Δικτυακά

Page of 3
CREATIVE Webcam live IP SmartHD White (5747)

CREATIVE Webcam live IP SmartHD White (5747)

Μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε ασύρματα την κάμερα από το smartphone ή το tablet σας μέσω WiFi και να κάνετε Live-streaming στο Internet. Ιδανική για την παρακολούθηση του μωρού σας, των κατοικίδιων ζώων ή για αυξημένη ασφάλεια σε χώρους που χρειάζεται. Η παρεχόμενη δωρεάν εφαρμογή για κατέβασμα έχει την δυνατότητα ταυτόχρονου ελέγχου και λειτουργίας μέχρι 20 καμερών, ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε μέσω internet.

€39.99

 
D-LINK 5-Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch - (GO-SW-5E)

D-LINK 5-Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch - (GO-SW-5E)

Switch 5-Port Fast Ethernet Easy Desktop (GO-SW-5E) της D-Link Αυτός ο μεταγωγέας για επιτραπέζιους υπολογιστές προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο ώστε οι SOHO και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να αξιοποιήσουν το αυξανόμενο εύρος ζώνης σε Gigabit Ethernet. Παρέχει 5 θύρες Gigabit για γρήγορη εφαρμογή διακομιστή ώστε να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα φορτία στο δίκτυο. Με τη δυνατότητα εγκατάστασης μέσω τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug-and-play) και τις θύρες Gigabit με χάλκινα καλώδια, όπου μπορείτε να συνδέσετε το υπάρχον συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων Cat. 5, αυτή η συσκευή βελτιώνει αμέσως την απόδοση της ομάδας εργασίας χωρίς ανάγκη εγκατάστασης ακριβών καλωδίων οπτικών ινών ή χρήσης περίπλοκων αναδιαμορφώσεων. 5 θύρες σύνδεσης Gigabit με χάλκινα καλώδια 5 θύρες Gigabit παρέχουν μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με τη χρήση καλωδίων οπτικών ινών. Χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα φθηνότερα συνεστραμμένα ζεύγη χάλκινων καλωδίων Cat. 5 ως το μέσο μετάδοσης, αυτές οι θύρες επιτρέπουν την άμεση αναβάθμιση των διακομιστών σε Gigabit χωρίς ανάγκη για εγκατάσταση νέων και ακριβών καλωδίων οπτικών ινών. Όλες οι θύρες υποστηρίζουν auto-sensing ταχύτητας δικτύου 10/100/1000Mbps και αυτόματη διαπραγμάτευση λειτουργίας full/half duplex. Πρόσβαση Gigabit σε διακομιστή με λειτουργία full-duplex Οι θύρες Gigabit παρέχουν αποκλειστικό εύρος ζώνης για τους διακομιστές που λειτουργού με ταχύτητα full-duplex στα 2000Mbps. Έτσι παρέχει στους σταθμούς εργασίας διαδρομές χωρίς κίνδυνο συμφόρησης για ταυτόχρονη πρόσβαση στα δεδομένα από το διακομιστή. IEEE 802.3x Flow Control Με την υποστήριξη αυτής της λειτουργίας οι διακομιστές συνδέονται απευθείας με το μεταγωγέα, για γρήγορη, αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων. Σε πλήρως αμφίδρομη λειτουργία των 200Mbps, ο μεταγωγέας παρέχει διοχέτευση δεδομένων υψηλής ταχύτητας στους διακομιστές, με ελάχιστη απώλεια δεδομένων κατά τη μεταφορά. Αυτόματη διαπραγμάτευση του cross over MDI/MDIX Όλες οι θύρες υποστηρίζουν αυτόματη διαπραγμάτευση του cross over MDI/MDIX. Αναιρεί την ανάγκη για καλώδια cross over ή θύρες uplink. Κάθε θύρα μπορεί να συνδεθεί απλά σε ένα διακομιστή, σταθμό εργασίας, διανομέα (hub) ή μεταγωγέα, χρησιμοποιώντας τυπικό συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων straight-through.

€7.99

 
D-LINK 5-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch - (DGS-1005D)

D-LINK 5-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch - (DGS-1005D)

Το switch της D-Link DGS-1005D προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο ώστε οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ταχύτητες Gigabit Ethernet. Παρέχει 5 θύρες Gigabit για γρήγορες ταχύτητες και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με άνεση τη μεταφορά μεγάλων αρχείων στο δίκτυο. Με εγκατάστασης plug-and-play και τις θύρες Gigabit το switch της D-Link βελτιώνει αμέσως την απόδοση του οικιακού ή επαγγελματικού σου δικτύου. 5 θύρες σύνδεσης Gigabit Και οι 5 θύρες Gigabit μπορούν να συνδεθούν σε ταχύτητες 10/100/1000Mbps ενώ υποστηρίζουν αυτόματη διαπραγμάτευση λειτουργίας full/half duplex. Εξοικονομεί ενέργεια Εκτός από υψηλές ταχύτητες, το switch της D-Link είναι σχεδιασμένο με απόλυτη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Μπορεί και εξοικονομεί ενέργεια, απενεργοποιώντας τις θύρες που δεν χρησιμοποιείς αλλά και τις θύρες στις οποίες έχεις απενεργοποιήσει τη συνδεδεμένη συσκευή.

€17.99

 
D-LINK 8-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch - (DGS-1008D)

D-LINK 8-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch - (DGS-1008D)

Switch 8-Port Gigabit Unmanaged Desktop (GS-1008D) της D-Link Αυτός ο μεταγωγέας για επιτραπέζιους υπολογιστές προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο ώστε οι SOHO και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να αξιοποιήσουν το αυξανόμενο εύρος ζώνης σε Gigabit Ethernet. Παρέχει 8 θύρες Gigabit για γρήγορη εφαρμογή διακομιστή ώστε να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα φορτία στο δίκτυο. Με τη δυνατότητα εγκατάστασης μέσω τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug-and-play) και τις θύρες Gigabit με χάλκινα καλώδια, όπου μπορείτε να συνδέσετε το υπάρχον συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων Cat. 5, αυτή η συσκευή βελτιώνει αμέσως την απόδοση της ομάδας εργασίας χωρίς ανάγκη εγκατάστασης ακριβών καλωδίων οπτικών ινών ή χρήσης περίπλοκων αναδιαμορφώσεων. 8 θύρες σύνδεσης Gigabit με χάλκινα καλώδια 8 θύρες Gigabit παρέχουν μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με τη χρήση καλωδίων οπτικών ινών. Χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα φθηνότερα συνεστραμμένα ζεύγη χάλκινων καλωδίων Cat. 5 ως το μέσο μετάδοσης, αυτές οι θύρες επιτρέπουν την άμεση αναβάθμιση των διακομιστών σε Gigabit χωρίς ανάγκη για εγκατάσταση νέων και ακριβών καλωδίων οπτικών ινών. Όλες οι θύρες υποστηρίζουν auto-sensing ταχύτητας δικτύου 10/100/1000Mbps και αυτόματη διαπραγμάτευση λειτουργίας full/half duplex. Πρόσβαση Gigabit σε διακομιστή με λειτουργία full-duplex Οι θύρες Gigabit παρέχουν αποκλειστικό εύρος ζώνης για τους διακομιστές που λειτουργού με ταχύτητα full-duplex στα 2000Mbps. Έτσι παρέχει στους σταθμούς εργασίας διαδρομές χωρίς κίνδυνο συμφόρησης για ταυτόχρονη πρόσβαση στα δεδομένα από το διακομιστή. IEEE 802.3x Flow Control Με την υποστήριξη αυτής της λειτουργίας οι διακομιστές συνδέονται απευθείας με το μεταγωγέα, για γρήγορη, αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων. Σε πλήρως αμφίδρομη λειτουργία των 2000Mbps, ο μεταγωγέας παρέχει διοχέτευση δεδομένων υψηλής ταχύτητας στους διακομιστές, με ελάχιστη απώλεια δεδομένων κατά τη μεταφορά. Αυτόματη διαπραγμάτευση του cross over MDI/MDIX Όλες οι θύρες υποστηρίζουν αυτόματη διαπραγμάτευση του cross over MDI/MDIX. Αναιρεί την ανάγκη για καλώδια cross over ή θύρες uplink. Κάθε θύρα μπορεί να συνδεθεί απλά σε ένα διακομιστή, σταθμό εργασίας, διανομέα (hub) ή μεταγωγέα, χρησιμοποιώντας τυπικό συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων straight-through.

€17.91

 
D-LINK AC1200 Whole Home Wi-Fi system (2 pack) COVR-C1202

D-LINK AC1200 Whole Home Wi-Fi system (2 pack) COVR-C1202

Το μέλλον του Wi-Fi στο σπίτι σου Καλώς όρισε το Wi-Fi της επόμενης γενιάς. Το kit Wi-Fi της D-Link θα καλύψει κάθε εκατοστό του σπιτιού, με αξιόπιστες και γρήγορες συνδέσεις Wi-Fi. Το kit περιλαμβάνει 3 router ώστε να έχεις πρόσβαση στο Internet ακόμη κι αν το σπίτι σου έχει πολλά δωμάτια. Τεράστια κάλυψη Κινήσου ελεύθερα μέσα στο σπίτι. Το Wi-Fi πιάνει παντού. Υψηλές ταχύτητες Οι ταχύτητες του Wi-Fi μπορούν να φτάσουν έως και τα 1.2Gbps. Εύκολη εγκατάσταση Με μόλις 3 βήματα, η εγκατάσταση διαρκεί λίγα λεπτά. Γονικός έλεγχος Πάρε τον έλεγχο του δικτύου και έλεγξε το Wi-Fi. Αναβάθμισε το δίκτυο Το καλύτερο Wi-Fi δίκτυο που μπορεί να έχει το σπίτι σου. 2 έτη εγγύηση Οι συσκευές καλύπτονται από 2ετή εγγύηση. Wi-Fi που σε καλύπτει κάθε στιγμή Το Cov'r της D-Link διαθέτει τεχνολογία που επιτρέπει σε όλες τις smart συσκευές σου να είναι συνεχώς συνδεδεμένες στο Wi-Fi δίκτυο, χωρίς διακοπές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορείς να μετακινηθείς ελεύθερα στο σπίτι, από δωμάτιο σε δωμάτιο, απολαμβάνονται κάθε στιγμή αξιόπιστες συνδέσεις αλλά και τις μέγιστες δυνατές ταχύτητες. Full σήμα σε όλες τις συσκευές σου Οπουδήποτε στο σπίτι θα έχεις τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σήματος. Ακόμη κι αν είναι όλες οι συσκευές σου ταυτόχρονα συνδεδεμένες, όπως το laptop, smartphone ή smart tv, εσύ θα έχεις πάντα υψηλές ταχύτητες. Πες αντίο στα κολλήματα Απόλαυσε ταχύτητες δικτύου έως και 1.2Gbps. Πραγματοποίησε βίντεο κλήσεις, κάνε streaming ταινιών σε ανάλυση 4K ή παίξε online παιχνίδια. Ακόμη κι αν τα κάνεις όλα μαζί ταυτόχρονα, δεν θα παρατηρήσεις το παραμικρό κόλλημα (buffering). Οι ταινίες θα παίζουν αδιάκοπα, οι βίντεο κλήσεις ασταμάτητα ενώ το online gaming θα είναι με τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση (ping/latency). Εύκολη εγκατάσταση Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τις συσκευές στην πρίζα. Με το smartphone και τη δωρεάν εφαρμογή της D-Link, θα στήσεις το δίκτυο σου σε 3 βήματα και σε λιγότερο από 5 λεπτά. Είσαι το αφεντικό του Wi-Fi Είτε θέλεις να διακόψεις την πρόσβαση στο Internet για τα παιδιά τις ώρες του διαβάσματος είτε να περιορίσεις χρονικά την πλοήγησή τους ανά ημέρα, οι λειτουργίες Γονικού Ελέγχου σου δίνουν τον πλήρη έλεγχο. Μοντέρνα σχεδίαση Οι συσκευές της D-Link είναι μικρές ώστε να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο ενώ διαθέτουν φωτεινή ένδειξη ώστε να γνωρίζεις τη διαθεσιμότητα του δικτύου αλλά και την κατάσταση σύνδεσής τους. Χωρίς κεραίες και χωρίς έντονα κόκκινα φώτα. Πλήκτρο WPS Σύνδεσε στο δίκτυο τις smart συσκευές σου πατώντας μόνο ένα πλήκτρο. USB-C θύρα Ενεργοποίησε τα Covr με τη θύρα USB-C. Θύρες Ethernet Σύνδεσε ενσύρματα μέσω θύρα Ethernet Gigabit, τις σταθερές smart συσκευές σου. Wi-Fi και στον κήπο Είτε το σπίτι σου είναι μεγάλο με πολλά υπνοδωμάτια, έχει μεγάλο κήπο στο πίσω μέρος ή ευρύχωρο μπαλκόνι από την πλευρά του δρόμου, το Wi-Fi θα "πιάνει".

€118.99

 
D-LINK DWA-131

D-LINK DWA-131

Wireless USB Adapter DWA-131 της D-Link Βελτίωστε το σήμα Wi-Fi υπολογιστή σας, με το D-Link Wireless N Nano USB Adapter (DWA-131), το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο. Θα απολαμβάνετε καλύτερο media streaming από μεγαλύτερες αποστάσεις εντός του σπιτιού ή το γραφείου σας. Ιδανικό για ταξίδια ή ένα γεμάτο χώρο εργασίας, το Wireless N Nano USB Adapter διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό για να ταιριάζει στο φορητό υπολογιστή σας με ελάχιστη προεξοχή.Λεπτό και συμπαγές για να ταιριάζει τέλεια στο notebook σας, με ελάχιστη προεξοχήΈξυπνη τεχνολογία κεραίας που μεγιστοποιεί την ταχύτητα και το εύρος της σύνδεσης με το δίκτυο σαςΗ WPA και WPA2 κρυπτογράφηση σας παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειαςΠλήκτρο Wi-Fi Protected ρύθμισης για απλή εγκατάστασηΣυμβατό με τα υφιστάμενα δίκτυα 802.11g Ασύγκριτη ασύρματη κάλυψη Το D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter προσφέρει ισχυρότερη ασύρματη λήψη στον υπολογιστή σας, σε σχέση με την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία 802.11g. Αυτός ο ασύρματος προσαρμογέας τεχνολογίας N, είναι ιδανικός για καθημερινές δραστηριότητες, όπως η μεταφορά αρχείων, η περιήγηση στο Internet και το κατέβασμα μουσικής. Τα D-Link προϊόντα ασύρματης τεχνολογίας Ν, κάνουν καλύτερη χρήση της κεραίας, μεταδίδοντας πολλαπλές ροές δεδομένων και επιτρέπουν την λήψη ασύρματων σημάτων σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Επιπλέον, η D-Link τεχνολογία ασύρματου N, επεκτείνει την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου, διατηρώντας παράλληλα τη συμβατότητα με όλα τις υπάρχοντες συσκευές 802.11b /g.Πλήκτρο Wi-Fi Protected Setup για εύκολη σύνδεσηΣυμβατότητα με τα υπάρχοντα ασύρματα δίκτυα 802.11b / gΚαλύτερη ασύρματη λήψη Εύκολο στην εγκατάσταση Ο Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης, σας βοηθάει να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τον USB προσαρμογέα σας Συμπαγές και βολικό Το DWA-131 συνδέει εύκολα τον υπολογιστή σας σε ένα ασύρματο δίκτυο, για περιήγηση στο Internet και ανταλλαγή αρχείων. Με την λειτουργία Wi-Fi Protected Setup (WPS) επιτρέπει στην συσκευή να συνδεθεί εύκολα και γρήογρα με ένα κλικ, απλοποιώντας τις περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης . Επίσης, το WPS προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας. Με το μοναδικό "Firefly" σχεδιασμό του και με απαράμιλλη απόδοση, αυτός ο υπερ-φορητός USB προσαρμογέας είναι μια ιδανική επιλογή για τη δημιουργία μιας ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης.
Χρώμα: Μαύρο

€9.99

 
D-LINK DWR-730 Portable HSPA με 21 Mbps Router

D-LINK DWR-730 Portable HSPA με 21 Mbps Router

Το ασύρματο 3G Modem/Router D-Link DWR-730 έρχεται με τεχνολογία HSPA+ 3G για ταχύτητες download έως και 21.6Mbps. Θα σου επιτρέψει να συνδέσεις το φορητό υπολογιστή σου, το tablet και το smartphone στο Internet από οποιαδήποτε σύνδεση 3G ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να μοιράσεις αυτή τη σύνδεση και σε άλλους φίλους σου. Κατάλληλο για εσένα που χρειάζεσαι μία απόλυτα φορητή λύση δικτύου, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Ενσωματώνει τη δική του μπαταρία ώστε να είναι απόλυτα φορητό ενώ μπορείς να το φορτίσεις σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι ή ακόμη και με φορτιστή αυτοκινήτου. Διαθέτει θύρα SD ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις και να μοιραστείς αρχεία με άλλους χρήστες ενώ χάρη στην τεχνολογία Wireless N 150, ο διαμοιρασμός της 3G σύνδεσης θα γίνεται χωρίς καθυστερήσεις και πάντα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Μοιράσου την 3G σύνδεσή σου Το ασύρματο modem/router της D-Link σου επιτρέπει να μοιράσεις την 3G σύνδεσή σου, παρέχοντας ένα γρήγορο και ασφαλές δίκτυο N 150 για πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Φορητό για Internet όπου κι αν είσαι Μικρό ώστε να το μεταφέρεις ακόμη και μέσα στην τσέπη σου, έρχεται εξοπλισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία φορτίζεται είτε σε θύρα USB, σε πρίζα ή ακόμη και με φορτιστή αυτοκινήτου, ώστε να μην ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια αλλά και Internet. Βέλτιστη απόδοση με τεχνολογία HSPA+ Το modem/router της D-Link υποστηρίζει την τεχνολογία High Speed Packet Access Plus (HSPA+) με την οποία θα σου προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 21.6Mbps. Επίσης, είναι συμβατό και με δίκτυα HSUPA και HSDPA. Υψηλό επίπεδο ασφάλειας Αν και μικρό, μπορεί να διαφυλάξει τα αρχεία και δεδομένα σου, σαν να ήσουν συνδεδεμένος στο ενσύρματο οικιακό σου δίκτυο. Το ενσωματωμένο firewall (τείχος προστασίας) αποτρέπει πιθανές επιθέσεις και προσπάθειες εισβολής από το Internet ενώ με την κρυπτογράφηση WPA2, θα είσαι σίγουρος ότι η 3G σύνδεση μοιράζεται μόνο με τους χρήστες που επιθυμείς.

€49.98

 
D-LINK GO-SW-8E

D-LINK GO-SW-8E

Switch GO-SW-8E της D-Link Το dlinkgo GO-SW-8E 8-Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα γρήγορο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό ενσύρματο δίκτυο στο σπίτι ή το γραφείο σας. Το GO-SW-8E είναι ένα μη διαχειριζόμενο 10/100Mbps Switch, σχεδιασμένο για την ενισχύση της απόδοσης μιας μικρής ομάδας εργασίας, παρέχοντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας. Ισχυρό αλλά εύκολο στη χρήση, το συγκεκριμένο Switch, επιτρέπει στους χρήστες την σύνδεση με οποιοδήποτε 10Mbps ή 100Mbps δικτύο για να πολλαπλασιάσουν το εύρος ζώνης, να τόνωσουν τον χρόνο απόκρισης και να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις φορτίου. Συνδέστε το GO-SW-5E σε πολλούς υπολογιστές που διαμοιράζονται αρχεία και φακέλους ή συνδέστε το σε ένα δρομολογητή, για διαμοιρασμό μιας σύνδεσης Internet. Εύκολη δικτύωση υψηλών ταχυτήτων Το GO-SW-8E διαθέτει ανίχνευση θύρας Ethernet 10/100 Mbps, με ένδειξη LED για κάθε θύρα, για να διακρίνετε γρήγορα την κατάσταση σύνδεσης και την δραστηριότητα. Οι θύρες ανιχνεύουν την ταχύτητα του δικτύου και διαπραγμάτευονται αυτόματα μεταξύ 10BASE-T και 100BASE-TX, καθώς και μεταξύ full και half-duplex, για άμεση λήψη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας κάθε συνδεδεμένης συσκευής. Επίσης, το GO-SW-5E υποστηρίζει Auto MDI / MDIX Crossover, για απευθείας σύνδεση όλων των θυρών με ένα server, hub, router ή switch, μέσω ενός τυπικού straight-through twisted-pair καλώδιου Ethernet. Αξιοπιστία και άμεση εγκατάσταση Το GO-SW-8E είναι μια Plug-and-Play συσκευή, που δεν απαιτεί ρύθμιση, έτσι ώστεη εγκατάσταση να είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Συνδέσετε αμέσα πολλούς υπολογιστές, για διαμοιρασμό αρχείων, μουσικής και βίντεο σε όλο σπίτι σας ή το γραφείο ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον multi-player gaming. Ο 802.3x έλεγχος ροής κάθε θύρας, ελαχιστοποιεί τα χαμένα πακέτα κατά τη λήψη, όταν το buffer της θύρας είναι πλήρες. Έτσι παρέχεται μια πιο αξιόπιστη σύνδεση, για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Φιλικό προς το περιβάλλον Το GO-SW-8E υποστηρίζει την τεχνολογία D-Link Green, η οποία μειώνει δραστικά την κατανάλωση ενέργειας. Οι θύρες απενεργοποιούνται αυτόματα, εαν δεν υπάρχει κάποιος συνδεδεμένος υπολογιστής, μειόνοντας κατά πολύ την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να διακόπτεται η συνδεσιμότητα του δικτύου. Επιλέον, το switch ανιχνεύει αυτόματα το μήκος των συνδεδεμένων καλωδίων Ethernet και προσαρμόζει την χρήση ενέργειας αναλόγως, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Έτσι, μειώνεται σημαντικά η συνολική κατανάλωση ενέργειας, που όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά βοηθά και το περιβάλλον. Συμπαγές και αθόρυβο Το GO-SW-8E έχει ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, ώστενα το τοποθετήσετε σε οπουδήποτε χωρίς να σας εμποδίζει. Η υποδοχή ρεύματος και οι θύρες Ethernet, βρίσκονται στο πίσω μέρος του switch επιτρέποντας την εύκολη διαχείριση των καλώδιων. Το GO-SW-8E δεν χρησιμοποιεί ανεμιστήρα, ώστε να λειτουργεί αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά.

€10.90

 
D-LINK PowerLine AV 500 Wireless N Mini Starter Kit - (DHP-W311AV)

D-LINK PowerLine AV 500 Wireless N Mini Starter Kit - (DHP-W311AV)

Ασύρματο δίκτυο μέσω… πρίζας;! Το DHP-W311AV PowerLine AV 500 Wireless N Mini Starter Kit χρησιμοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού σου για να επεκτείνει τη σύνδεσή σου στο ίντερνετ. Είναι συμβατό με το πρότυπο HomePlug AV, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο στους υπολογιστές, τις κονσόλες, τις τηλεοράσεις και όλες τις άλλες δικτυακές συσκευές σου. Επιπλέον, παρέχει υψηλή ταχύτητα μεταφοράς μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Ν, χωρίς την ανάγκη αντιαισθητικών καλωδίων δικτύου. Και υψηλές ταχύτητες και ευρύτερη περιοχή κάλυψης Η τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης N, προσφέρει αυξημένη ταχύτητα και εύρος σε σχέση με το παλαιότερο πρωτόκολλο 802.11g. Χάρη σε έναν εξαιρετικά κατανοητό οδηγό εγκατάστασης, θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις το ασύρματο δίκτυό σου γρήγορα και εύκολα. Η κρυπτογράφηση WPA και WPA2 κρατά το δίκτυό σου ασφαλές ώστε εσύ να «σερφάρεις» άφοβα. Η ευρυζωνικότητα στα καλύτερά της Το PowerLine της D-Link είναι σε θέση να παρέχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps. Η γρήγορη αυτή ταχύτητα μετάδοσης το καθιστά ιδανικό για απαιτητικές ευρυζωνικές εφαρμογές, όπως το streaming βίντεο, το online gaming ή οι κλήσεις VoIP. To DHP-W311AV παρέχει άφθονο εύρος ζώνης δικτύου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα αξιοποίησης της υπάρχουσας ηλεκτρικής καλωδίωσης για υψηλής ποιότητας streaming πολυμέσων. Επιπλέον το Quality of Service (QoS) δίνει προτεραιότητα στην κυκλοφορία πολυμέσων, εξασφαλίζοντας ακόμα ταχύτερη μετάδοση. Η εγκατάσταση γίνεται παιχνίδι Σύνδεσέ το απ’ ευθείας στην πρίζα χωρίς κάποιο επιπλέον καλώδιο. Επέκτεινε το οικιακό σου δίκτυο συνδέοντας πολλές διαφορετικές συσκευές στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού σου ή επισύναψε ένα switch ή ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης με τον προσαρμογέα, για να συνδέσεις ακόμα περισσότερες συσκευές. Ο προσαρμογέας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit AES για την προστασία του δικτύου σου από τυχόν εισβολείς.

€55.29

 
D-LINK PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit - (DHP-P601AV)

D-LINK PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit - (DHP-P601AV)

Χωρίς τη δέσμευση πρίζας Οι προσαρμογείς PowerLine του DHP-P601AV διαθέτουν μια επιπλέον πρίζα διέλευσης ρεύματος, διασφαλίζοντας πως η ηλεκτρική πρίζα που χρησιμοποιούν παραμένει διαθέσιμη για χρήση από άλλη ηλεκτρική συσκευή. Παράλληλα, η πρίζα φιλτράρει και αποτρέπει τον θόρυβο από την άλλη ηλεκτρική συσκευή, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η απόδοση του PowerLine. Ένα δίκτυο σε όλο το σπίτι Το D-Link PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit DHP-P601AV προσφέρει την απόλυτη ενσύρματη συνδεσιμότητα για τις δυσπρόσιτες περιοχές του σπιτιού σου. Είναι ιδανικό για χώρους, όπως γραφεία, υπνοδωμάτια και άλλα δωμάτια που βρίσκονται μακριά από το router –χωρίς επιπλέον καλώδια, χρησιμοποιώντας απλά την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση. Άνετη και γρήγορη εγκατάσταση Tα PowerLine σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δίκτυο που θέλεις να έχετε στον χώρο σου. Πώς λειτουργεί όμως ένα τέτοιο; Στην περίπτωση του DHP-P601AV, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τις συσκευές στην πρίζα, να τις συνδέσεις ενσύρματα και να απολαύσεις στον υπολογιστή, την κονσόλα, τη smart TV ή όπου εσύ θες, HomePlug δίκτυο υψηλών ταχυτήτων. Ασφάλεια και ταχύτητα μαζί Ο προσαρμογέας της D-Link προσφέρει κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit AES με το πάτημα ενός κουμπιού για την προστασία του δικτύου σου από τυχόν εισβολείς. Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις δε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας έως και 1000 Mbps χάρη στην τεχνολογία HomePlug AV2.

€54.89

 
DEVOLO dLAN 1200 με WiFi ac Single Adapter - (09389)

DEVOLO dLAN 1200 με WiFi ac Single Adapter - (09389)

Με το Devolo dLAN 1200+ WiFi ac θα απολαύσεις ταχύτητες ενσύρματου δικτύου σε συνδυασμό με την ελευθερία κινήσεων και την άνεση ενός ασύρματου. Το Powerline της Devolo είναι σε θέση να σου χαρίσει ταχύτητες έως και 1200 Mbps μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου, ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας χάρη στην τεχνολογία range+. Διαθέτει δύο ενσωματωμένες θύρες Gigabit LAN και επιπλέον πρίζα –για να μη στερηθείς αυτή που θα χρησιμοποιήσεις για τη λειτουργία του. Όπως και με όλα τα Powerline από την Devolo, έτσι και το dLAN 1200+ WiFi ac χαρακτηρίζεται από plug & play φιλοσοφία, που σου επιτρέπει να προσθέσεις άνετα σε ένα υπάρχον δίκτυο επιπλέον αντάπτορες (όπως ο 09389) επεκτείνοντάς το ακόμα περισσότερο.

€129.99

 
DEVOLO dLAN 550 duo με Single Adapter - (09296)

DEVOLO dLAN 550 duo με Single Adapter - (09296)

Αν αναζητάς τον τρόπο να επεκτείνεις το οικιακό σου δίκτυο σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου, εύκολα, άνετα και αξιόπιστα, μόλις τον βρήκες: το Devolo dLAN 550 duo+ είναι αυτό που ψάχνεις. Η τεχνολογία Powerline που ενσωματώνει, θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις με τον πιο απλό τρόπο ένα ταχύτατο δίκτυο έτσι ώστε να απολαύσεις υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η τεχνολογία range+ του προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια και σταθερότητα στη σύνδεση. Έρχεται με επιπλέον πρίζα –για να μη χάσεις εκείνη που θα χρησιμοποιήσεις- και δύο θύρες Fast Ethernet για να συνδέσεις τις συσκευές της αρεσκείας σου. Όπως όλα τα Powerlines, χρησιμοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού σου και δεν απαιτεί πολύπλοκη εγκατάσταση.

€44.90

 
DEVOLO dLAN 550 με WiFi Starter Kit Powerline - (9840)

DEVOLO dLAN 550 με WiFi Starter Kit Powerline - (9840)

Τέλειο σήμα, κορυφαία ισχύς Η τεχνολογία range+ της Devolo φροντίζει για τη μεγαλύτερη εμβέλεια του dLAN 550+ WiFi, καθιστώντας τον τον ισχυρότερο προσαρμογέα στην κατηγορία των 500 Mbps. Θα παραμείνει συνδεδεμένος με το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης Wi-Fi χάρη στη λειτουργία devolo WiFi Move ενώ προσφέρει ασφαλή κρυπτογράφηση δεδομένων με το πάτημα ενός κουμπιού. Ασφαλής λειτουργία Το Devolo dLAN 550+ WiFi παρέχει γονικό έλεγχο για την ασφάλεια των παιδιών και τον έλεγχο του χρόνου χρήσης του διαδικτύου μέσω απλού περιβάλλοντος web και του app my devolo. Η δε πρίζα με ενσωματωμένη ασφάλεια προστασίας παιδιών παρέχει ευέλικτη τοποθέτηση του προσαρμογέα χωρίς να χάνεις την παροχή ρεύματος. Κορυφαίες ταχύτητες Το Devolo dLAN 550+ WiFi θα σου χαρίσει ταχύτητες Wi-Fi έως και 300 Mbps, ιδανικές για άνετο «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο και απρόσκοπτη, παράλληλη χρήση online υπηρεσιών από περισσότερους από έναν χρήστες.

€129.00

 
DEVOLO dLAN® 550 Wifi Starter Kit Powerline - (9638)

DEVOLO dLAN® 550 Wifi Starter Kit Powerline - (9638)

Σύστημα δικτύωσης dLAN® 550 Wifi Starter Kit Powerline - (9638) της Devolo -Γρήγορη σύνδεση με έως και 500 Mbps. -Ακόμη καλύτερες αποδόσεις χάρη στην τεχνολογία range+. -Ενσωματωμένες θύρες Fast Ethernet. -Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα δεν πάει καμία παροχή ρεύματος χαμένη. dLAN® 550 duo+ Τέλειες συνδέσεις. Το dLAN® 550+ είναι εδώ. Ο νέος σχεδιασμός φιλοξενεί τη νέα καινοτόμο τεχνολογία Powerline που προσφέρει ένα ακόμη απλούστερο οικιακό δίκτυο υπολογιστών και πολυμέσων. Με ταχύτατους ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως και 500 Mbps μπορείτε να βιώσετε εμπειρίες ψυχαγωγίας και πολυμέσων σε υψηλό επίπεδο. Η τεχνολογία range+ παρέχει ακόμη πιο σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο με σημαντικά μεγαλύτερη εμβέλεια. Ευελιξία μετακίνησης σε όλο το σπίτι, γρήγορα και πάντα σταθερά. Καμία πρίζα δεν πάει χαμένη: το dLAN® 550+ διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα και δύο ακόμη θύρες Fast Ethernet για δύο τερματικές συσκευές. Ζήστε τις νέες δυνατότητες του Διαδικτύου χάρη στο dLAN® 550+ της devolo. Επισκόπηση πλεονεκτημάτων Το οικιακό σας δίκτυο σε κάθε πρίζα ρεύματος. Αποσυσκευάστε- Τοποθετήστε το στην πρίζα- Αυτό ήταν! Ο απλός τρόπος σύνδεσης μέσω του εσωτερικού οικιακού δικτύου παροχής ρεύματος. Και αμέσως μετατρέπεται όποια πρίζα θέλετε σε σημείο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Ακόμη καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερη εμβέλεια χάρη στην τεχνολογία range+. Η άριστη σύνδεση στο Διαδίκτυο για προσωπικούς υπολογιστές, τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών. Χωρίς απώλειες σήματος - σταθερά και συνέχεια. Πανεύκολη εγκατάσταση. Αποσυσκευάστε- Τοποθετήστε το στην πρίζα- Αυτό ήταν! Χάρη στις δύο θύρες Fast Ethernet LAN μπορείτε οποτεδήποτε να συνδέσετε δύο διαδικτυακές συσκευές στο Διαδίκτυο μέσω καλωδίου δικτύου (π.χ. κονσόλες παιχνιδιών, τηλεοράσεις ή media receiver). Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα θα μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε όλες τις πρίζες στον χώρο σας. Ελάτε στον κόσμο των νικητών: μαζί με πάνω από 10 εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες του devolo dLAN® σε όλο τον κόσμο. Απόλυτη λειτουργεία και σε τριφασικό ρεύμα 3ετής εγγύηση.

€89.90

 
Page of 3