Εντοιχιζόμενες Συσκευές

Page of 17
AEG BES331110M

AEG BES331110M

*Ταιριάζει με όλες τις αυτόνομες εστίες Για ομοιόμορφο ψήσιμο , κάθε φορά O φούρνος SurroundCook με την προηγμένη τεχνολογία κυκλοφορίας θερμού αέρα Hot Air εξασφαλίζει σταθερά ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλες τις θέσεις του φούρνου, είτε είναι ένα είτε πολλά φαγητά. Δεν χρειάζεται πια να γυρίσετε το φαγητό στη μέση του ψησίματος. Τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Κάθε φορά! Ψήστε τέλεια ακόμα και τις μεγαλύτερες ποσότητες Ο φούρνος με εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο 71 λίτρων και το πολύ μεγάλο βαθύ ταψί, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψήνετε τέλεια μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών και γλυκών. Έλεγχος της κατάστασης μαγειρέματος με μια ματιά Παρακολουθήστε την πρόοδο μαγειρέματος του φαγητού σας, χρησιμοποιώντας την ευκρινή οθόνη του προγραμματιστή. Σας παρέχει ενημέρωση για την κατάσταση της διαδικασίας μαγειρέματος με μια ματιά, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χρόνου μαγειρέματος. Εύκολη τοποθέτηση ταψιών Τα ταψιά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στις σχάρες ενώ ο τηλεσκοπικός βραχίονας ενός επιπέδου σας προσφέρει ακόμα πιο εύκολη & ασφαλή τοποθέτηση και πρόσβαση των ταψιών.

€449.00

 
AEG BPS351120M

AEG BPS351120M

Τέλεια, χρυσαφένια & τραγανή κρούστα Ο προηγμένος φούρνος SteamBake με λειτουργία PlusSteam προσθέτει μικρή ποσότητα ατμού ώστε να έχουμε τέλεια αποτελέσματα ψησίματος στα αρτοποιήματα & ζαχαροπλαστική κάθε φορά. Αυτοκαθαριζόμενος φούρνος Με ένα άγγιγμα της λειτουργίας Πυρολυτικού καθαρισμού, τα λίπη και τα κατάλοιπα φαγητού μετατρέπονται σε στάχτη που μπορείτε να σκουπίσετε εύκολα με ένα νωπό πανί. Ψήστε πολλά φαγητά ταυτόχρονα με τέλειο αποτέλεσμα Η πρόσθετη κυκλική αντίσταση του φούρνου μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα και έχουν εξαιρετική γεύση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως τρία ταψιά. Όλες οι μερίδες είναι σίγουρα εξίσου τέλειες. Ψήστε τέλεια ακόμα και τις μεγαλύτερες ποσότητες Ο φούρνος με εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο 71 λίτρων και το πολύ μεγάλο βαθύ ταψί, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψήνετε τέλεια μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών και γλυκών.

€539.00

 
AEG HE 604000 X-B

AEG HE 604000 X-B

"Συνδυαζόμενη κεραμική εστία HE 604000 XB της AEG *Ταιριάζει ΜΟΝΟ με φούρνους κάτω πάγκου ίδιου κατασκευαστή"

€199.00

 
AEG HE604060XB

AEG HE604060XB

Συνδυαζόμενη ηλεκτρική εστία HE604060XB της Aeg Αυτή η εστία διαθέτει μια επεκτάσιμη ζώνη και μια οβάλ ζώνη πολλαπλών χρήσεων, οπότε έχετε ιδιαίτερα ευρύτερη επιλογή ως προς το μέγεθος ή το σχήμα των σκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας σε αυτή την εστία είναι τοποθετημένες στο πλάι της αντίστοιχης πηγής θερμότητας και σας επιτρέπουν να βλέπετε ξεκάθαρα ποιες πηγές θερμότητας είναι ακόμη ζεστές. Χειριστήριο «όλα-σε-ένα» για το φούρνο και την εστία σας Για να διατηρήσετε τις γραμμές σχεδιασμού της κουζίνας σας, το χειριστήριο αυτής της εστίας είναι ενσωματωμένο στον πίνακα του φούρνου σας. Έτσι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχει χειριστήριο επάνω στην ίδια την εστία. OptiFix : σύστημα πολύ γρήγορης εγκατάστασης OptiFix: εγκατάσταση με ένα βήμα χαρή στην απλή αυτοματοποιημένη διαδικασία OptiFit Frame™, inox XL πλαίσιο Το νέο XL πλαίσιο OptiFit Frame™,με άριστη αίσθηση ποιότητας καλύπτει μεγαλύτερη γκάμα ανοιγμάτων εντοιχισμού.

€269.01

 
AEG HK365407XB

AEG HK365407XB

*Ταιριάζει με όλους τους φούρνους άνω πάγκου. Ακριβείς ρυθμίσεις με ένα απλό άγγιγμα Επιλέξτε ακριβώς τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε με ένα απλό άγγιγμα. Το σύστημα Direktouch σάς παρέχει άμεση πρόσβαση στο χειριστήριο της εστίας Έξυπνη χρήση ισχύος για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας Ο χρονομετρητής Oko σάς παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την ενέργεια με πιο αποδοτικό τρόπο, κάνοντας χρήση της υπολειπόμενης θερμότητας της εστίας κατά τα τελευταία λεπτά της διαδικασίας μαγειρέματος Βελτιστοποιημένη ευελιξία στο μαγείρεμα με την εστία πολλαπλών ζωνών Η εστία αυτή παρέχει ένα βελτιστοποιημένο εύρος επιλογών μαγειρέματος: δύο κανονικές ζώνες μαγειρέματος, μια ζώνη τριπλού δακτυλίου και μια οβάλ ζώνη πολλαπλών χρήσεων. Εξαιρετικά αποδοτική χρήση της υπολειπόμενης θερμότητας Για κάθε ζώνη μαγειρέματος, η λειτουργία OptiHeat Control ανιχνεύει το επίπεδο υπολειπόμενης θερμότητας, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη θερμότητα που παραμένει και να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της ενέργειας. Ακριβής έλεγχος κάθε σταδίου της διαδικασίας μαγειρέματος: Για να μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια την πρόοδο του κάθε φαγητού, ο χρονοδιακόπτης CountUp ξεκινά από το μηδέν και συνεχίζει την καταμέτρηση, έως ότου τον διακόψετε ή τον μηδενίσετε.

€339.00

 
AEG HK624000XB

AEG HK624000XB

*Ταιριάζει με όλους τους φούρνους άνω πάγκου. Η αυτόματη κεραμική εστία τεσσάρων ζωνών της AEG, HK624000XB διαθέτει εξαιρετικά σύγχρονο σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα αποδοτική με πολύ βολικό σύστημα χειρισμού με πλήκτρα αφής. Είναι εντοιχιζόμενη και ταιριάζει σε όλα τα είδη των επιφανειών και πάγκων εργασίας, και θα πρωταγωνιστήσει στον χώρο της κουζίνας σου με τον σύγχρονο σχεδιασμό και τις ευκολίες που διαθέτει. Το νέο OptiFit Frame (πλαίσιο Inox XL) είναι εξαιρετικής ποιότητας και καλύπτει την μεγαλύτερη γκάμα ανοιγμάτων εντοιχισμού. Επίσης, χάρη στο σύστημα γρήγορης εγκατάστασης OptiFix, η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και εύκολη. Αποτελείται από τέσσερις εστίες μαγειρέματος, μία με διάμετρο 21 εκατοστών στα 2300W, μία με διάμετρο 18 εκατοστών STA 1800W και δύο των 14,5 εκατοστών με μέγιστη ισχύ 1200W. Χειριστήριο αφής για ευκολία Χάρη στο ενσωματωμένο χειριστήριο με τα πλήκτρα αφής, μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια την θερμοκρασία των εστιών ώστε το μαγείρεμα να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Επειδή το σύστημα χειρισμού αποτελείται από πλήκτρα αφής, και όχι από περιστροφικά χειριστήρια ή διακόπτες, έχεις στην διάθεση σου μία εντελώς λεία κεραμική επιφάνεια, που καθαρίζεται εύκολα και επιπλέον ευθυγραμμίζεται με τις υπόλοιπες εξίσου λείες επιφάνειες εργασίας στην κουζίνα σου. Μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ζώνες θερμότητας, τα σκεύη σας θα ταιριάξουν τέλεια στις εστίες ώστε να απολαμβάνεις την μέγιστη απόδοση που περιμένεις, χωρίς σπατάλες στο ρεύμα. Οπτικός έλεγχος για πρόσθετη ασφάλεια Η εστία διαθέτει σαφείς και ευανάγνωστες ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας στις εστίες, αν τις χρησιμοποιούσες και τις απενεργοποίησες. Έτσι, έχεις σαφή οπτικό έλεγχο των εστιών που χρησιμοποιήθηκαν, για λόγους οικονομίας (π.χ μπορείς να ζεστάνεις φαγητό ή νερό με την θερμοκρασία που έχει απομείνει) αλλά και για λόγους ασφαλείας. Κλείδωμα Ασφαλείας για τα παιδιά Χάρη στο κλείδωμα ασφαλείας, η κεραμική εστία της AEG δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος ή από κάποιο παιδί. Ένα πρόσθετο επίσης πλεονέκτημα είναι η αυτόματη απενεργοποίηση για λόγους ασφαλείας.

€249.00

 
AEG HK634021XB

AEG HK634021XB

Αυτόνομη κεραμική εστία HK634021XB της AEG *Ταιριάζει με όλους τους φούρνους άνω πάγκου. Αποδοτικό χειριστήριο αφής Το αποδοτικό χειριστήριο αφής σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια το επίπεδο θερμότητας της εστίας, ενώ η επίπεδη επιφάνειά της καθαρίζεται εύκολα και ενσωματώνεται τέλεια με τις υπόλοιπες επιφάνειες εργασίας σας. Αυξήστε τις επιλογές μαγειρέματός σας Μπορείτε να κάνετε περισσότερα με αυτή την εστία! Χάρη στην επεκτάσιμη ζώνη μαγειρέματος, μπορείτε να μαγειρέψετε φαγητά χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ποικιλία σκευών.

€269.01

 
AEG SenseCook BPE742320M

AEG SenseCook BPE742320M

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ Με ένα άγγιγμα της λειτουργίας Πυρολυτικού καθαρισμού, οι βρομιές, τα λίπη και τα κατάλοιπα φαγητού μετατρέπονται σε στάχτη που μπορείτε να σκουπίσετε εύκολα με ένα νωπό πανί. ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Η ενσωματωμένη τεχνολογία Απαλού Κλεισίματος Πόρτας εξασφαλίζει ότι η πόρτα κλείνει πάντα απαλά και αθόρυβα, παρέχοντας έτσι εμφάνιση και αίσθηση υψηλής επίδοσης. ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΓΚΟΥΡΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Έχοντας μια μεγάλη οθόνη LCD, αυτός ο διαισθητικός φούρνος εγγυάται γκουρμέ δημιουργίες κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη λειτουργία συνταγών. Με την αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας και των ρυθμίσεων χρόνου για το κατάλληλο ψήσιμο μεγάλης γκάμας φαγητών, έχετε απόλυτο έλεγχο είτε μαγειρεύετε δείπνο για δύο είτε γεύμα για πολλούς φίλους. Και χάρη στον Αισθητήρα Θερμοκρασίας αυτού του φούρνου, μπορείτε να μετράτε τη θερμοκρασία πυρήνα από το κέντρο του φαγητού σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος. Έτσι επιτυγχάνετε τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά. Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΗ Χάρη στην πόρτα Ασφαλούς Αφής Top, η εξωτερική πλευρά της πόρτας αυτού του φούρνου παραμένει σχετικά κρύα στην αφή, για ασφαλή χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

€789.00

 
AEG Set HK365407XB μαζί με BES331110M

AEG Set HK365407XB μαζί με BES331110M

Αυτόνομη ηλεκτρική εστία HK365407XB *Ταιριάζει με όλους τους φούρνους άνω πάγκου. Ακριβείς ρυθμίσεις με ένα απλό άγγιγμα Επιλέξτε ακριβώς τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε με ένα απλό άγγιγμα. Το σύστημα Direktouch σάς παρέχει άμεση πρόσβαση στο χειριστήριο της εστίας Έξυπνη χρήση ισχύος για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας Ο χρονομετρητής Oko σάς παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την ενέργεια με πιο αποδοτικό τρόπο, κάνοντας χρήση της υπολειπόμενης θερμότητας της εστίας κατά τα τελευταία λεπτά της διαδικασίας μαγειρέματος Βελτιστοποιημένη ευελιξία στο μαγείρεμα με την εστία πολλαπλών ζωνών Η εστία αυτή παρέχει ένα βελτιστοποιημένο εύρος επιλογών μαγειρέματος: δύο κανονικές ζώνες μαγειρέματος, μια ζώνη τριπλού δακτυλίου και μια οβάλ ζώνη πολλαπλών χρήσεων. Εξαιρετικά αποδοτική χρήση της υπολειπόμενης θερμότητας Για κάθε ζώνη μαγειρέματος, η λειτουργία OptiHeat Control ανιχνεύει το επίπεδο υπολειπόμενης θερμότητας, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη θερμότητα που παραμένει και να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της ενέργειας. Ακριβής έλεγχος κάθε σταδίου της διαδικασίας μαγειρέματος: Για να μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια την πρόοδο του κάθε φαγητού, ο χρονοδιακόπτης CountUp ξεκινά από το μηδέν και συνεχίζει την καταμέτρηση, έως ότου τον διακόψετε ή τον μηδενίσετε. Φούρνος άνω πάγκου BES331110M *Ταιριάζει με όλες τις αυτόνομες εστίες Για ομοιόμορφο ψήσιμο , κάθε φορά O φούρνος SurroundCook με την προηγμένη τεχνολογία κυκλοφορίας θερμού αέρα Hot Air εξασφαλίζει σταθερά ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλες τις θέσεις του φούρνου, είτε είναι ένα είτε πολλά φαγητά. Δεν χρειάζεται πια να γυρίσετε το φαγητό στη μέση του ψησίματος. Τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Κάθε φορά! Ψήστε τέλεια ακόμα και τις μεγαλύτερες ποσότητες Ο φούρνος με εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο 71 λίτρων και το πολύ μεγάλο βαθύ ταψί, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψήνετε τέλεια μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών και γλυκών. Έλεγχος της κατάστασης μαγειρέματος με μια ματιά Παρακολουθήστε την πρόοδο μαγειρέματος του φαγητού σας, χρησιμοποιώντας την ευκρινή οθόνη του προγραμματιστή. Σας παρέχει ενημέρωση για την κατάσταση της διαδικασίας μαγειρέματος με μια ματιά, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χρόνου μαγειρέματος. Εύκολη τοποθέτηση ταψιών Τα ταψιά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στις σχάρες ενώ ο τηλεσκοπικός βραχίονας ενός επιπέδου σας προσφέρει ακόμα πιο εύκολη & ασφαλή τοποθέτηση και πρόσβαση των ταψιών.

€899.00

 
AEG ΦΟΥΡΝΟΣ EES331110M και ΕΣΤΙΑ HE604000XB

AEG ΦΟΥΡΝΟΣ EES331110M και ΕΣΤΙΑ HE604000XB

Περιγραφή προϊόντος AEG EES331110M *Ταιριάζει ΜΟΝΟ με συνδιαζόμενες εστίες του ίδιου κατασκευαστή Για ομοιόμορφο ψήσιμο , κάθε φορά O φούρνος SurroundCook με την προηγμένη τεχνολογία κυκλοφορίας θερμού αέρα Hot Air εξασφαλίζει σταθερά ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλες τις θέσεις του φούρνου, είτε είναι ένα είτε πολλά φαγητά. Δεν χρειάζεται πια να γυρίσετε το φαγητό στη μέση του ψησίματος. Τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Κάθε φορά! Ψήστε τέλεια ακόμα και τις μεγαλύτερες ποσότητες Ο φούρνος με εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο 71 λίτρων και το πολύ μεγάλο βαθύ ταψί, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψήνετε τέλεια μεγαλύτερες ποσότητες φαγητών και γλυκών. Έλεγχος της κατάστασης μαγειρέματος με μια ματιά Παρακολουθήστε την πρόοδο μαγειρέματος του φαγητού σας, χρησιμοποιώντας την ευκρινή οθόνη του προγραμματιστή. Σας παρέχει ενημέρωση για την κατάσταση της διαδικασίας μαγειρέματος με μια ματιά, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χρόνου μαγειρέματος. Εύκολή τοποθέτηση ταψιών Τα ταψιά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στις σχάρες ενώ ο τηλεσκοπικός βραχίονας ενός επιπέδου σας προσφέρει ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση και πρόσβαση των ταψιών. Περιγραφή προϊόντος AEG HE 604000 X-B "Συνδυαζόμενη κεραμική εστία HE 604000 XB της AEG *Ταιριάζει ΜΟΝΟ με φούρνους κάτω πάγκου ίδιου κατασκευαστή"

€849.00

 
BEKO BIE 22101 X

BEKO BIE 22101 X

Φούρνος άνω πάγκου BIE 22101 X της Beko

€249.00

 
BEKO BIE 22300 X

BEKO BIE 22300 X

Φούρνος άνω πάγκου BIE 22300 X της Beko

€288.99

 
Page of 17