Χύτρες Ταχύτητας

Set Quattro Vitaquick 8Lt (1καπάκι) Fissler

Set Quattro Vitaquick 8Lt (1καπάκι) Fissler

Χάρη στην πολυμορφικότητά του, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες παρασκευής φαγητού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Με το Set Quatro της Fissler έχετε μια χύτρα ταχύτητας (8 λίτρα - 26cm), ένα σκεύος Quattro (βαθύ τηγάνι 4 λίτρα - 26cm) και με μία μόνο κίνηση, αλλάζοντας απλά το καπάκι έχετε μια μικρή χύτρα ταχύτητας.  Είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε στην σωστή θέση το καπάκι και να το κλείσετε, χάρη στην οπτική και ακουστική ένδειξη.  Χρήση για όλες τις εστίες (υγραεριόυ, κεραμικές, ηλεκτρικές και επαγωγικές). Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€329.00

€269.00

18% Off  
Set Quattro Vitavit Premium Coronal 8Lt Fissler

Set Quattro Vitavit Premium Coronal 8Lt Fissler

Χάρη στην πολυμορφικότητά του, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες παρασκευής φαγητού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Με το Set Quatro της Fissler έχετε μια χύτρα ταχύτητας (8 λίτρα - 26cm), ένα σκεύος Quattro (βαθύ τηγάνι 4 λίτρα - 26cm) και με μία μόνο κίνηση, αλλάζοντας απλά το καπάκι έχετε μια μικρή χύτρα ταχύτητας.  Επίλεξε τη ρύθμιση ανάλογα με τι φαγητό έχεις να μαγειρέψεις. Η βαθμίδα 1 είναι για ελαφρύ μαγείρεμα (πχ λαχανικά) ενώ η βαθμίδα 2 είναι για πιο απαιτητικά τρόφιμα (πχ μοσχάρι). Ο δείκτης μαγειρέματος καθιστά εύκολο τον έλεγχο της πίεσης κατά το μαγείρεμα. Οπτικός και ηχητικός έλεγχος κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. Απελευθερώνει την πίεση εύκολα και με ασφάλεια. Μαγείρεμα στον ατμό για εξαιρετικά ελαφρύ και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς πίεση χάρις το καλάθι ατμού που περιλαμβάνει. Αφαιρούμενη λαβή για εύκολο καθαρισμό. Εξαιρετικά σταθερή, επίπεδη βάση Cook star, για καλύτερη διανομή θερμότητας και οικονομία ενέργειας. Κατάλληλο για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές. Εξασφαλίζει βέλτιση απορρόφηση και διατήρηση της θερμότητας. Πρακτική βοηθητική λαβή για ασφαλές κράτημα της χύτρας ταχύτητας. Μεζούρα στο εσωτερικό τοίχωμα, αναλλοίωτη, χαραγμένη με lazer. Χωρητικότητα: 8 & 4,5 λίτρα. Με 2 καπάκια. Περιλαμβάνει καλάθι ατμού. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€549.00

€389.00

29% Off  
Λάστιχο Χύτρας Ταχύτητος Fissler Original 4,5 & 6lt (Για Χύτρες Μετά Το 2012)

Λάστιχο Χύτρας Ταχύτητος Fissler Original 4,5 & 6lt (Για Χύτρες Μετά Το 2012)

Υλικό: Σιλικόνη. Κατάλληλο για χύτρα 4.5 και 6 λίτρων. Για χύτρες μετά το 2012 Διάμετρος 22cm. Γνήσιο προϊόν της Fissler.

€23.89

 
Σετ Quattro Optimum Plus 2x2 8lit Pyramis

Σετ Quattro Optimum Plus 2x2 8lit Pyramis

Κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ενισχυμένου πάχους. Τα κομβία και οι χειρολαβές είναι απο θερμομονωτικό βακελίτη με επικάλυψη soft touch για μεγαλύτερη άνεση. Το καπάκι διαθέτει πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος που του επιτρέπει να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί στη χύτρα σε οποιαδ'ηποτε θέση. Ο ρυθμιστής πίεσης προσφέρει δυνατότητα μαγειρέματος σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Η τρπλή θερμοσυσσωρευτική βάση εξασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη κατανομή θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες: Ηλεκτρικές, Υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διάμετρος: 25cm. Χωρητικότητα: 8 και 4,5 λίτρα. 2 κατσαρόλες + 2 καπάκια. Με το σετ quatro της Pyramis μπορείτε να έχετε μια χύτρα 8lt και μια χύτρα 4,5lt αλλάζοντας το καπάκι. Περιλαβάνει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά. 25 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 
€178.70

€133.90

25% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Chroma 8Lt Pyramis

Χύτρα Ταχύτητος Chroma 8Lt Pyramis

Ποτέ πριν μια χύτρα δεν ήταν τόσο εύκολη και πρακτική στο χερισμό της.  Γρήγορο μαγείρεμα με εξαιρετική άνεση. Κατασκευασμένη από Ανοξείδωτο Ατσάλι 18/10.  Τριπλό σύστημα ασφαλείας, ρυθμιστής πίεσης, βαλβίδα ασφαλείας και λάστιχο σιλικόνης. Με Τριπλή Θερμοσυσσωρευτική βάση για γρήγορο και οικονομικό μαγείρεμα, καθώς ο πάτος του σκεύους ζεσταίνεται πιο γρήγορα και διατηρεί τη θερμότητα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.  Εύκολο σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος του σκεύους με το ένα χέρι. Τέλεια εφαρμογή πάτου στις εστίες τις κουζίνας.  Θερμομονωτικά χερούλια.  Καπάκι με λειτουργικές καμπύλες, οι οποίες επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία των ατμών μέσα στο σκεύος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και επομένως διατηρούν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά και την νοστιμιά των φαγητών.  Διάμετρος 22cm. Χωρητικότητα: 8 λίτρα. Κατάλληλα για όλους τους τύπους των εστιών: Ηλεκτρικές , Κεραμικές , Επαγωγικές και Γκαζιού.  25 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
€111.60

€81.00

27% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 10lit Pyramis

Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 10lit Pyramis

Κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ενισχυμένου πάχους. Τα κομβία και οι χειρολαβές είναι απο θερμομονωτικό βακελίτη με επικάλυψη soft touch για μεγαλύτερη άνεση. Το καπάκι διαθέτει πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος που του επιτρέπει να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί στη χύτρα σε οποιαδ'ηποτε θέση. Ο ρυθμιστής πίεσης προσφέρει δυνατότητα μαγειρέματος σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Η τρπλή θερμοσυσσωρευτική βάση εξασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη κατανομή θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες: Ηλεκτρικές, Υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διάμετρος: 25cm. Χωρητικότητα: 10 λίτρα.  Περιλαβάνει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά. 25 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 
€134.90

€101.18

25% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 6lit Pyramis

Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 6lit Pyramis

Κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ενισχυμένου πάχους. Τα κομβία και οι χειρολαβές είναι απο θερμομονωτικό βακελίτη με επικάλυψη soft touch για μεγαλύτερη άνεση. Το καπάκι διαθέτει πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος που του επιτρέπει να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί στη χύτρα σε οποιαδ'ηποτε θέση. Ο ρυθμιστής πίεσης προσφέρει δυνατότητα μαγειρέματος σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Η τρπλή θερμοσυσσωρευτική βάση εξασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη κατανομή θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες: Ηλεκτρικές, Υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διάμετρος: 25cm. Χωρητικότητα: 6 λίτρα.  Περιλαβάνει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά. 25 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 
€119.50

€89.63

25% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 8lit Pyramis

Χύτρα Ταχύτητος Optimum Plus 8lit Pyramis

Κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ενισχυμένου πάχους. Τα κομβία και οι χειρολαβές είναι απο θερμομονωτικό βακελίτη με επικάλυψη soft touch για μεγαλύτερη άνεση. Το καπάκι διαθέτει πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος που του επιτρέπει να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί στη χύτρα σε οποιαδ'ηποτε θέση. Ο ρυθμιστής πίεσης προσφέρει δυνατότητα μαγειρέματος σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Η τρπλή θερμοσυσσωρευτική βάση εξασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη κατανομή θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες: Ηλεκτρικές, Υγραερίου, κεραμικές και επαγωγικές. Διάμετρος: 25cm. Χωρητικότητα: 8 λίτρα.  Περιλαβάνει οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά. 25 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 
€126.20

€94.65

25% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 10Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 10Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Είναι πολύ εύκολη να τοποθετήσετε στην σωστή θέση το καπάκι και να το κλείσετε, χάρη στην οπτική και ακουστική ένδειξη.  Ένδειξη ασφαλούς κλεισίματος. Αποσπώμενη λαβή καπακιού για εύκολο καθαρισμό. Βάση Super Thermic που εξασφαλίζει τέλεια απορρόφηση, κατανομή και διατήρηση της θερμότητας. Δείκτης μαγειρέματος για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα. Χρήση για όλες τις εστίες (υγραεριόυ, κεραμικές, ηλεκτρικές και επαγωγικές). Χωρητικότητα: 10 λίτρα. Διαστάσεις: 24cm. Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€250.00

€199.00

20% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 6Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 6Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Είναι πολύ εύκολη να τοποθετήσετε στην σωστή θέση το καπάκι και να το κλείσετε, χάρη στην οπτική και ακουστική ένδειξη.  Ένδειξη ασφαλούς κλεισίματος. Αποσπώμενη λαβή καπακιού για εύκολο καθαρισμό. Βάση Super Thermic που εξασφαλίζει τέλεια απορρόφηση, κατανομή και διατήρηση της θερμότητας. Δείκτης μαγειρέματος για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα. Χρήση για όλες τις εστίες (υγραεριόυ, κεραμικές, ηλεκτρικές και επαγωγικές). Χωρητικότητα: 6 λίτρα. Διαστάσεις: 22cm. Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€209.00

€159.00

24% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 8Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitaquick 8Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Είναι πολύ εύκολη να τοποθετήσετε στην σωστή θέση το καπάκι και να το κλείσετε, χάρη στην οπτική και ακουστική ένδειξη.  Ένδειξη ασφαλούς κλεισίματος. Αποσπώμενη λαβή καπακιού για εύκολο καθαρισμό. Βάση Super Thermic που εξασφαλίζει τέλεια απορρόφηση, κατανομή και διατήρηση της θερμότητας. Δείκτης μαγειρέματος για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα. Χρήση για όλες τις εστίες (υγραεριόυ, κεραμικές, ηλεκτρικές και επαγωγικές). Χωρητικότητα: 8 λίτρα. Διαστάσεις: 24cm. Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€229.00

€169.00

26% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 10Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 10Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Επίλεξε τη ρύθμιση ανάλογα με τι φαγητό έχεις να μαγειρέψεις. Η βαθμίδα 1 είναι για ελαφρύ μαγείρεμα (πχ λαχανικά) ενώ η βαθμίδα 2 είναι για πιο απαιτητικά τρόφιμα (πχ μοσχάρι). Ο δείκτης μαγειρέματος καθιστά εύκολο τον έλεγχο της πίεσης κατά το μαγείρεμα. Οπτικός και ηχητικός έλεγχος κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. Απελευθερώνει την πίεση εύκολα και με ασφάλεια. Μαγείρεμα στον ατμό για εξαιρετικά ελαφρύ και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς πίεση χάρις το καλάθι ατμού που περιλαμβάνει. Αφαιρούμενη λαβή για εύκολο καθαρισμό. Εξαιρετικά σταθερή, επίπεδη βάση Cook star, για καλύτερη διανομή θερμότητας και οικονομία ενέργειας. Κατάλληλο για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές. Εξασφαλίζει βέλτιση απορρόφηση και διατήρηση της θερμότητας. Πρακτική βοηθητική λαβή για ασφαλές κράτημα της χύτρας ταχύτητας. Μεζούρα στο εσωτερικό τοίχωμα, αναλλοίωτη, χαραγμένη με lazer. Χωρητικότητα: 10 λίτρα. Διαστάσεις: 24cm. Περιλαμβάνει καλάθι ατμού. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€379.00

€259.00

32% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 6Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 6Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Επίλεξε τη ρύθμιση ανάλογα με τι φαγητό έχεις να μαγειρέψεις. Η βαθμίδα 1 είναι για ελαφρύ μαγείρεμα (πχ λαχανικά) ενώ η βαθμίδα 2 είναι για πιο απαιτητικά τρόφιμα (πχ μοσχάρι). Ο δείκτης μαγειρέματος καθιστά εύκολο τον έλεγχο της πίεσης κατά το μαγείρεμα. Οπτικός και ηχητικός έλεγχος κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. Απελευθερώνει την πίεση εύκολα και με ασφάλεια. Μαγείρεμα στον ατμό για εξαιρετικά ελαφρύ και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς πίεση χάρις το καλάθι ατμού που περιλαμβάνει. Αφαιρούμενη λαβή για εύκολο καθαρισμό. Εξαιρετικά σταθερή, επίπεδη βάση Cook star, για καλύτερη διανομή θερμότητας και οικονομία ενέργειας. Κατάλληλο για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές. Εξασφαλίζει βέλτιση απορρόφηση και διατήρηση της θερμότητας. Πρακτική βοηθητική λαβή για ασφαλές κράτημα της χύτρας ταχύτητας. Μεζούρα στο εσωτερικό τοίχωμα, αναλλοίωτη, χαραγμένη με lazer. Χωρητικότητα: 6 λίτρα. Διαστάσεις: 22cm. Περιλαμβάνει καλάθι ατμού. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€319.00

€229.00

28% Off  
Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 8Lt Fissler

Χύτρα Ταχύτητος Vitavit Premium Coronal 8Lt Fissler

Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και με οποιοδήποτε τρόπο μαγειρέματος (ατμός, ψήσιμο, μαγείρεμα). Επίλεξε τη ρύθμιση ανάλογα με τι φαγητό έχεις να μαγειρέψεις. Η βαθμίδα 1 είναι για ελαφρύ μαγείρεμα (πχ λαχανικά) ενώ η βαθμίδα 2 είναι για πιο απαιτητικά τρόφιμα (πχ μοσχάρι). Ο δείκτης μαγειρέματος καθιστά εύκολο τον έλεγχο της πίεσης κατά το μαγείρεμα. Οπτικός και ηχητικός έλεγχος κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. Απελευθερώνει την πίεση εύκολα και με ασφάλεια. Μαγείρεμα στον ατμό για εξαιρετικά ελαφρύ και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς πίεση χάρις το καλάθι ατμού που περιλαμβάνει. Αφαιρούμενη λαβή για εύκολο καθαρισμό. Εξαιρετικά σταθερή, επίπεδη βάση Cook star, για καλύτερη διανομή θερμότητας και οικονομία ενέργειας. Κατάλληλο για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές. Εξασφαλίζει βέλτιση απορρόφηση και διατήρηση της θερμότητας. Πρακτική βοηθητική λαβή για ασφαλές κράτημα της χύτρας ταχύτητας. Μεζούρα στο εσωτερικό τοίχωμα, αναλλοίωτη, χαραγμένη με lazer. Χωρητικότητα: 8 λίτρα. Διαστάσεις: 24cm. Περιλαμβάνει καλάθι ατμού. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Περιλαμβάνεται βιβλίο οδηγιών και χρόνοι μαγειρέματος.
€349.00

€249.00

29% Off