Προπληρωμένες κάρτες

FIFA 17 2200 FIFA POINTS PC

FIFA 17 2200 FIFA POINTS PC

Χρησιμοποιήστε τα FIFA Points σας για να ανοίξετε πακέτα και να φτιάξετε την Ultimate Team ™ σας ακόμα πιο γρήγορα . • ΧΤΙΣΕ - Φτιάξτε την ομάδα σας με πάνω από 12.000 παίκτες . Επιλέξτε τους αγαπημένους σας παίκτες ή πάρτε τους παίκτες που ταιριάζουν στο ποδοσφαιρικό σας στυλ. • ΔΙΟΙΚΗΣΕ - Ανοίξτε πακέτα ή χρησιμοποιήσετε τη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση νέων παικτών για να φτιάξετε την ομάδα σας και να ενισχύσετε τη χημεία της ομάδας . • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΟΥ - Με εκατομμύρια παιχνίδια να παίζονται καθημερινά, υπάρχει πάντα ένας αντίπαλος έτοιμος στο FIFA 17 Ultimate Team™ . • Νέο αυτό το έτος – Φτιάξτε ομάδες και κερδίστε αποκλειστικά in-game rewards με τα Squad Building Challenges

€4.98

 
League Of Legends Pre-Paid Card 1580RP

League Of Legends Pre-Paid Card 1580RP

ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ GAME ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΑΜΦΙΕΣΕΙΣ, ΠΑΚΕΤΑ , ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Το League of Legends είναι ένα δωρεάν, ανταγωνιστικό online παιχνίδι που συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση ενός Real Time Strategy Game με το βάθος και το ενδιαφέρον που προσφέρει η διαρκής εξέλιξη του ήρωα μέσα από στοιχεία RPG. Δύο ομάδες πανίσχυρων ηρώων μάχονται μεταξύ τους για την τελική επικράτηση. Ο κάθε ήρωας έχει το δικό του στυλ και τη δική του προσωπικότητα, και ο συνδυασμός και η συνεργασία τους είναι το κλειδί για τη νίκη και την προαγωγή. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το League of Legends είναι το μεγαλύτερο game του κόσμου με πάνω από 30 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο να παίζουν σε καθημερινή βάση και πάνω από 100 εκκατομμύρια, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το League of Legends μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://riot.com/1QcZsCZ •Η κάρτα αφορά τον server EU East (EUNE). •Περιέχει κωδικό που ξεκλειδώνει συνολικά 1580RP (1400RP + bonus 180RP) •Τα RP τα χρησιμοποιείς για να ξεκλειδώσεις γρήγορα νέους ήρωες, αλλά κυρίως για αμφιέσεις (skins) και για το Hextech crafting. •Επίσης περιέχει 1 συλλεκτικό sticker με splash art από κάποιο τυχαίο ήρωα και το κλασσικό κουτί με τον Pantheon.

€9.99

 
League Of Legends Κάρτα 3250 RP (Baron) EUNE

League Of Legends Κάρτα 3250 RP (Baron) EUNE

ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ GAME ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΑΜΦΙΕΣΕΙΣ, ΠΑΚΕΤΑ , ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Το League of Legends είναι ένα δωρεάν, ανταγωνιστικό online παιχνίδι που συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση ενός Real Time Strategy Game με το βάθος και το ενδιαφέρον που προσφέρει η διαρκής εξέλιξη του ήρωα μέσα από στοιχεία RPG. Δύο ομάδες πανίσχυρων ηρώων μάχονται μεταξύ τους για την τελική επικράτηση. Ο κάθε ήρωας έχει το δικό του στυλ και τη δική του προσωπικότητα, και ο συνδυασμός και η συνεργασία τους είναι το κλειδί για τη νίκη και την προαγωγή. Χαρακτηριστικά: Το League of Legends είναι το μεγαλύτερο game του κόσμου με πάνω από 30 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο να παίζουν σε καθημερινή βάση και πάνω από 100 εκκατομμύρια, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. • Η κάρτα αφορά τον server EU East (EUNE). • Περιέχει κωδικό που ξεκλειδώνει συνολικά 3250RP (2800RP + bonus 450RP) • Τα RP τα χρησιμοποιείς για να ξεκλειδώσεις γρήγορα νέους ήρωες, αλλά κυρίως για αμφιέσεις (skins) και για το Hextech crafting. • Επίσης περιέχει 2 συλλεκτικά sticker με splash art από κάποιο τυχαίο ήρωα, και το κλασσικό κουτί με το Baron Nashor.

€19.99

 
PlayStation Live Cards Hang 20€

PlayStation Live Cards Hang 20€

Κάρτα προπληρωμένου χρόνου PlayStation Live Cards Hang 20€ της Sony

€20.00

 
PlayStation Live Cards Hang 50€

PlayStation Live Cards Hang 50€

Κάρτα προπληρωμένου χρόνου PlayStation Live Cards Hang 50€ της Sony

€50.00

 
PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 365 ημερών

PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 365 ημερών

Κάρτα προπληρωμένου χρόνου PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 365 ημερών

€60.00

 
PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 90 ημερών

PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 90 ημερών

Κάρτα προπληρωμένου χρόνου PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 90 ημερών

€25.00