Εκτύπωση - Μελάνια

Page of 16
Canon A4 - 500 φύλλα

Canon A4 - 500 φύλλα

Απλό Χαρτί Εκτύπωσης Canon Recycled White Zero Α4. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες γραφείου. Είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη εγγράφων, με υψηλά επίπεδα λευκού, για μέγιστη ποιότητα αναπαραγωγής κειμένου. Σε συσκευασία 500 Φύλλων. Με το Canon Recycled White Zero Α4 τα χρώματα των εγγράφων σου θα είναι πιο ζωντανά από ποτέ!

€4.79

 
CANON PGI 5 Black

CANON PGI 5 Black

Μελάνι PGI 5 Black της Canon
Χρώμα: Μαύρο

€13.68

 
CANON PIXMA G2411

CANON PIXMA G2411

Canon PIXMA G2411 Μικρό και αξιόπιστο επαναγεμιζόμενο πολυμηχάνημα ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο, με μελάνια υψηλής απόδοσης για παραγωγικές εκτυπώσεις χαμηλού κόστους. Εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση υψηλής απόδοσης με μικρό μέγεθος Αποδοτικός και ευέλικτος εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών για το σπίτι και το γραφείο, με φιάλες μελανιού υψηλής απόδοσης για εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων και φωτογραφιών υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος, αλλά και την αξιοπιστία χειρισμού εργασιών μεγάλου όγκου με ευκολία. Απίστευτες αποδόσεις σελίδων Απολαύστε εξαιρετικά οικονομική και παραγωγική εκτύπωση με υψηλή απόδοση*, με έως 12.000 σελίδες από 2 φιάλες μαύρου μελανιού ή έως 7.000 σελίδες από ένα σετ φιαλών με έγχρωμα μελάνια. Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας Εκτυπώστε με υψηλή ποιότητα χάρη στην τεχνολογία FINE της Canon και το υβριδικό σύστημα μελανιών, με μαύρο μελάνι τύπου pigment για ευκρινή έγγραφα και έγχρωμα μελάνια τύπου dye για ζωηρές φωτογραφίες χωρίς περιθώριο σε μέγεθος έως A4. Μικρό και αξιόπιστο πολυμηχάνημα Πολυμηχάνημα μικρού μεγέθους με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης που διαχειρίζεται εργασίες εκτύπωσης μεγάλου όγκου με ευκολία, χάρη στο ανθεκτικό σύστημα μελανιών FINE. Ιδανική επιλογή για το σπίτι ή μικρά γραφεία. Εύκολος χειρισμός Απολαύστε γρήγορη και εύκολη συνδεσιμότητα USB στον υπολογιστή σας, αλλά και απλό χειρισμό χάρη στην ασπρόμαυρη οθόνη LCD 3cm (1,2"), η οποία επιτρέπει τη εύκολη επιλογή πολλών αντιγράφων και δυνατότητες ελέγχου με το πάτημα ενός κουμπιού. Δημιουργική εκτύπωση Εκτυπώστε εύκολα τις φωτογραφίες σας με νέους και δημιουργικούς τρόπους με το λογισμικό φωτογραφιών My Image Garden, το οποίο περιλαμβάνει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων, ώστε να μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εικόνες στο PC σας με ευκολία.

€149.00

 
CANON PIXMA G3415 - InkTank Photo Πολυμηχάνημα

CANON PIXMA G3415 - InkTank Photo Πολυμηχάνημα

Με το πολυμηχάνημα Canon PIXMA G3415 θα εξασφαλίσεις εκτυπώσεις πολύ χαμηλού κόστους χάρη στην τεχνολογία InkTank. Τα μελάνια του PIXMA G3415 πρόκειται για αυτόνομες ενσωματωμένες δεξαμενές ώστε να προσφέρουν απίστευτες επιδόσεις σελίδων. Με μόλις 2 φιάλες μαύρου μελανιού θα μπορείς να εκτυπώσεις έως και 12.000 ασπρόμαυρες σελίδες ή έως 7.000 έγχρωμες με ένα σετ φιαλών με έγχρωμα μελάνια. Πρόκειται για ένα μικρό και επαναγεμιζόμενο πολυμηχάνημα το οποίο εκτός από σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σου προσφέρει και έξυπνη συνδεσιμότητα με άλλες έξυπνες συσκευές και το cloud, μέσω Wi-Fi. Εκτύπωσε και σάρωσε εύκολα ασύρματα μέσα από την εφαρμογή Canon Print (διαθέσιμη για iOS και Android) αλλά και το cloud μέσω της εφαρμογής PIXMA Cloud Link και Mopria. Χάρη στην τεχνολογία FINE της Canon και το υβριδικό σύστημα μελανιών, θα εκτυπώνεις με υψηλή ποιότητα για να έχεις ευκρινή έγγραφα αλλά και ζωηρές φωτογραφίες. Διαθέτει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης ενώ μπορεί να διαχειριστεί εργασίες μεγάλου όγκου με ευκολία, για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και το γραφείο. Ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα απλός χάρη στην ασπρόμαυρη οθόνη μεγέθους 1.2’’ ώστε να είσαι σε θέση να επιλέξεις τον αριθμό αντιγράφων που επιθυμείς αλλά και να ελέγξεις την κατάσταση της ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi. Παράλληλα, οι δεξαμενές μελανιού που βρίσκονται τοποθετημένες στην εμπρόσθια πλευρά κάνουν πανεύκολη την παρακολούθηση της στάθμης ώστε να προμηθευτείς έγκαιρα τα απαραίτητα μελάνια.

€209.00

 
CANON PIXMA G4411

CANON PIXMA G4411

Canon PIXMA G4411 Παραγωγικό πολυμηχάνημα Wi-Fi 4 σε 1 με συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές και το cloud, ADF 20 φύλλων και πολύ υψηλές αποδόσεις σελίδων για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους. Έξυπνο, παραγωγικό πολυμηχάνημα 4 σε 1 με Wi-Fi για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους Απολαύστε εκτυπώσεις μεγάλου όγκου με υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος στο σπίτι, με αυτό το μικρό και ισχυρό, επαναγεμιζόμενο πολυμηχάνημα 4 σε 1 με Wi-Fi και λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, υψηλή απόδοση σελίδων, εύκολη συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές και το cloud, καθώς και ADF 20 φύλλων. Απίστευτες αποδόσεις σελίδων Απολαύστε εξαιρετικά οικονομική και παραγωγική εκτύπωση με υψηλή απόδοση*, με έως 12.000 σελίδες από 2 φιάλες μαύρου μελανιού ή έως 7.000 σελίδες από ένα σετ φιαλών με έγχρωμα μελάνια. Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας Εκτυπώστε με υψηλή ποιότητα χάρη στην τεχνολογία FINE της Canon και το υβριδικό σύστημα μελανιών, με μαύρο μελάνι τύπου pigment για ευκρινή έγγραφα και έγχρωμα μελάνια τύπου dye για ζωηρές φωτογραφίες χωρίς περιθώριο σε μέγεθος έως A4. Εύκολη συνδεσιμότητα Εκτυπώστε και σαρώστε ασύρματα από έξυπνες συσκευές με τη χρήση της εφαρμογής Canon PRINT ή εκτυπώστε χωρίς πρόσθετες εφαρμογές χάρη στην υποστήριξη Apple AirPrint (iOS) και Mopria® (Android). Μικρό και αξιόπιστο πολυμηχάνημα 4 σε 1 Μικρό και εύχρηστο πολυμηχάνημα 4 σε 1 με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ που ταιριάζει σε κάθε σπίτι ή γραφείο και διαχειρίζεται εύκολα εργασίες εκτύπωσης μεγάλου όγκου χάρη στο εξαιρετικά ανθεκτικό, επαναγεμιζόμενο σύστημα μελανιών. Παραγωγικότητα και ευελιξία Χρησιμοποιήστε εύκολα τις λειτουργίες αντιγραφής, σάρωσης ή φαξ για πολυσέλιδα έγγραφα με τον ADF 20 φύλλων. Αντιγράψτε εύκολα ταυτότητες και εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία Αυτόματου σβησίματος.

€299.00

 
CANON PIXMA G6040

CANON PIXMA G6040

Canon PIXMA G6040 Εκτυπωτής με επαναγεμιζόμενα μελάνια για υψηλή ποιότητα, αποδοτικότητα και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Έξυπνες δυνατότητες σύνδεσης για πολυλειτουργικότητα με υψηλή απόδοση Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε και συνδεθείτε στο cloud με την εφαρμογή Canon PRINT. Πρακτικές φιάλες μελανιού για εύκολη αναπλήρωση των δεξαμενών, χωρητικότητα 350 φύλλων απλού χαρτιού για περισσότερο χρόνο συνεχούς λειτουργίας και δυνατότητα εκτύπωσης έως και 18.000 σελίδων από 3 φιάλες μαύρου μελανιού ή 7.700 σελίδων από ένα σετ έγχρωμων μελανιών*, για σταθερή ποιότητα με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Πρακτική λειτουργία και μικρό μέγεθος Η μικρή και πρακτική οθόνη LCD μικρού μεγέθους με 2 γραμμές και ανακλινόμενο μπροστινό πάνελ είναι ιδανική για εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες που εργάζονται από το σπίτι ή σε μικρά γραφεία. Εξαιρετικά αποδοτική εκτύπωση Εκτυπώστε έως και 18.000 σελίδες από 3 φιάλες μαύρου μελανιού ή 7.700 σελίδες από ένα σετ έγχρωμων μελανιών*, αναπληρώστε τις δεξαμενές με πρακτικές φιάλες μελανιού και αξιοποιήστε την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και τη χωρητικότητα 350 φύλλων απλού χαρτιού. Έξυπνη συνδεσιμότητα Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε και συνδεθείτε στο cloud με την εφαρμογή Canon PRINT και το PIXMA Cloud Link. Συνδεθείτε μέσω Ethernet και εκτυπώστε με τα AirPrint (iOS), Mopria (Android) ή Windows 10 Mobile. Καθαρές και ευκρινείς εκτυπώσεις Το μαύρο μελάνι τύπου pigment εξασφαλίζει ευκρινή και ευανάγνωστα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας. Τα έγχρωμα μελάνια είναι ιδανικά για την εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας χωρίς περιθώρια μεγέθους έως Α4 με ολοζώντανα χρώματα. Πλήρης ενοποίηση Με το Management Information Base μπορείτε να παρακολουθείτε από απόσταση τα επίπεδα μελανιού, την κατάσταση και τη χρήση του εκτυπωτή σας, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

€299.00

 
CANON RP 108

CANON RP 108


Χρώμα: Έγχρωμο

€36.90

 
CANON Selphy Square QX10 Black

CANON Selphy Square QX10 Black

Φωτογράφισε τις αγαπημένες σου στιγμές και εκτύπωσέ τις την ίδια στιγμή, με τον Ασύρματο Φορητό Εκτυπωτή Canon SELPHY Square QX10! Εκτύπωσε πλούσιες, λεπτομερείς εκτυπώσεις 2,7"x 2,7" σε τετράγωνο (68 x 68 mm) απευθείας από το smartphone σας και απολαύστε ποιότητα εξάχνωσης βαφής με πλούσιο, ζωντανό χρώμα και λεπτομέρεια που διαρκεί έως και 100 χρόνια! Πλούσιες, ζωντανές, αρχειακής ποιότητας εικόνες Διατηρήστε τις αναμνήσεις ως εκτυπώσεις άριστης ποιότητας γεμάτες χρώμα και λεπτομέρεια για λευκώματα, πίνακες ανακοινώσεων ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να τοποθετήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Θα διαρκέσουν έως και 100 χρόνια. Έτοιμος να σας ακολουθήσει παντού ανά πάσα στιγμή Χρησιμοποιήστε τον SELPHY SQUARE QX10 οπουδήποτε, χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε στη στιγμή πανέμορφες εκτυπώσεις των αγαπημένων σας αναμνήσεων. Δημιουργήστε εκτυπώσεις 2,7x2,7" από ολοκαίνουργιο χαρτί Ο SELPHY SQUARE QX10 εκτυπώνει μεγαλύτερες και καλύτερες εικόνες 68 x 68mm (2,7x2,7") σε χαρτί υψηλής ποιότητας με περιθώριο με δυνατότητα προσθήκης κειμένου για μια ιδιαίτερη εμφάνιση που θα λατρέψετε. Συνδεθείτε στην εφαρμογή SELPHY Photo Layout Εκτυπώστε μέσω της δωρεάν εφαρμογής SELPHY Photo Layout της Canon και επωφεληθείτε από την προσθήκη δημιουργικών πινελιών στις εκτυπώσεις σας, όπως σφραγίδες, φίλτρα, περιθώρια, κείμενο, επικαλύψεις και διατάξεις.

€178.99

 
CANON Μελάνι CL 541 XL Color 5226B005

CANON Μελάνι CL 541 XL Color 5226B005

Μελάνι CL 541 XL Colour της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€22.90

 
CANON Μελάνι CL-38 Color 2146B001

CANON Μελάνι CL-38 Color 2146B001

Μελάνι CL-38 Colour της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€20.89

 
CANON Μελάνι CL-511 Color 2972B001

CANON Μελάνι CL-511 Color 2972B001

Μελάνι CL 511 Colour της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€19.90

 
CANON Μελάνι CL-513 Color 2971B001

CANON Μελάνι CL-513 Color 2971B001

Μελάνι CL 513 COLOUR HIGH YIELD της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€24.50

 
CANON Μελάνι CL-541 Color 5227B005

CANON Μελάνι CL-541 Color 5227B005

Μελάνι CL 541 COLOUR της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€21.90

 
CANON Μελάνι CL-546XL Color 8288B001

CANON Μελάνι CL-546XL Color 8288B001

Μελάνι CL-546XL Color της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€19.90

 
CANON Μελάνι CLI-521 Black 2933B001

CANON Μελάνι CLI-521 Black 2933B001

Μελάνι CLI 521 Black της Canon
Χρώμα: Μαύρο

€10.70

 
CANON Μελάνι CLI-521 Cyan 2934B001

CANON Μελάνι CLI-521 Cyan 2934B001

Μελάνι CLI 521 Cyan της Canon
Χρώμα: Κυανό

€11.00

 
Canon Μελάνι CLI-521 Grey 2937B001

Canon Μελάνι CLI-521 Grey 2937B001

Μελάνι CLI-521 Grey της Canon
Χρώμα: Γκρι

€13.90

 
CANON Μελάνι CLI-521 Magenta 2935B001

CANON Μελάνι CLI-521 Magenta 2935B001

Μελάνι CLI 521 Magenta της Canon
Χρώμα: Ματζέντα

€11.47

 
CANON Μελάνι CLI-521 Value Pack (Cyan Magenta Yellow) 2934B010

CANON Μελάνι CLI-521 Value Pack (Cyan Magenta Yellow) 2934B010

Μελάνι CLI 521 Value Pack της Canon
Χρώμα: Ματζέντα, Κίτρινο, Κυανό

€32.90

 
CANON Μελάνι CLI-521 Yellow 2936B001

CANON Μελάνι CLI-521 Yellow 2936B001

Μελάνι CLI 521 Yellow της Canon
Χρώμα: Κίτρινο

€10.58

 
CANON Μελάνι CLI-526 Black 4540B001

CANON Μελάνι CLI-526 Black 4540B001

Μελάνι CLI 526 Black της Canon
Χρώμα: Μαύρο

€11.63

 
CANON Μελάνι CLI-526 Cyan 4541B001

CANON Μελάνι CLI-526 Cyan 4541B001

Μελάνι CLI 526 Cyan της Canon
Χρώμα: Κυανό

€13.50

 
CANON Μελάνι CLI-526 Grey 4544B001

CANON Μελάνι CLI-526 Grey 4544B001

Μελάνι CLI-526 Grey της Canon
Χρώμα: Γκρι

€11.49

 
CANON Μελάνι CLI-526 Magenta 4542B001

CANON Μελάνι CLI-526 Magenta 4542B001

Μελάνι CLI 526 Magenta της Canon
Χρώμα: Ματζέντα

€13.50

 
Page of 16