Οικιακές Συσκευές

Page of 19
AEG DBB 4650 M

AEG DBB 4650 M

Καθαρές γραμμές, καθαρός αέρας Εφοδιασμένος με έναν ενεργειακά αποδοτικό κινητήρα, αυτός ο καλοσχεδιασμένος απορροφητήρας καμίνι εγκαθίσταται στον τοίχο, μειώνει αποτελεσματικά τις οσμές της κουζίνας, ενώ συμπληρώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του ίδιου του χώρου.. Φανταστική ορατότητα για όλα τα σκεύη σας Αυτές οι σύγχρονες λάμπες LED του απορροφητήρα φωτίζουν δυνατά πάνω από την εστία σας, ενώ διαχέουν ένα φως γύρω από την υπόλοιπη κουζίνα σας. Εύκολες, απλές ρυθμίσεις με ξεχωριστά κουμπιά Τα κουμπιά πάνω στον απορροφητήρα κάνουν εύκολη και απλή τη ρύθμιση των λειτουργιών. Είναι επίσης έτσι σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν με το σχεδιασμό της συσκευής Όλα παραμένουν καθαρά Με φίλτρο αλουμινίου που αφαιρείται και πλένεται εύκολα, η βέλτιστη απόδοση του απορροφητήρα είναι εγγυημένη.

€309.00

 
AEG DBB5660HM

AEG DBB5660HM

Καθαρές γραμμές, καθαρός αέρας . Εφοδιασμένος με έναν ενεργειακά αποδοτικό κινητήρα, αυτός ο καλοσχεδιασμένος απορροφητήρας καμίνι εγκαθίσταται στον τοίχο, μειώνει αποτελεσματικά τις οσμές της κουζίνας, ενώ συμπληρώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του ίδιου του χώρου. Φυσικός αέρας, χωρίς κόπο και αθόρυβα. Ο κομψά σχεδιασμένος απορροφητήρας της AEG απομακρύνει τις οσμές χάρη στην εξαιρετικά αθόρυβη τεχνολογία Breeze. Έτσι μπορείτε να έχετε καλύτερο περιβάλλον στην κουζίνα σας αθόρυβα και χωρίς κόπο. Καθαρός αέρας με λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση. Ένας ισχυρός κινητήρας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σημαίνει ότι αυτός ο απορροφητήρας είναι αξιόπιστος και αποτελεσματικός και απορροφά όλες τις οσμές της κουζίνας.

€419.00

 
AEG F56202S0

AEG F56202S0

Πλυντήριο πιάτων πάγκου F56202S0 της AEG Το τέλειο πλυντήριο πιάτων για μικρές κουζίνες Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία της AEG, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα θαυμάσιο πλυντήριο πιάτων ακόμη και στη μικρότερη κουζίνα. Αυτό το επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων προσφέρει την τέλεια λύση. Πρόγραμμα 20 λεπτών για πάρτι Έχετε φρεσκολερωμένα φλιτζάνια καφέ, ποτήρια και περιμένετε νέες επισκέψεις? Κανένα πρόβλημα, σε 20 λεπτά τα έχετε όλα έτοιμα & πλυμένα για τους νέους επισκέπτες σας A + Ενεργειακή απόδοση Πλύνετε τα πιάτα σας με τις ελάχιστες επιπτώσεις για το περιβάλλον ή τους λογαριασμούς σας Προγράμματα πλυσίματος για κάθε ανάγκη. Σίγουρα ένα από τα 6 προγράμματα πλυσίματος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για το πλύσιμο των πιάτων και των ποτηριών σας.

€319.00

 
AEG F66602W0P

AEG F66602W0P

Με υψηλή απόδοση χάρη στον εκτοξευτήρα νερού Satellite με τα 5 επίπεδα ψεκασμού, με χωρητικότητα 13 σερβίτσιων, αθόρυβη λειτουργία και Ενεργειακή κλάση Α++, το AEG F66602WOP της σειράς ProClean είναι ένα πλυντήριο που αξίζει να λάβετε υπόψη σας. Βασικός πυλώνας στην σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων που προσφέρει το AEG F66602WOP είναι η τεχνολογία Sensor Logic που ανιχνεύει το φορτίο και προσαρμόζει την κατανάλωση νερού και της ενέργειας ενώ επιπλέον χάρη σε έναν αισθητήρα νερού ανιχνεύει το βαθμό της βρωμιάς προσαρμόζοντας κατάλληλα την κατανάλωση νερού. Η τεχνολογία Sensor Logic σε συνδυασμό με τον νέο και ιδιαίτερα αποδοτικό τύπο μοτέρ, και την Ενεργειακή κλάση Α++ εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας, τα οποία θα γίνουν ορατά μακροπρόθεσμα στους λογαριασμούς ρεύματος. Όμως το πλυντήριο πιάτων της AEG δεν είναι μόνο οικονομικό, είναι και ιδιαίτερα βολικό και εργονομικό χάρη στις ειδικές θήκες για ποτήρια SoftGrip και SoftSpikes και τα καλοσχεδιασμένα καλάθια με τα αναδιπλούμενα στοιχεία και θέσεις για φλυτζάνια.

€499.00

 
AEG FEE 63716PM

AEG FEE 63716PM

SprayZone για έχτρα εντατικό καθάρισμα Η λειτουργία SprayZone ενεργοποιεί μια ειδική ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί αντικείμενα οποιασδήποτε μορφής ή μεγέθους. Προσφέρει εντατικό καθαρισμό που εξαλείφει οτιδήποτε παραμένει στα πιάτα. Ανώτερη κάλυψη ψεκασμού Η κίνηση διπλής περιστροφής του δορυφορικού βραχίονα διασφαλίζει ότι κάθε γωνιά της συσκευής και κάθε εκατοστό των σκευών στο εσωτερικό της πλένονται σχολαστικά με νερό που ψεκάζεται στο εσωτερικό. Χωρίς κατάλοιπα. Απλώς εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. Κορυφαίο καθάρισμα και η καλύτερη φροντίδα για τα ποτήρια σας Τα ευαίσθητα ποτήρια σας καθαρίζονται με ασφάλεια χάρη στις βάσεις στήριξης SoftGrip και SoftSpikes της AEG οι οποίες συγκρατούν τέλεια τα ποτήρια σας, προστατεύοντάς τα από ζημιές. Φυσικό στέγνωμα Η νέα τεχνολογία Airdry σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του στεγνώματος με φυσική ροή αέρα. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα μέχρι 10 cm όταν ο κύκλος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και τα πιάτα έχουν πλυθεί. Στεγνώνει φυσικά τα σκεύη σας, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ενεργειακή κατανάλωση.

€679.00

 
AEG FEE62417ZM

AEG FEE62417ZM

ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΟ SATELLITECLEAN® Απολαύστε απαράμιλλα αποτελέσματα πλύσης με το SatelliteClean®. Αυτός ο εκτοξευτήρας νερού διαθέτει τρεις φορές καλύτερη κάλυψη από τους συμβατικούς εκτοξευτήρες. Χάρη στον βραχίονα διπλής περιστροφής αλλάζει συνεχώς η γωνία ψεκασμού. Το νερό φτάνει σε κάθε γωνιά. Για ένα πλήρες καθάρισμα. ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ Διασφαλίστε μέγιστη κάλυψη νερού με δύο εκτοξευτήρες νερού. Οι περιστρεφόμενοι εκτοξευτήρες στέλνουν δέσμες νερού σε κάθε γωνία, τόσο του πάνω, όσο και του κάτω καλαθιού για αποτελέσματα πλύσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ QUICKLIFT ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ Απολαύστε την αποτελεσματική ευκολία που σας παρέχει το καλάθι QuickLift. Ακόμα και αν έχετε ένα πλήρες φορτίο με ογκώδη αντικείμενα, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος ώστε να φορτώσετε ή να αδειάσετε τα πιάτα με ευκολία. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Αυτό το πλυντήριο πιάτων σάς προσφέρει τέλεια απόδοση και γρήγορα, χάρη στο ειδικό, ημίωρο πρόγραμμά του.

€620.00

 
AEG FFB53900ZW

AEG FFB53900ZW

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ MAXIFLEX Το συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία σχεδόν κάθε μεγέθους, είτε είναι μεγάλα ή με περίεργο σχήμα. Με τα εύκαμπτα διαχωριστικά και το μεγιστοποιημένο βάθος, το κάθε φορτίο είναι ρυθμιζόμενο. Τα περισσότερα αντικείμενα φορτώνονται ομοιόμορφα και καθαρίζονται με τη μία. ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΟ SATELLITECLEAN® Απολαύστε απαράμιλλα αποτελέσματα πλύσης με το SatelliteClean®. Αυτός ο εκτοξευτήρας νερού διαθέτει τρεις φορές καλύτερη κάλυψη από τους συμβατικούς εκτοξευτήρες. Χάρη στον βραχίονα διπλής περιστροφής αλλάζει συνεχώς η γωνία ψεκασμού. Το νερό φτάνει σε κάθε γωνιά. Για ένα πλήρες καθάρισμα. ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ Η νέα τεχνολογία Airdry σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του στεγνώματος με φυσική ροή αέρα. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα μέχρι 10 cm όταν ο κύκλος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και τα πιάτα έχουν πλυθεί. Στεγνώνει φυσικά τα σκεύη σας, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ενεργειακή κατανάλωση.

€499.00

 
AEG FFB62407ZM

AEG FFB62407ZM

Ακόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν αποτελεσματικό καθαρισμό, από γωνία σε γωνία, με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού. Για βαθύ καθαρισμό. Με έως και τρεις φορές καλύτερη κάλυψη ψεκασμού, προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΟ SATELLITECLEAN® Απολαύστε απαράμιλλα αποτελέσματα πλύσης με το SatelliteClean®. Αυτός ο εκτοξευτήρας νερού διαθέτει τρεις φορές καλύτερη κάλυψη από τους συμβατικούς εκτοξευτήρες. Χάρη στον βραχίονα διπλής περιστροφής αλλάζει συνεχώς η γωνία ψεκασμού. Το νερό φτάνει σε κάθε γωνιά. Για ένα πλήρες καθάρισμα. ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ Διασφαλίστε μέγιστη κάλυψη νερού με δύο εκτοξευτήρες νερού. Οι περιστρεφόμενοι εκτοξευτήρες στέλνουν δέσμες νερού σε κάθε γωνία, τόσο του πάνω, όσο και του κάτω καλαθιού για αποτελέσματα πλύσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ QUICKLIFT ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ Απολαύστε την αποτελεσματική ευκολία που σας παρέχει το καλάθι QuickLift. Ακόμα και αν έχετε ένα πλήρες φορτίο με ογκώδη αντικείμενα, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος ώστε να φορτώσετε ή να αδειάσετε τα πιάτα με ευκολία. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Αυτό το πλυντήριο πιάτων σάς προσφέρει τέλεια απόδοση και γρήγορα, χάρη στο ειδικό, ημίωρο πρόγραμμά του.

€594.99

 
AEG L7WBG68W

AEG L7WBG68W

Το νέο πλυντήριο στεγνωτήριο Kombi με τεχνολογία DualSense προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου σε διαφορετικά υφάσματα και ρυθμίζει τα προγράμματα στο καθορισμένο φορτίο. Τα πάντα, από σκληρά μπουφάν μέχρι μαλακά πουλόβερ μπορούν να πλυθούν και να στεγνώσουν με φροντίδα, αλλά και να προστατεύονται με τη μία. DUAL TECHNOLOGY ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ H DualSense Τεχνολογία προσαρμόζει την Θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στα διάφορα υφάσματα και ρυθμίζει τα προγράμματα αντίστοιχα. Χαμηλότερες Θερμοκρασίες και ελεγχόμενη κίνηση σημαίνει ότι από τα πιο ευαίσθητα μέχρι τα πιο ανθεκτικά ρούχα μπορούν να πλυθούν σε μια πλύση. Και οι δύο κύκλοι (πλύσης και στεγνώματος) πιστοποιούνται από την Woolmark Blue για να πλύνετε με ασφάλεια ακόμα και τα μάλλινα που πλένονται στο χέρι. Για ανθεκτικά ρούχα, ένας ειδικός κύκλος πλύσης καθαρίζει και προστατεύει τα συνθετικά υφάσματα για να διατηρούν την υφή τους με την πάροδο του χρόνου και ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος λειτουργεί για να διατηρεί την αδιαβροχοποίησή τους. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Η τεχνολογία ProSense Technology® προσαρμόζει αυτόματα τον χρόνο πλυσίματος και στεγνώματος στο μέγεθος του φορτίου. Προσφέροντας εύχρηστους και οικονομικούς κύκλους – εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και νερό – σε μικρά και μεγάλα φορτία. ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΦΟΡΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Το πρόγραμμα 60 λεπτών NonStop χρειάζεται μόλις μία ώρα για να πλύνει και να στεγνώσει μικρά φορτία. Αυτό σημαίνει ετοιμοφόρετα αποτελέσματα κατ' απαίτηση. Και επωφελείστε από τον πιο εύκολο τρόπο να φροντίσετε τα ρούχα σας – χωρίς συμβιβασμούς. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Αποκτήστε τον έλεγχο με το κουμπί λειτουργίας Wash & Dry: επιλέξτε έναν πλήρη κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος ώστε τα ρούχα να καθαριστούν με τη μία, ή επιλέξτε ξεχωριστούς κύκλους πλυσίματος και στεγνώματος ανάλογα την περίπτωση. Η απόλυτη ευελιξία από ένα εξαιρετικό πλυντήριο στεγνωτήριο. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΜΕ ΑΤΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Το πρόγραμμα ατμού χαλαρώνει τις ίνες στα ρούχα σας για να μειώσει τις τσακίσεις και να αποφευχθεί το σιδέρωμα. Η επιλογή για γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς να τα βάζετε σε ολοκληρωμένους κύκλους, σημαίνει πως αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου με λιγότερη έκθεση σε θερμοκρασία και κίνηση.

€775.00

 
AEG L9WBE49W

AEG L9WBE49W

Το πρωτοποριακό ÖKOKombi με τεχνολογία SensiDry® προσαρμόζει το σύστημα σε διαφορετικά υφάσματα, είτε πρόκειται για μεταξωτά, μάλλινα ή ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας ελέγχει τις θερμοκρασίες και τις κινήσεις του κάδου για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα ρούχα θα πλυθούν και θα στεγνώσουν ομοιόμορφα. Κάθε φορά. ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το πλυντήριο στεγνωτήριό μας, μια παγκόσμια πρωτιά, διαθέτει μια μοναδική αντλία θερμότητας στην πρωτοποριακή μας τεχνολογία SensiDry Technology®. Το ÖKOKombi αξιοποιεί την αξεπέραστη γνώση στα υφάσματα για τα πιο αποτελεσματικά και οικονομικά προγράμματα. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση ενέργειας και νερού έως και 40% σε κάθε κύκλο σε σύγκριση με τα άλλα πλυντήρια. DUAL TECHNOLOGY ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ H DualSense Τεχνολογία προσαρμόζει την Θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στα διάφορα υφάσματα και ρυθμίζει τα προγράμματα αντίστοιχα. Χαμηλότερες Θερμοκρασίες και ελεγχόμενη κίνηση σημαίνει ότι από τα πιο ευαίσθητα μέχρι τα πιο ανθεκτικά ρούχα μπορούν να πλυθούν σε μια πλύση. Και οι δύο κύκλοι (πλύσης και στεγνώματος) πιστοποιούνται από την Woolmark Blue για να πλύνετε με ασφάλεια ακόμα και τα μάλλινα που πλένονται στο χέρι. Για ανθεκτικά ρούχα, ένας ειδικός κύκλος πλύσης καθαρίζει και προστατεύει τα συνθετικά υφάσματα για να διατηρούν την υφή τους με την πάροδο του χρόνου και ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος λειτουργεί για να διατηρεί την αδιαβροχοποίησή τους. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Η τεχνολογία ProSense Technology® προσαρμόζει αυτόματα τον χρόνο πλυσίματος και στεγνώματος στο μέγεθος του φορτίου. Προσφέροντας εύχρηστους και οικονομικούς κύκλους – εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και νερό – σε μικρά και μεγάλα φορτία. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Αποκτήστε τον έλεγχο με το κουμπί λειτουργίας Wash & Dry: επιλέξτε έναν πλήρη κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος ώστε τα ρούχα να καθαριστούν με τη μία, ή επιλέξτε ξεχωριστούς κύκλους πλυσίματος και στεγνώματος ανάλογα την περίπτωση. Η απόλυτη ευελιξία από ένα εξαιρετικό πλυντήριο στεγνωτήριο. ΑΠΟ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΦΟΡΕΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Το πρόγραμμα NonStop 3h/3kg χρειάζεται μόλις τρεις ώρες για να πλύνει και να στεγνώσει φορτία έως και 3kg. Αυτό σημαίνει αποτελέσματα κατ' απαίτηση με μια συνεχόμενη διαδικασία από λερωμένα σε ετοιμοφόρετα. Ο πιο εύκολος τρόπος να φροντίσετε τα ρούχα σας – χωρίς συμβιβασμούς. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΜΕ ΑΤΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Το πρόγραμμα ατμού χαλαρώνει τις ίνες στα ρούχα σας για να μειώσει τις τσακίσεις και να αποφευχθεί το σιδέρωμα. Η επιλογή για γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς να τα βάζετε σε ολοκληρωμένους κύκλους, σημαίνει πως αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου με λιγότερη έκθεση σε θερμοκρασία και κίνηση.

€1249.99

 
AEG MFD2025S-M

AEG MFD2025S-M

Φούρνος μικροκυμάτων MFD2025S-M της Aeg Κατορθώστε τέλεια αποτελέσματα, ό,τι και αν μαγειρεύετε Όσο περισσότερες επιλογές έχετε, τόσα περισσότερα πιάτα μπορείτε να ετοιμάσετε τέλεια. Και με τα τις λειτουργίες μικροκυμάτων και γκριλ, και την επιλογή της ταυτόχρονης λειτουργίας τους, αυτή η συσκευή σας δίνει τη προσαρμοστικότητα που χρειάζεστε για τέλεια αποτελέσματα. Για παράδειγμα μπορείτε να ψήσετε πατάτες ογκραντέν με τέλεια κρούστα. Τέλεια αποτελέσματα – με το άγγιγμα ενός κουμπιού Με αυτόματο προγραμματισμό για ποικιλία διαφορετικών εδεσμάτων και φαγητών, αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων σάς χαρίζει πάντα τέλεια αποτελέσματα. Ακριβής έλεγχος όλων των προγραμμάτων μαγειρέματος Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων διαθέτει ευκρινή και άμεσα ορατή ψηφιακή οθόνη, για πλήρη και καθαρή επισκόπηση όλων των προγραμμάτων και των επιλεγμένων ρυθμίσεών σας. Μικροκύματα και γκριλ σε οποιοδήποτε συνδυασμό Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τα μικροκύματα όσο και το γκριλ σε οποιονδήποτε συνδυασμό, προσφέροντάς σας περισσότερες δυνατότητες όταν μαγειρεύετε το τέλειο γεύμα.

€119.00

 
AEG MSB2547D-M

AEG MSB2547D-M

Κατορθώστε τέλεια αποτελέσματα, ό,τι και αν μαγειρεύετε Σε αυτή η συσκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μικροκύματα και γκριλ. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και τις δύο λειτουργίες, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για άριστα αποτελέσματα. Τέλεια αποτελέσματα – με το άγγιγμα ενός κουμπιού Με αυτόματο προγραμματισμό για ποικιλία διαφορετικών εδεσμάτων και φαγητών, αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων σάς χαρίζει πάντα τέλεια αποτελέσματα. Ακριβής έλεγχος όλων των προγραμμάτων μαγειρέματος Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων διαθέτει ευκρινή και άμεσα ορατή ψηφιακή οθόνη, για πλήρη και καθαρή επισκόπηση όλων των προγραμμάτων και των επιλεγμένων ρυθμίσεών σας.

€398.99

 
BEKO DFN 16210 W

BEKO DFN 16210 W

Πλυντήριο πιάτων DFN 16210 W της Beko

€309.00

 
BEKO DFS 05013 X

BEKO DFS 05013 X

Πλυντήριο πιάτων DFS 05013 X της Beko

€379.01

 
BEKO DS 227020

BEKO DS 227020

Ψυγείο δίπορτο DS 227020 της Beko

€309.00

 
BEKO RDSA290M20W

BEKO RDSA290M20W

Ψυγείο δίπορτο RDSA290M20W της Beko

€319.00

 
Page of 19