Αναβάθμιση Υπολογιστή

INTENSO SSD High Performance 120GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

INTENSO SSD High Performance 120GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

Κάνε το σύστημά σου να… πετάει με τον SSD δίσκο Intenso High Performance 2,5”. Με χωρητικότητα 120 GB και τεχνολογία SATA III που μεταφράζεται σε ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων που αγγίζουν και τα 520 MB/s (για εγγραφή δεδομένων μιλάμε για έως και 500 MB/s), συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τον άπλετο χώρο. Κατάλληλος για καθημερινή χρήση στο σπίτι και το γραφείο, ακόμα και για απαιτητικές λειτουργίες όπως π.χ. gaming. Χαρακτηριστικό της ταχύτητάς του, το γεγονός ότι η εκκίνηση συστήματος ολοκληρώνεται σε χρόνο μικρότερο των 20”! Άλλαξε την καθημερινότητά σου, γλίτωσε χρόνο σε κάθε σου ενέργεια και γνώρισε τη μαγεία ενός SSD από τον κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως.
Χρώμα: Μαύρο

€19.90

 
INTENSO SSD High Performance 240GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

INTENSO SSD High Performance 240GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

Κάνε το σύστημά σου να… πετάει με τον SSD δίσκο Intenso High Performance 2,5”. Με χωρητικότητα 240 GB και τεχνολογία SATA III που μεταφράζεται σε ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων που αγγίζουν και τα 520 MB/s (για εγγραφή δεδομένων μιλάμε για έως και 500 MB/s), συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τον άπλετο χώρο. Κατάλληλος για καθημερινή χρήση στο σπίτι και το γραφείο, ακόμα και για απαιτητικές λειτουργίες όπως π.χ. gaming. Χαρακτηριστικό της ταχύτητάς του, το γεγονός ότι η εκκίνηση συστήματος ολοκληρώνεται σε χρόνο μικρότερο των 20”! Άλλαξε την καθημερινότητά σου, γλίτωσε χρόνο σε κάθε σου ενέργεια και γνώρισε τη μαγεία ενός SSD από τον κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως.
Χρώμα: Μαύρο

€32.90

 
INTENSO SSD High Performance 480GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

INTENSO SSD High Performance 480GB SATA 3 up to 520MB/s, up to 133K IOPS

Ο SSD δίσκος της Intenso SATA III High Performance προσφέρει υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, τόσο για καθημερινή χρήση με προγράμματα γραφείου ή επαγγελματικές εφαρμογές όσο και για έντονο gaming. Οι εντυπωσιακά υψηλές του ταχύτητες που αγγίζουν τα 520MB/s σε ανάγνωση και τα 500MB/s σε εγγραφή, μειώνουν το χρόνο απόκρισης και εκτέλεσης εφαρμογών στο ελάχιστο. Ο υπολογιστής εκκινεί το λειτουργικό σύστημα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ενώ όλα τα προγράμματα αποκρίνονται πιο γρήγορα από ποτέ. Ακόμη, κι όταν έχεις ταυτόχρονα πολλά ενεργά. Αφού δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη όπως συμβαίνει στους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, ο SSD της Intenso είναι αθόρυβος κατά τη λειτουργία του, πιο ανθεκτικός όπως επίσης αναπτύσσει αισθητά χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κατάλληλος τόσο για laptops όσο και desktop υπολογιστές, αφού το μέγεθος των 2.5’’ θα σου επιτρέψει να τον εγκαταστήσεις σχεδόν σε οποιοδήποτε υπολογιστικό σύστημα. Και με τα 480GB συνολικής αποθηκευτικής ικανότητας, θα εγκαταστήσεις πολλά περισσότερα εκτός από το λειτουργικό σύστημα. Παιχνίδια και προγράμματα που τα χρησιμοποιείς καθημερινά, θα εκτελούνται με αστραπιαίες ταχύτητες, ώστε τίποτα να μην σε καθυστερεί.
Χρώμα: Μαύρο

€62.91

 
LEXAR NS100 1TB SSD 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s

LEXAR NS100 1TB SSD 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s

Μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και λειτουργία ψύξης η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί περισσότερο από έναν σκληρό δίσκο.
Χρώμα: Γκρι

€130.00

 
SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 1TB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 1TB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

Συνώνυμο της ταχύτητας Τα προγράμματα φορτώνουν ταχύτατα, ο υπολογιστής ανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και ό,τι εργασία εκτελέσεις ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που την ανοίγεις, θα φορτώσει πολύ γρήγορα. Ακόμη και εκείνες τις φορές που πρέπει να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή λόγω κάποιας ενημέρωσης, ούτε που θα το καταλάβεις. Ασφαλίζει τα αρχεία σου Χωρίς μηχανικά μέρη, μειωμένες θερμοκρασίες σε σύγκριση με τους καθιερωμένους HDD και μηδενικούς κραδασμούς, τα αρχεία σου είναι κάτι παραπάνω από ασφαλή. Αν το συνδυάσεις με την αυξημένη απόδοση έως 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Samsung SSD, ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την αναβάθμιση που πάντα αμελούσες. Τεχνολογία 3D V-Nand Με την αρχιτεκτονική 3D V-Nand τοποθετούνται 32 cell layers, το ένα πάνω από το άλλο, για μεγαλύτερη πυκνότητα και υψηλότερες επιδόσεις. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες σε σύγκριση με την παλαιότερη αρχιτεκτονική, 45% λιγότερη κατανάλωση αλλά και 2 φορές μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Rapid mode Ενεργοποίησε τη λειτουργία Rapid και αύξησε τις επιδόσεις! Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 25% της συνολικής μνήμης RAM του υπολογιστή ώς μνήμη cache του SSD και να αυξήσει τη συνολική ταχύτητα έως 2 φορές.
Χρώμα: Μαύρο

€129.00

 
SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 250GB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 250GB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

Εσωτερικός SSD 860 EVO 2.5" SATA III 250GB - (MZ-75E250B/EU) της Samsung Συνώνυμο της ταχύτητας Τα προγράμματα φορτώνουν ταχύτατα, ο υπολογιστής ανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και ό,τι εργασία εκτελέσεις ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που την ανοίγεις, θα φορτώσει πολύ γρήγορα. Ακόμη και εκείνες τις φορές που πρέπει να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή λόγω κάποιας ενημέρωσης, ούτε που θα το καταλάβεις. Ασφαλίζει τα αρχεία σου Χωρίς μηχανικά μέρη, μειωμένες θερμοκρασίες σε σύγκριση με τους καθιερωμένους HDD και μηδενικούς κραδασμούς, τα αρχεία σου είναι κάτι παραπάνω από ασφαλή. Αν το συνδυάσεις με την αυξημένη απόδοση έως 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Samsung SSD, ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την αναβάθμιση που πάντα αμελούσες. Τεχνολογία 3D V-Nand Με την αρχιτεκτονική 3D V-Nand τοποθετούνται 32 cell layers, το ένα πάνω από το άλλο, για μεγαλύτερη πυκνότητα και υψηλότερες επιδόσεις. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες σε σύγκριση με την παλαιότερη αρχιτεκτονική, 45% λιγότερη κατανάλωση αλλά και 2 φορές μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Rapid mode Ενεργοποίησε τη λειτουργία Rapid και αύξησε τις επιδόσεις! Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 25% της συνολικής μνήμης RAM του υπολογιστή ώς μνήμη cache του SSD και να αυξήσει τη συνολική ταχύτητα έως 2 φορές.
Χρώμα: Μαύρο

€49.90

 
SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 500GB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

SAMSUNG SSD 860 EVO 3D V-nand 500GB 2.5 inch SATA 3, up to 550MB/s, up to 98K IOPS

Εσωτερικός SSD 860 EVO 2.5" SATA III 500GB - (MZ-75E250B/EU) της Samsung Συνώνυμο της ταχύτητας Τα προγράμματα φορτώνουν ταχύτατα, ο υπολογιστής ανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και ό,τι εργασία εκτελέσεις ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που την ανοίγεις, θα φορτώσει πολύ γρήγορα. Ακόμη και εκείνες τις φορές που πρέπει να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή λόγω κάποιας ενημέρωσης, ούτε που θα το καταλάβεις. Ασφαλίζει τα αρχεία σου Χωρίς μηχανικά μέρη, μειωμένες θερμοκρασίες σε σύγκριση με τους καθιερωμένους HDD και μηδενικούς κραδασμούς, τα αρχεία σου είναι κάτι παραπάνω από ασφαλή. Αν το συνδυάσεις με την αυξημένη απόδοση έως 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Samsung SSD, ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την αναβάθμιση που πάντα αμελούσες. Τεχνολογία 3D V-Nand Με την αρχιτεκτονική 3D V-Nand τοποθετούνται 32 cell layers, το ένα πάνω από το άλλο, για μεγαλύτερη πυκνότητα και υψηλότερες επιδόσεις. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες σε σύγκριση με την παλαιότερη αρχιτεκτονική, 45% λιγότερη κατανάλωση αλλά και 2 φορές μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Rapid mode Ενεργοποίησε τη λειτουργία Rapid και αύξησε τις επιδόσεις! Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 25% της συνολικής μνήμης RAM του υπολογιστή ώς μνήμη cache του SSD και να αυξήσει τη συνολική ταχύτητα έως 2 φορές.
Χρώμα: Μαύρο

€79.91

 
SAN DISK SSD Plus 480GB SATA 3 up to 535MB/s

SAN DISK SSD Plus 480GB SATA 3 up to 535MB/s

Δίσκος SSD Plus 480 GB - (SDSSDA-480G-G26) της SanDisk
Χρώμα: Μαύρο

€56.75

 
SILICON-POWER HD SSD 120GB 2,5 S3 7MM

SILICON-POWER HD SSD 120GB 2,5 S3 7MM

Απογείωσε τις επιδόσεις του υπολογιστή σου με την προσθήκη του εσωτερικού δίσκου Silicon Power S55 120GB, εξασφαλίζοντας κορυφαίες ταχύτητες προσπέλασης δεδομένων και απόκρισης! Με χωρητικότητα 120 GB, θα χωρέσει το λειτουργικό του συστήματός σου, τα βασικά σου παιχνίδια και προγράμματα καθώς και τα αρχεία που χρησιμοποιείς καθημερινά, ενώ χάρη στη χαμηλή του κατανάλωση ενέργειας, θα αυξήσει την αποδοτικότητα του υπολογιστή σου και τη διάρκεια της μπαταρίας του -αν είναι laptop! Ο δίσκος χρησιμοποιεί το πρότυπο SATA 3 προσφέροντας ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων που αγγίζουν τα 550 MB/s & 420 MB/s αντίστοιχα.

€19.90

 
VERBATIM External Slimline CD/DVD Writer με USB-C 3.2 Gen1

VERBATIM External Slimline CD/DVD Writer με USB-C 3.2 Gen1

Περιλαμβάνει καλώδιο USB-C σε USB-A (και USB-A σε USB-C αντάπτορα) USB 3.2 Gen 1 Μικρό μέγεθος και ελαφρύ, ιδανικό για χρήση με notebook ή ultrabook Εξαιρετικά λεπτό (11 mm), brushed μεταλλικό περίβλημα Αποθηκεύστε 8.5 GB σε Double Layer DVD, 4.7 GB σε standard DVD Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB Port Περιλαμβάνει λογισμικό Nero Burn & Archive (Windows) Πλήρως συμβατό με την τεχνολογία αρχειοθέτησης MDISC™

€44.90

 
WD Green PC SSD 240GB up to 545MB/s

WD Green PC SSD 240GB up to 545MB/s

Αναβάθμισε τις επιδόσεις του υπολογιστή desktop ή laptop και μείωσε αισθητά τους χρόνους φόρτωσης των προγραμμάτων αλλά και την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος, με το δίσκο SSD Western Digital Green 240GB. Με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως 545MB/s, όλα πλέον εκτελούνται ταχύτατα χωρίς καθυστερήσεις. Μάλιστα, χάρη στα 240GB θα έχεις επαρκή χώρο για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος όπως επίσης και όλων των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς. Ο δίσκος SSD εκτός όμως από υψηλότερες ταχύτητες σου προσφέρει και μεγαλύτερη αξιοπιστία όσο αφορά την αποθήκευση των δεδομένων σου. Χωρίς μηχανικά μέρη στο εσωτερικό, οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς HDD σκληρούς δίσκους, μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά για τα laptops. Ταυτόχρονα, δεν δημιουργεί θορύβους ούτε κραδασμούς με αποτέλεσμα να εργάζεσαι στον υπολογιστή χωρίς περισπασμούς.
Χρώμα: Μαύρο

€34.91