθήκη πολλών υγρών στο φαγητό. Κατάλληλο για όλες τις εστίες (ηλεκτρικές, κεραμικές γκραζιού, υγραερίου) καθώς και σε εστίες που λειτουργούν με κλαρβουνο, λάδι ή ξύλο. Αναδιπλωμένη λαβή από σύρμα και σιλικόνη. Διαστάσεις: 21cm(πλάτος) x 36cm(μήκος) x 3cm(ύψος). 3mm πάχος βάσης, 3mm πάχος άκρων Χωρητικότητα: 1.13lt, κατάλληλη για 2-4 άτομα. Βάρος: 2,26kg. Πλύσιμο στο χέρι. Μετά από κάθε χρήση πλύντε και σκουπίστε πολύ καλά, στη συνέχεια περάστε την επιφάνεια με λίγο λάδι και αποθηκεύστε το. 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
€41.90

€24.90

41% Off  
Γκριλιέρα Με Πέτρινη Επίστρωση Petra 24cmx36cm

Γκριλιέρα Με Πέτρινη Επίστρωση Petra 24cmx36cm

Κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο. Με πενταπλή αντικολλητική επίστρωση φυσικού γρανίτη. Δεν απελευθερώνη τοξικές αναθυμιάσεις όταν υπερθερμανθεί.  Διαχέει γρήγορα και ομοιόμορφα την θερμότητα σε όλη την επιφάνεια. Η αντικολλητική επίστρωση περιέχει θρυμματισμένη πέτρα δίνοντας του μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Εξαιρετικό ψήσιμο! Αναδυπλούμενο χέρι για εύκολη αποθύκευση. Κατάλληλο για εστίες ηλεκτρικές, υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διαστάσεις: 24cm x 36cm.
€32.90

€26.32

20% Off  
Γκριλιέρα Με Πέτρινη Επίστρωση Petra 28cmx28cm

Γκριλιέρα Με Πέτρινη Επίστρωση Petra 28cmx28cm

Κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο. Με πενταπλή αντικολλητική επίστρωση φυσικού γρανίτη. Δεν απελευθερώνη τοξικές αναθυμιάσεις όταν υπερθερμανθεί.  Διαχέει γρήγορα και ομοιόμορφα την θερμότητα σε όλη την επιφάνεια. Η αντικολλητική επίστρωση περιέχει θρυμματισμένη πέτρα δίνοντας του μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Εξαιρετικό ψήσιμο! Αναδυπλούμενο χέρι για εύκολη αποθύκευση. Κατάλληλο για εστίες ηλεκτρικές, υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διαστάσεις: 28cm x 28cm.
€29.90

€23.92

20% Off  
Γκριλιέρα ψησίματος από μαντέμι Saporella 23cm x 36cm Risoli

Γκριλιέρα ψησίματος από μαντέμι Saporella 23cm x 36cm Risoli

Κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο πάχους 6mm. Αναπτύσει γρήγορα υψηλή θερμοκρασία. Διατηρεί την θερμοκρασία για αρκετό χρόνο εκτός εστίας. Διαχέει γρήγορα και ομοιόμορφα την θερμότητα σε όλη την επιφάνεια. Οι μοναδικές ιδιότητες του χυτοσίδηρου(μαντέμι) το κάνουν Νο 1 επιλογή απο τους σεφ σε όλο το κόσμο Εξαιρετικό ψήσιμο! Ανοξείδωτο αναδηπλούμενο χέρι κατάλληλο για χρήση στο φούρνο. Κατάλληλο για εστίες ηλεκτρικές, υγραερίου. Διαστάσεις: 23cm (πλάτος) x 36cm (μήκος). Πλύσημο στο χέρι. Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€49.90

€39.92

20% Off  
Πλάκα Ψησίματος Με Σούβλες "Brochette Grill" 47cm Risoli

Πλάκα Ψησίματος Με Σούβλες "Brochette Grill" 47cm Risoli

Κατασκευασμένο απο χυτό αλουμίνιο υψιλού πάχους. Περιλαμβάνει 8 ανοξείδωτες σούβλες. Δεν περιέχει ουσίες PFOA και νικέλιο. Ιδανικό για δίαιτα και χωρίς λίπη μαγείρεμα. Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Κατάλληλο για όλες τις εστίες (ηλεκτρικές, κεραμικές γκραζιού, υγραερίου), φούρνο καθώς και σε εστίες που λειτουργούν με κάρβουνο, λάδι ή ξύλο. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Διαστάσεις: 47cm x 26cm. Πλύσιμο στο χέρι. Μετά από κάθε χρήση πλύντε και σκουπίστε πολύ καλά.  Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
€74.90

€59.92

20% Off