Κουζίνες

Page of 5
AEG 30006VL-WN

AEG 30006VL-WN

Πλήρης Ένταση Θερμότητας Σε Χρόνο Μηδέν Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για να αρχίσετε το μαγείρεμα. Η κορυφαία τεχνολογία αυτής της κεραμικής εστίας σάς παρέχει μια επιφάνεια μαγειρέματος που ζεσταίνεται σε δευτερόλεπτα. Ψήστε Ακόμη Και Μεγάλες Παρτίδες Τέλεια Το εξαιρετικά μεγάλο ταψί MaxiTray™ σάς παρέχει τη δυνατότητα να παρασκευάζετε ακόμη μεγαλύτερες μερίδες νόστιμων αρτοποιημάτων με τη μία. Απόλυτη Καθαριότητα και Εκπληκτική Ταχύτητα Η απόλυτα λεία γυάλινη επιφάνεια αυτής της κεραμικής εστίας σημαίνει ότι το καθάρισμα υλικών που έχουν χυθεί ή πιτσιλιστεί κατά το μαγείρεμα είναι θέμα απλού σκουπίσματος.

€398.99

 
AEG 347056V-WN

AEG 347056V-WN

Ομοιόμορφα αποτελέσματα ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου από έναν επαγγελματικό φούρνο Ο φούρνος MaxiKlasse™ με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Ψήστε ακόμη και μεγάλες παρτίδες τέλεια Το Maxi-Tray™ είναι 20% μεγαλύτερο από τα ταψιά ψησίματος κανονικού μεγέθους, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να παρασκευάζετε μεγαλύτερες και πιο ικανοποιητικές ποσότητες γλυκών για κέρασμα. Βελτιωμένη πρόσβαση για δυνατότητα εκτενούς καθαρισμού Μπορείτε να αφαιρέσετε τελείως τη γυάλινη πόρτα του φούρνου για καλύτερη πρόσβαση, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να καθαρίσετε τον φούρνο ακόμη καλύτερα. Επαγγελματικά αποτελέσματα χάρη στη ζώνη πολλαπλών σκευών Η ζώνη πολλαπλών σκευών αυτής της εστίας, έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται με όλα τα εξειδικευμένα μαγειρικά σας σκεύη, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να δημιουργείτε ένα τέλειο φαγητό σαν επαγγελματίας. Ενημέρωση για την κατάσταση του φαγητού σας με μια ματιά Παρακολουθήστε την πρόοδο μαγειρέματος του φαγητού σας, χρησιμοποιώντας την ευκρινή ένδειξη χρονοδιακόπτη UniSight™ της κουζίνας. Σας παρέχει ενημέρωση για την κατάσταση της διαδικασίας μαγειρέματος με μια ματιά.
Χρώμα: Λευκό

€499.00

 
AEG 69476 VS-MN

AEG 69476 VS-MN

Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα στην καθαριότητα της κουζίνας Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας χρησιμοποιώντας το Pyroluxe® PLUS. Αυτό το σύστημα μετατρέπει όλα τα υπολείμματα τροφίμων σε τέφρα, τα οποία μπορούν να σκουπιστούν με ένα πέρασμα. Μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση Η τεχνολογία SoftMotion ™ ενσωματωμένη στην πόρτα εξασφαλίζει ότι η πόρτα κλείνει πάντα απαλά και σιωπηλά, προσφέροντας τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση της υψηλής απόδοσης. Μεγάλη LCD οθόνη Omega με τη μοναδική λειτουργία & βοηθητικές συνταγές. Σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συνταγών όπου ο φούρνος ρυθμίζει αυτόματα όλες τις λειτουργίες. Ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορούν να ρυθμιστούν όπως θέλετε, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πλήρη έλεγχο. Επανασυναρμολογήστε το φούρνο σας ανά πάσα στιγμή Οι δρομείς OptiFlex ™ σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε ξανά τα επίπεδα στο φούρνο σας ανά πάσα στιγμή για να φιλοξενήσετε τέλεια μια ποικιλία πιάτων φούρνου.
Χρώμα: Inox

€849.00

 
AEG CCB6442ABM

AEG CCB6442ABM

Πολύ μεγάλη χωρητικότητα φούρνου για τέλεια παρακολούθηση της διαδικασίας μαγειρέματος Αυτός ο προηγμένος φούρνος διαθέτει μια μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα XXL και πλήρη γυάλινη πόρτα που σας δίνει εξαιρετική ορατότητα για το πώς εξελίσεται το μαγείρεμα Κεραμικές εστίες: προσαρμόσιμες, εύκολες στο καθάρισμα Με τη ζώνη πολλαπλών μαγειρικών σκευών, σχεδιασμένη για μια ευρεία γκάμα σκευών, αυτές οι κεραμικές εστίες μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση – και η ανθεκτική τους υαλοκεραμική επιφάνεια καθαρίζεται στη στιγμή με ένα πέρασμα Αναδιαμορφώστε το φούρνο σας για τέλεια απόδοση Για εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα των τηλεσκοπικών δρομέων OptiFlex ™ μέσα στο φούρνο σας – για να φιλοξενεί σκεύη διαφορετικού μεγέθους Βελτιωμένη πρόσβαση για να επιτρέψει τον ενδελεχή καθαρισμό Η γυάλινη πόρτα αυτού του φούρνου μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, πράγμα που παρέχει καλύτερη πρόσβαση για τον καθαρισμό του φούρνου Επισκόπηση με μια ματιά Η οθόνη χρονοδιακόπτη σας παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της κατάστασης του πιάτου σας. Η καθαρή του οθόνη σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε υπενθύμιση, να ελέγξετε άμεσα τον χρόνο που απομένει πριν το πιάτο είναι έτοιμο και να ρυθμίσετε τον χρονομετρητή με ακρίβεια Ψήστε ακόμη και μεγάλες παρτίδες τέλεια Το Maxi-Tray™ είναι 20% μεγαλύτερο από τα ταψιά ψησίματος κανονικού μεγέθους, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να παρασκευάζετε μεγαλύτερες και πιο ικανοποιητικές ποσότητες γλυκών για κέρασμα.
Χρώμα: Inox

€598.99

 
ALTUS AL 584GW

ALTUS AL 584GW

Ηλεκτρική κουζίνα AL 584GW της Altus pΗ πιο οικονομική κουζίνα της κατηγορίας, η Altus 584GW για να μαγειρεύεις ότι φαγητό θέλεις. Έχει συνολικά 4 εστίες κατάλληλες για κάθε είδος κατσαρόλας, μπρίκι ή τηγάνι αλλά και φούρνο για να ψήνεις τα αγαπημένα σου φαγητά./p pΔιαθέτει ηλεκτρικό γκριλ αλλά και ένα συρμάτινο ράφι./p
Χρώμα: Λευκό

€249.00

 
BEKO FSM 66000 GW

BEKO FSM 66000 GW

Ηλεκτρική κουζίνα FSM 66000 GW της Beko
Χρώμα: Λευκό

€309.00

 
BEKO FSM 66001GW

BEKO FSM 66001GW

Χάρη στον κλασικό σχεδιασμό και στον εξοπλισμό με μάτια, η BEKO FSM 66001GW απευθύνεται σε σένα που επιθυμείς απλότητα και οικονομία. Η FSM 66001GW όμως δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ενεργειακής κλάσης Α, και επομένως θα κάνεις οικονομία και στο ρεύμα που θα φανεί και στους λογαριασμούς ρεύματος. Στον μεγάλο εμαγιέ φούρνο των 67 λίτρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα. Έτσι, έχεις στην διάθεση σου λειτουργία αέρα, κάτω γκριλ με αέρα, κάτω αντίσταση, ηλεκτρικό γκριλ, απόψυξη κ.ά. Οι τέσσερις εστίες μαγειρέματος –δύο στα 14,5 εκατοστά και δύο στα 18 εκατοστά- αυξάνουν τις επιλογές σου.
Χρώμα: Λευκό

€259.00

 
BEKO FSM 67010 GX με πλευρικά στηρίγματα

BEKO FSM 67010 GX με πλευρικά στηρίγματα

Χάρη στον κλασικό σχεδιασμό και στον εξοπλισμό με μάτια, η BEKO FSM 67010GX απευθύνεται σε σένα που επιθυμείς απλότητα και οικονομία. Η FSM 67010GX όμως δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ενεργειακής κλάσης Α, και επομένως θα κάνεις οικονομία και στο ρεύμα που θα φανεί και στους λογαριασμούς ρεύματος. Στον μεγάλο εμαγιέ φούρνο των 66 λίτρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα. Έτσι, έχεις στην διάθεση σου μαγείρεμα 3D, ανεμιστήρα, μαγείρεμα με αέρα, χαμηλής έντασης γκριλ και ανεμιστήρα, κάτω αντίσταση, απόψυξη κι άλλα. Οι τέσσερις εστίες μαγειρέματος μία διπλού δακτυλίου στα 12/20 εκατοστά, μία στα 16 εκατοστά, μία στα 18 εκατοστά και μία στα 14 εκατοστά, αυξάνουν τις επιλογές σου.
Χρώμα: Inox

€439.00

 
BEKO FSΜ 66001 GBR

BEKO FSΜ 66001 GBR

Ηλεκτρική κουζίνα FSΜ 66001 GBR της Beko
Χρώμα: Καφέ

€398.99

 
BOSCH HKR390020

BOSCH HKR390020

Ελεύθερη κουζίνα με 3D hotair και την κεραμική εστία για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε ψήσιμο και μαγείρεμα σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα. Η κεραμική βάση εστιών: κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο. 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα.LED οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις λειτουργίες προγραμματισμού χρόνου.Βυθιζόμενοι διακόπτες: για εύκολο καθαρισμό της πρόσοψης του φούρνου.Γκρι Εμαγιέ: πολύ εύκολο στο καθαρισμό εσωτερικό χάρη στη λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές ακμές.
Χρώμα: Λευκό

€598.99

 
BOSCH HKR390050

BOSCH HKR390050

Η ελεύθερη κουζίνα με 3D hotair και την κεραμική εστία για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε ψήσιμο και μαγείρεμα σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα. Η κεραμική βάση εστιών: κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο. 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα.LED οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις λειτουργίες προγραμματισμού χρόνου.Βυθιζόμενοι διακόπτες: για εύκολο καθαρισμό της πρόσοψης του φούρνου.Γκρι Εμαγιέ: πολύ εύκολο στο καθαρισμό εσωτερικό χάρη στη λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές ακμές.
Χρώμα: Inox

€598.99

 
BOSCH HKR39A150

BOSCH HKR39A150

Ελεύθερη κουζίνα με 3D hotair και την κεραμική εστία για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε ψήσιμο και μαγείρεμα σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα. Η κεραμική βάση εστιών: κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο. 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα. LED οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις λειτουργίες προγραμματισμού χρόνου. Βυθιζόμενοι διακόπτες: για εύκολο καθαρισμό της πρόσοψης του φούρνου. EcoClean Direct: Δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου καθάρισμα χάρη σε μια ειδική επίστρωση του πίσω τοιχώματος που απορροφά αυτόματα τη βρωμιά.
Χρώμα: Inox

€699.00

 
BOSCH HKS79W250

BOSCH HKS79W250

Η ελεύθερη κουζίνα με AutoPilot, θερμόμετρο ψητού και κεραμική εστία προετοιμάζει αυτόματα τα πιάτα όπως ακριβώς επιθυμείτε. Η κεραμική βάση εστιών: κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο. Επεκτάσιμη ζώνη μαγειρέματος: ζώνη μαγειρέματος για μεγάλα σκεύη και κατσαρόλες.Θερμόμετρο ψητού: μετράει τη την ακριβή θερμοκρασία ψησίματος στο βάθος του ψητού.3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα.AutoPilot 30: κάθε πιάτο είναι μια επιτυχία χάρη στα 30 προκαθορισμένα αυτόματα προγράμματα.Πυρόλυση: ξεκούραστο καθάρισμα χάρη στο αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού.LCD οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις επιπλέον λειτουργίες και την ένδειξη θερμοκρασίας και τη προτεινόμενη θερμοκρασία.Βυθιζόμενοι διακόπτες: για εύκολο καθαρισμό της πρόσοψης του φούρνου.Γκρι Εμαγιέ: πολύ εύκολο στο καθαρισμό εσωτερικό χάρη στη λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές ακμές.
Χρώμα: Inox

€949.00

 
BOSCH HXR 390D50

BOSCH HXR 390D50

Κουζίνα Γκαζιού - Ηλεκτρικού HXR390D50 Inox της Bosch Η ελεύθερη κουζίνα με 3D hotair και την εστίες αερίου για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε ψήσιμο και μαγείρεμα σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα. Εστίες αερίου από ανοξείδωτο ατσάλι: η υψηλή τους ποιότητα και ο premium σχεδιασμός τους σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το μαγείρεμα για μεγαλύτερο χρόνο. Καυστήρας υψηλής απόδοσης: για μαγείρεμα μέχρι 3 kW. 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα. LED οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις λειτουργίες προγραμματισμού χρόνου. Γκρι Εμαγιέ: πολύ εύκολο στο καθαρισμό εσωτερικό χάρη στη λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές ακμές.
Χρώμα: Inox

€529.00

 
CANDY CVE6607FEES/E

CANDY CVE6607FEES/E

Άριστες επιδόσεις, με απλό και απέριττο σχεδιασμό! Η πρόταση της Candy για εύκολο μαγείρεμα. Για εξαιρετικά αποτελέσματα με απλό και εύκολο χειρισμό με κεραμική επιφάνεια και φούρνο χωρητικότητας 60 λίτρων. Ο φούρνος διαθέτει 6 λειτουργίες μαγειρέματος, Άνω και κάτω αντίσταση, Άνω Αντίσταση, Κάτω Αντίσταση, Άνω και κάτω αντίσταση με αέρα, Γκριλ, Γκριλ με αέρα και εσωτερικό φωτισμό. Με χρονοδιακόπτη, μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο αυτόματης διακοπής, μαγειρέματος, για μέγιστη ευελιξία και ευκολία. Έτσι, έχετε όλα τα εργαλεία για άνετο και τέλειο αποτέλεσμα μαγειρέματος. Η εστία, με 4 ζώνες μαγειρέματος, τεχνολογίας Highlight: 2 x 180mm:1700W, 2 x 140mm:1200, μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα σκεύη, συνδυάζοντας ακόμη και ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 2 μεγάλες-μέσες κατσαρόλες. Συνοδεύεται από ταψί βάθους 30mm και δύο σχάρες, ενώ διαθέτει ντουλάπι αποθήκευσης στο κάτω μέρος, για μέγιστη εργονομία και ευκολία. Για εύκολο και αποτελεσματικό μαγείρεμα η Candy έχει την λύση!

€398.99

 
CANDY CVE6607FEEW/E

CANDY CVE6607FEEW/E

Η πρόταση της Candy για εύκολο μαγείρεμα. Για εξαιρετικά αποτελέσματα με απλό και εύκολο χειρισμό με κεραμική επιφάνεια και φούρνο χωρητικότητας 60 λίτρων. Ο φούρνος διαθέτει 6 λειτουργίες μαγειρέματος, Άνω και κάτω αντίσταση, Άνω Αντίσταση, Κάτω Αντίσταση, Άνω και κάτω αντίσταση με αέρα, Γκριλ, Γκριλ με αέρα και εσωτερικό φωτισμό. Με χρονοδιακόπτη, μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο αυτόματης διακοπής, μαγειρέματος, για μέγιστη ευελιξία και ευκολία. Έτσι, έχετε όλα τα εργαλεία για άνετο και τέλειο αποτέλεσμα μαγειρέματος. Η εστία, με 4 ζώνες μαγειρέματος, τεχνολογίας Highlight: 2 x 180mm:1700W, 2 x 140mm:1200, μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα σκεύη, συνδυάζοντας ακόμη και ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 2 μεγάλες-μέσες κατσαρόλες. Συνοδεύεται από ταψί βάθους 30mm και δύο σχάρες, ενώ διαθέτει ντουλάπι αποθήκευσης στο κάτω μέρος, για μέγιστη εργονομία και ευκολία. Για εύκολο και αποτελεσματικό μαγείρεμα η Candy έχει την λύση!

€389.00

 
CANDY CVE662SEEW/E

CANDY CVE662SEEW/E

Η πρόταση της Candy για εύκολο μαγείρεμα. Για εξαιρετικά αποτελέσματα με απλό και εύκολο χειρισμό με κεραμική επιφάνεια και φούρνο χωρητικότητας 62 λίτρων. Ο φούρνος διαθέτει 3 λειτουργίες μαγειρέματος, Άνω και κάτω αντίσταση, Άνω Αντίσταση, Κάτω Αντίσταση και εσωτερικό φωτισμό. Έτσι, έχετε όλα τα εργαλεία για άνετο και τέλειο αποτέλεσμα μαγειρέματος. Η εστία, με 4 ζώνες μαγειρέματος, τεχνολογίας Highlight: 2χ 180mm:1700W, 2χ140mm:1200, μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα σκεύη, συνδυάζοντας ακόμη και ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 2 μεγάλες-μέσες κατσαρόλες. Συνοδεύεται από μία μεταλλική σχάρα και ένα ταψί βάθους 30mm, ενώ διαθέτει ντουλάπι αποθήκευσης στο κάτω μέρος, για μέγιστη εργονομία και ευκολία. Για εύκολο και αποτελεσματικό μαγείρεμα η Candy έχει την λύση!

€309.00

 
DAVOLINE EC 350 CHEF

DAVOLINE EC 350 CHEF

Φουρνάκι Davoline EC 350 Chef ισχύος 3100 Watt, χωρητικότητας 28 lt, με 2 εστίες και τέλεια θερμομόνωση με τριπλού κρυστάλλου.
Χρώμα: Λευκό/Μαύρο

€109.00

 
DAVOLINE EC 400 Chef

DAVOLINE EC 400 Chef


Χρώμα: Λευκό

€149.00

 
Page of 5