Στεγνωτήρια

Page of 2
AEG T8DBC 49S

AEG T8DBC 49S

Απόλυτη προστασία Τα προγράμματα του συστήματος AbsoluteCare ελέγχουν με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου στεγνώματος. Τα μάλλινα εφάπτονται στο τοίχωμα του κάδου, όπως στο στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. Τα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων λαμβάνουν την ιδανική ποσότητα θερμότητας ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργικότητα της αδιάβροχης μεμβράνης τους. Το κάθε ύφασμα λαμβάνει την κατάλληλη κίνηση και θερμοκρασία ώστε να στεγνώσει εντελώς ενώ διατηρούνται η ποιότητα, η όψη και η αίσθησή του. Χαμηλή κατανάλωση Η τεχνολογία ProSense και οι προηγμένοι αισθητήρες που προσαρμόζουν τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου, επιτρέπουν στο AEG T8DBC 49S να προστατεύει τα ρούχα σου από το υπερβολικό στέγνωμα, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα. Ο τέταρτος αισθητήρας και το σύστημα Optiflow, βελτιώνουν σημαντικά τον έλεγχο και μειώνουν τον συνολικό χρόνο στεγνώματος ακόμα και κατά 20% για ένα πλήρες φορτίο. Χωρά τα πάντα Το AEG T8DBC 49S διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στη γκάμα της AEG με 9 κιλά, εξοικονομώντας έτσι χρόνο χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην απόδοση στεγνώματος. Είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες που χρειάζονται να στεγνώνουν μεγάλα φορτία ή για το στέγνωμα μεγάλων αντικειμένων όπως κλινοσκεπάσματα ή παπλώματα. Με σύστημα αντλίας θερμότητας Το σύστημα αντλίας θερμότητας SensiDry, ελέγχεται και ρυθμίζεται από υψηλής ακρίβειας αισθητήρες, μέσω των οποίων το στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία συγκριτικά με ένα στεγνωτήριο συμβατικής τεχνολογίας.

€829.00

 
AEG T8DEC68S

AEG T8DEC68S

Απαράμιλλη προστασία για τα ρούχα Με το προγράμματα AbsoluteCare ελέγχει με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου στεγνώματος. Τα μάλλινα εφάπτονται στο τοίχωμα του κάδου, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. Τα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων λαμβάνουν την ιδανική ποσότητα θερμότητας, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργικότητα της αδιάβροχης μεμβράνης τους. Το κάθε ύφασμα λαμβάνει την κατάλληλη κίνηση και θερμοκρασία ώστε να στεγνώσει εντελώς, ενώ διατηρείται η ποιότητα, η όψη και η αίσθησή του. Ασφαλείς, χαμηλές θερμοκρασίες Η τεχνολογία SensiDry της AEG απορροφά την υγρασία από τα υφάσματα στη μισή θερμοκρασία σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, χωρίς να παρατείνεται σημαντικά ο χρόνος στεγνώματος. Αυτό διασφαλίζει ότι τα υφάσματα δεν εκτίθενται ποτέ σε υπερβολική θερμότητα. Τα ρούχα σας θα διατηρούν την υφή που είχαν την ημέρα που τα αγοράσατε, για περισσότερο. Και η χαμηλή θερμοκρασία σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε ενέργεια. Σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια Το στεγνωτήριο διαθέτει τεχνολογία ProSense, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας για να προσαρμόσει τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου, είτε είναι ρούχα μιας ημέρας είτε είναι μιας εβδομάδας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, ενώ προστατεύει τα ρούχα που αγαπάτε και φοράτε κάθε μέρα. Φίλτρο που καθαρίζει χωρίς κόπο, για μέγιστη αποδοτικότητα Το Σύστημα Φίλτρου ÖKOFlow, ένα εξαιρετικά αποδοτικό φίλτρο που είναι εύκολο στην πρόσβαση και στο καθάρισμα. Τα συμβατικά στεγνωτήρια διαθέτουν πολλαπλά φίλτρα. Αν δεν τα καθαρίσετε όλα, η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται. Με μόνο ένα φίλτρο, ένα στεγνωτήριο της AEG στεγνώνει το κάθε φορτίο εύκολα και διατηρεί την αποδοτικότητα του καθώς και την ενεργειακή του απόδοση. Καλύτερη φροντίδα Χάρη στον βελτιωμένο σχεδιασμό ροής αέρα, τα στεγνωτήρια της AEG στεγνώνουν ταχύτερα και πιο αποδοτικά σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια αντλίας θερμότητας. Έτσι, τα ρούχα σας λαμβάνουν καλύτερη φροντίδα ακόμα και αν οι κύκλοι στεγνώματος είναι πιο σύντομοι.

€679.00

 
BOSCH WTG86419GR

BOSCH WTG86419GR

Στεγνωτήριο με Αντιαλλεργικό πρόγραμμα: ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με ευαισθησία σε δερματικές αλλεργίες. Απαλό με τα ρούχα και απαλό πάνω στο δέρμα σας.

€449.00

 
BOSCH WTM85268GR

BOSCH WTM85268GR

Serie | 4 Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας 8 kg Το στεγνωτήριο WTM85268GR της Bosch, με χωρητικότητα 8kg, ενεργειακή απόδοση Α++, και συμπυκνωτή SelfCleaning™, εγγυάται υψηλή απόδοση στεγνώματος σε συνδιασμό με χαμηλή κατανάλωση. Διαθέτει επίσης λειτουργίες AutoDry και SensitiveDrying, οι οποίες φροντίζουν και προστατεύουν τα ρούχα σας. Ενώ με το AntiVibration Design εξασφαλίζετε αθόρυβη λειτουργία χωρίς κραδασμούς. Sensitive Drying System Το Sensitive Drying System φροντίζει τα υφάσματα των ρούχων σας, καθώς χρησιμοποιεί κυματοειδείς αναδευτήρες και ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές. AntiVibration Design Με το καινοτόμο AntiVibration Design που διαθέτουν τα τοιχώματα του το στεγνωτήριο WTM85268GR της Bosch γίνεται απόλυτα σταθερό και αθόρυβο. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και τους θορύβους. AutoDry Με τη λειτουργία AutoDry τα ρούχα σας στεγνώνονται απαλά καθώς οι αισθητήρες υπολογίζουν την υγρασία και τη θερμοκρασία προκειμένου να εφαρμόσουν το ιδανικότερο πρόγραμμα και να αποτρέψουν φθορές από υπερβολικό στέγνωμα και η υπερβολική θερμότητα στα υφάσματα.

€569.00

 
BOSCH WTR87TW8GR

BOSCH WTR87TW8GR

Στέγνωμα φιλικό προς το ύφασμα των ρούχων, με το Sensitive Drying System. Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στεγνώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύονται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούνται στα τοιχώματα του τυμπάνου. Αισθητήρας ανίχνευσης υγρασίας Υπάρχουν 3 προγράμματα στεγνώματος, το μερικό στέγνωμα για σιδέρωμα, το στέγνωμα για φόρεμα και το πλήρες στέγνωμα για αποθήκευση Γρήγορο 40' Γρήγορο στέγνωμα σε 40 λεπτά, κατάλληλο για μικρές ποσότητες συνθετικών ινών και λεπτών υφασμάτων, σύστημα υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και άμεση παρακολούθηση του βαθμού υγρασίας στα ρούχα, μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος για τα αθλητικά σας. Ειδικό πρόγραμμα για απαλό και με ακρίβεια στέγνωμα αθλητικών, αδιάβροχων ρούχων με πολυεπίπεδα υφάσματα, αλλά και από μικροΐνες ή συνθετικά. Με αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα είδη υφασμάτων στεγνώνονται με ιδιαίτερη φροντίδα και αποτελεσματικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μικροί επαναληπτικοί κύκλοι στεγνώματος επιτελούνται στο τέλος για να επιτευχθεί το τέλειο στέγνωμα στα εσωτερικά στρώματα των υφασμάτων. Αναγνωρίζει αυτόματα πότε τα ρούχα σας είναι τελείως στεγνά. Τα στεγνωτήρια και τα πλυντηριοστεγνωτήρια της Bosch με AutoDry στεγνώνουν με ιδιαίτερα απαλό τρόπο και στο βαθμό στεγνώματος που επιθυμείτε, για σιδέρωμα για απευθείας φύλαξη, ή τελείως στεγνά. Οι αισθητήρες μετρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολικό στέγνωμα και συρρίκνωση. Τεχνολογία αντλίας θερμότητας Πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας – ξεχάστε το παραδοσιακό θερμαντικό στοιχείο, χρησιμοποιήστε τη θερμότητα του αέρα για το στέγνωμα των ρούχων, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

€629.00

 
BOSCH WTX87EH9GR

BOSCH WTX87EH9GR

Το στεγνωτήριο Home Professional, με τις νέες τεχνολογίες AutoClean, Smart Dry και Iron Assist είναι το πιο έξυπνο και εύχρηστο στεγνωτήριο που κατασκευάστηκε ποτέ. Η τεχνολογία AutoClean, καταργεί το φίλτρο της πόρτας - και το καθάρισμά του μετά από κάθε στέγνωμα! Smart Dry: επιλέγει αυτόματα το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος, λαμβάνοντας πληροφορίες από το Home Connect πλυντήριο ρούχων σας. Iron Assist: Έξτρα φροντίδα με ατμό για το ξετσαλάκωμα των ρούχων, που ελαχιστοποιεί ή καταργεί την ανάγκη για σιδέρωμα. AutoDry: στεγνώνει απαλά τα ρούχα σας, έως το βαθμό υγρασίας-στεγνώματος που επιθυμείτε. ComfortControl Plus: ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, χάρις στη μεγάλη οθόνη κειμένου και το απλό μενού επιλογών Τεχνολογία AutoClean Στα στεγνωτήρια Bosch με AutoClean, το φίλτρο για τα χνούδια που βρίσκεται στην πόρτα του στεγνωτηρίου έχει πλέον καταργηθεί. Τώρα, διαθέτουν τεχνολογία αυτόματης απομάκρυνσης των χνουδιών, ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο μετά από κάθε χρήση. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, τόσο τα χνούδια του φίλτρου όσο και τα χνούδια από τον αυτόματο καθαρισμό του συμπυκνωτή, συγκεντρώνονται στο κάτω μέρος της συσκευής σε ένα ειδικό συλλέκτη. Όταν ο συλλέκτης γεμίσει, το στεγνωτήριο σας ειδοποιεί ώστε να τον καθαρίσετε. Αυτό θα συμβεί μετά από περίπου 20 χρήσεις ή 8 με 10 φορές το χρόνο*. *Για χρήση 160 κύκλοι/έτος στο πρόγραμμα Βαμβακερά βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 392/2012. Αφαιρεί αποταλεσματικά τη γύρη από τα ρούχα σας. Η γύρη είναι ένα από τα πλέον συνηθισμένα αλλεργιογόνα που ταλαιπωρούν τους πάσχοντες από αλλεργίες. Τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας είναι τα μόνα που διατίθενται με ένα αξιόπιστο φίλτρο γύρης. Το 96% του τριχώματος των κατοικίδιων αφαιρείται από όλα τα υφάσματα και συγκρατείται από το φίλτρο όταν τρέχει το ειδικό αντιαλλεργικό πρόγραμμα. Όταν το φίλτρο γεμίσει μπορεί να αντικατασταθεί εξίσου εύκολα, όσο αλλάζετε μία σακούλα στην ηλεκτρική σας σκούπα. Η Bosch επίσης σας προστατεύει και κατά τη διαδικασία της αλλαγής του φίλτρου: για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, ο χρήστης δεν έρχεται σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα αλλεργιογόννα που συγκρατούνται στο φίλτρο. Στέγνωμα φιλικό προς το ύφασμα των ρούχων, με το Sensitive Drying System. Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στεγνώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύονται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούνται στα τοιχώματα του τυμπάνου. Αισθητήρας ανίχνευσης υγρασίας Υπάρχουν 3 προγράμματα στεγνώματος, το μερικό στέγνωμα για σιδέρωμα, το στέγνωμα για φόρεμα και το πλήρες στέγνωμα για αποθήκευση Γρήγορο 40' Γρήγορο στέγνωμα σε 40 λεπτά, κατάλληλο για μικρές ποσότητες συνθετικών ινών και λεπτών υφασμάτων, σύστημα υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και άμεση παρακολούθηση του βαθμού υγρασίας στα ρούχα, μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος για τα αθλητικά σας. Ειδικό πρόγραμμα για απαλό και με ακρίβεια στέγνωμα αθλητικών, αδιάβροχων ρούχων με πολυεπίπεδα υφάσματα, αλλά και από μικροΐνες ή συνθετικά. Με αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα είδη υφασμάτων στεγνώνονται με ιδιαίτερη φροντίδα και αποτελεσματικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μικροί επαναληπτικοί κύκλοι στεγνώματος επιτελούνται στο τέλος για να επιτευχθεί το τέλειο στέγνωμα στα εσωτερικά στρώματα των υφασμάτων. Για να προστατευθούν επιπλέον τα υφάσματα από την υπερθέρμανση, αισθητήρες στεγνώματος συνεχώς μετρούν την υγρασία στα υφάσματα για να εγγυηθούν τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος , ενώ προστατεύουν τα αθλητικά σας ρούχα. Η κατανάλωση ενέργειας στα χέρια σας. Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε τις οικιακές μας συσκευές, όμως δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τη χρήση ενέργειας. Με την επιλογή FlexStart του Home Connect, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις οικιακές συσκευές Bosch του σπιτιού σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Εάν χρησιμοποιείτε σύστημα διαχείρισης ενέργειας τύπου EEBUS για την έξυπνη σύνδεσή σας στο δίκτυο ρεύματος ή έχετε φωτοβολταϊκό συλλέκτη, μπορείτε πλέον να επιλέγετε τις ώρες κατά τις οποίες οι οικιακές σας συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν – εύκολα, με την εφαρμογή Home Connect στην κινητή σας συσκευή. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας του σπιτιού σας στη συνέχεια χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη πηγή ενέργειας για τη λειτουργία των οικιακών σας συσκευών. Επιτέλους, οικιακές συσκευές που προσαρμόζονται στις περιβαλλοντικές σας ευαισθησίες. Η σωστή πρόταση για την κάθε σας ανάγκη. Το να πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για το στεγνωτήριό σας μπορεί όχι μόνο να σας προκαλέσει σύγχυση, αλλά και να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν είναι άψογα. Με το Home Connect και τη λειτουργία Easy Start που διαθέτει, δεν χρειάζεται να μαντεύετε, αφού η λειτουργία αυτή προτείνει πάντα το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για εσάς – απευθείας από την κινητή σας συσκευή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα χαρακτηριστικά του υφάσματος και να ορίσετε το στόχο στεγνώματος στην εφαρμογή Home Connect. Έτσι, μπορείτε να διαλέγετε εύκολα το κατάλληλο πρόγραμμα και να έχετε άψογα αποτελέσματα. Κάθε φορά. ComfortControl Plus: ευκολία στη χρήση για όλες τις ανάγκες σας. Το ComfortControl Plus είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χειρισμού, σε συνδυασμό με μια υψηλής ανάλυσης οθόνη TFT και άφθονες επιλογές προγραμμάτων και ειδικών λειτουργιών. Το ευκρινές κείμενο στα Ελληνικά και τα σύμβολα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή. Αναγνωρίζει αυτόματα πότε τα ρούχα σας είναι τελείως στεγνά. Τα στεγνωτήρια και τα πλυντηριοστεγνωτήρια της Bosch με AutoDry στεγνώνουν με ιδιαίτερα απαλό τρόπο και στο βαθμό στεγνώματος που επιθυμείτε, για σιδέρωμα για απευθείας φύλαξη, ή τελείως στεγνά. Οι αισθητήρες μετρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολικό στέγνωμα και συρρίκνωση. Τεχνολογία αντλίας θερμότητας Πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας – ξεχάστε το παραδοσιακό θερμαντικό στοιχείο, χρησιμοποιήστε τη θερμότητα του αέρα για το στέγνωμα των ρούχων, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

€899.00

 
LG RC80U2AV0Q

LG RC80U2AV0Q

Υβριδικό στεγνωτήριο 8kg με αντλία θερμότητας από την LG Το στεγνωτήριο RC80U2AV0Q της LG, με χωρητικότητα 8kg και ενεργειακή απόδοση Α+++ , είναι η ιδανική λύση στην εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και χώρου. Διαθέτει δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας. Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά, κάνοντας το στεγνωτήριο εύκολα προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο. Το στεγνωτήριο σας προσφέρει υγιεινό στέγνωμα και προστασία των υφασμάτων, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες που διαθέτει ( Smart ThinQ™ / Smart Diagnosis / Wifi )σας βοηθούν να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα, να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις αλλά και τη δυνατότητα λειτούργιας εξ αποστάσεως. Εξοικονόμηση ενέργειας Το νέο υβριδικό στεγνωτήριο RC80U2AV0Q της LG λειτουργεί στο ιδανικότερο επίπεδο απόδοσης ώστε να μπορεί να εξασαφαλίσει την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με ενεργειακή απόδοση Α+++ η καθημερινή του χρήση γίνεται εφικτή , παραμένοντας όμως οικονομική. Eco Hybrid™ Χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™ έχετε την επιλογή να εξοικονομήσετε ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού παρέχει υψηλής απόδοσης στέγνωμα. Η αυτόματη πλύση συμπυκνωτή 1~3 φορές/κύκλο, σας επιτρέπει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε άλλες ασχολίες. Η συχνότητα λειτουργίας του «συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού» μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της μπουγάδας. Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Allergy Care Το πρόγραμμα Allergy Care σας προστατεύει από αλλεργίες μειώνοντας κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης. Προστασία υφασμάτων Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας μειώνει τις ζάρες και φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα ρούχα. Ένω επίσης προφυλάσσει ιδιαίτερα ρούχα όπως τα μάλλινα από τη συρρίκνωση. Αισθητήρας Στεγνώματος Οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας ανιχνεύουν και ρυθμίζουν αυτόματα τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος, αποτρέποντας ζημιές που θα μπορούσε να προκαλέσει η υπερβολική θερμότητα στα ρούχα. ThinQ™ Από τη διαμόρφωση κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος, μέχρι την αποφυγή βλαβών, το στεγνωτήριό σας μόλις έγινε πιο έξυπνο. Η σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες.Το στεγνωτήριο μέσω της « Έξυπνης ζεύξης» μπορεί να συνδεθεί με το πλυντήριο LG (μέσω Wi-Fi) ώστε συνδιαστικά να δημιουργήσουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη φροντίδα των ρούχων. Επιπλέον , η λήψη προγράμματος επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει νέα προγράμματα στεγνώματος όπως «ρούχα γυμναστηρίου», «φρεσκάρισμα κουβέρτας», «εσώρουχα» και «λιγότερες ζάρες». Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τη συσκευή ανά πάσα χρονική στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ το Smart Diagnosis™ προλαμβάνει μικρά προβλήματα. Διπλό Φίλτρο Το διπλό φίλτρο προσφέρει στο στεγνωτήριο σας μεγαλύτερη απόδοση καθώς αποτρέπει την συγκέντρωση χνουδιών.

€649.00

 
LG RC80U2AV4Q

LG RC80U2AV4Q

Υβριδικό στεγνωτήριο 8kg με αντλία θερμότητας από την LG Το στεγνωτήριο RC80U2AV4Q της LG έχει χωρητικότητα 8kg, ενεργειακή απόδοση Α+++ και δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας. Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά, κάνοντας το στεγνωτήριο εύκολα προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο. Τα φίλτρα του διαθέτουν τεχνολογία αυτόματου καθαρισού, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες του ( Smart ThinQ™ / Smart Diagnosis / Wifi ) σας βοηθούν να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα, να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις αλλά και τη δυνατότητα λειτούργιας εξ αποστάσεως. Φιλικό προς το περιβάλλον με πιστοποίηση από την TUV. Εξοικονόμηση ενέργειας Το νέο υβριδικό στεγνωτήριο RC80U2AV4Q της LG λειτουργεί στο ιδανικότερο επίπεδο απόδοσης ώστε να μπορεί να εξασαφαλίσει την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με ενεργειακή απόδοση Α+++ η καθημερινή του χρήση γίνεται εφικτή , παραμένοντας όμως οικονομική. Eco Hybrid™ Χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™ έχετε την επιλογή να εξοικονομήσετε ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού παρέχει υψηλής απόδοσης στέγνωμα. Η αυτόματη πλύση συμπυκνωτή 1~3 φορές/κύκλο, σας επιτρέπει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε άλλες ασχολίες. Η συχνότητα λειτουργίας του «συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού» μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της μπουγάδας. Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Allergy Care Το πρόγραμμα Allergy Care σας προστατεύει από αλλεργίες μειώνοντας κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης. Προστασία υφασμάτων Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας μειώνει τις ζάρες και φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα ρούχα. Ένω επίσης προφυλάσσει ιδιαίτερα ρούχα όπως τα μάλλινα από τη συρρίκνωση. Αισθητήρας Στεγνώματος Οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας ανιχνεύουν και ρυθμίζουν αυτόματα τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος, αποτρέποντας ζημιές που θα μπορούσε να προκαλέσει η υπερβολική θερμότητα στα ρούχα. ThinQ™ Από τη διαμόρφωση κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος, μέχρι την αποφυγή βλαβών, το στεγνωτήριό σας μόλις έγινε πιο έξυπνο. Η σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες. Επιπλέον, η «λήψη προγράμματος» επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει νέα προγράμματα στεγνώματος όπως «ρούχα γυμναστηρίου», «φρεσκάρισμα κουβέρτας», «εσώρουχα» και «λιγότερες ζάρες». Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τη συσκευή ανά πάσα χρονική στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ το Smart Diagnosis™ ανιχνέυει μικρά προβλήματα προφυλάσσοντας την συσκευή σας. Διπλό Φίλτρο Το διπλό φίλτρο προσφέρει στο στεγνωτήριο σας μεγαλύτερη απόδοση καθώς αποτρέπει την συγκέντρωση χνουδιών.

€699.00

 
LG RC80V9AV3W

LG RC80V9AV3W

Υβριδικό στεγνωτήριο 8kg με αντλία θερμότητας από την LG Το στεγνωτήριο RC80V9AV3W της LG, με χωρητικότητα 8kg και ενεργειακή απόδοση Α+++-10% , είναι η ιδανική λύση στην εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και χώρου. Διαθέτει δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας. Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά, κάνοντας το στεγνωτήριο εύκολα προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο. Το στεγνωτήριο σας προσφέρει υγιεινό στέγνωμα και προστασία των υφασμάτων, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες που διαθέτει ( Smart ThinQ™ / Smart Diagnosis / Smart Pairing / Wifi )σας βοηθούν να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα, να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις αλλά και τη δυνατότητα λειτούργιας εξ αποστάσεως. Εξοικονόμηση ενέργειας Το νέο υβριδικό στεγνωτήριο RC80V9AV3W της LG λειτουργεί στο ιδανικότερο επίπεδο απόδοσης ώστε να μπορεί να εξασαφαλίσει την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% η καθημερινή του χρήση γίνεται εφικτή , παραμένοντας όμως οικονομική. Eco Hybrid™ Χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™ έχετε την επιλογή να εξοικονομήσετε ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού παρέχει υψηλής απόδοσης στέγνωμα. Η αυτόματη πλύση συμπυκνωτή 1~3 φορές/κύκλο, σας επιτρέπει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε άλλες ασχολίες. Η συχνότητα λειτουργίας του «συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού» μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της μπουγάδας. Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Allergy Care Το πρόγραμμα Allergy Care σας προστατεύει από αλλεργίες μειώνοντας κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης. Προστασία υφασμάτων Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας μειώνει τις ζάρες και φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα ρούχα. Ένω επίσης προφυλάσσει ιδιαίτερα ρούχα όπως τα μάλλινα από τη συρρίκνωση. Αισθητήρας Στεγνώματος Οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας ανιχνεύουν και ρυθμίζουν αυτόματα τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος, αποτρέποντας ζημιές που θα μπορούσε να προκαλέσει η υπερβολική θερμότητα στα ρούχα. ThinQ™ Από τη διαμόρφωση κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος, μέχρι την αποφυγή βλαβών, το στεγνωτήριό σας μόλις έγινε πιο έξυπνο. Η σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες.Το στεγνωτήριο μέσω της « Έξυπνης ζεύξης» μπορεί να συνδεθεί με το πλυντήριο LG (μέσω Wi-Fi) ώστε συνδιαστικά να δημιουργήσουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη φροντίδα των ρούχων. Επιπλέον , η λήψη προγράμματος επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει νέα προγράμματα στεγνώματος όπως «ρούχα γυμναστηρίου», «φρεσκάρισμα κουβέρτας», «εσώρουχα» και «λιγότερες ζάρες». Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τη συσκευή ανά πάσα χρονική στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ το Smart Diagnosis™ προλαμβάνει μικρά προβλήματα. Διπλό Φίλτρο Το διπλό φίλτρο προσφέρει στο στεγνωτήριο σας μεγαλύτερη απόδοση καθώς αποτρέπει την συγκέντρωση χνουδιών.

€739.00

 
LG RC90U2AV4Q

LG RC90U2AV4Q

Υβριδικό στεγνωτήριο 9kg με αντλία θερμότητας από την LG Το στεγνωτήριο RC90U2AV4Q της LG έχει χωρητικότητα 9kg, ενεργειακή απόδοση Α+++ και δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας. Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά, κάνοντας το στεγνωτήριο εύκολα προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο. Τα φίλτρα του διαθέτουν τεχνολογία αυτόματου καθαρισού, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες του ( Smart ThinQ™ / Smart Diagnosis / Smart Pairing / Wifi )σας βοηθούν να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα, να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις αλλά και τη δυνατότητα λειτούργιας εξ αποστάσεως. Φιλικό προς το περιβάλλον με πιστοποίηση από την TUV. Εξοικονόμηση ενέργειας Το νέο υβριδικό στεγνωτήριο RC90U2AV4Q της LG λειτουργεί στο ιδανικότερο επίπεδο απόδοσης ώστε να μπορεί να εξασαφαλίσει την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με ενεργειακή απόδοση Α+++ η καθημερινή του χρήση γίνεται εφικτή , παραμένοντας όμως οικονομική. Eco Hybrid™ Χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™ έχετε την επιλογή να εξοικονομήσετε ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού παρέχει υψηλής απόδοσης στέγνωμα. Η αυτόματη πλύση συμπυκνωτή 1~3 φορές/κύκλο, σας επιτρέπει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε άλλες ασχολίες. Η συχνότητα λειτουργίας του «συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού» μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της μπουγάδας. Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Allergy Care Το πρόγραμμα Allergy Care σας προστατεύει από αλλεργίες μειώνοντας κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης. Προστασία υφασμάτων Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας μειώνει τις ζάρες και φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα ρούχα. Ένω επίσης προφυλάσσει ιδιαίτερα ρούχα όπως τα μάλλινα από τη συρρίκνωση. Αισθητήρας Στεγνώματος Οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας ανιχνεύουν και ρυθμίζουν αυτόματα τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος, αποτρέποντας ζημιές που θα μπορούσε να προκαλέσει η υπερβολική θερμότητα στα ρούχα. ThinQ™ Από τη διαμόρφωση κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος, μέχρι την αποφυγή βλαβών, το στεγνωτήριό σας μόλις έγινε πιο έξυπνο. Η σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες.Το στεγνωτήριο μέσω της « Έξυπνης ζεύξης» μπορεί να συνδεθεί με το πλυντήριο LG (μέσω Wi-Fi) ώστε συνδιαστικά να δημιουργήσουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη φροντίδα των ρούχων. Επιπλέον , η λήψη προγράμματος επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει νέα προγράμματα στεγνώματος όπως «ρούχα γυμναστηρίου», «φρεσκάρισμα κουβέρτας», «εσώρουχα» και «λιγότερες ζάρες». Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τη συσκευή ανά πάσα χρονική στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ το Smart Diagnosis™ προλαμβάνει μικρά προβλήματα. Διπλό Φίλτρο Το διπλό φίλτρο προσφέρει στο στεγνωτήριο σας μεγαλύτερη απόδοση καθώς αποτρέπει την συγκέντρωση χνουδιών.

€798.99

 
LG RC90V9AV2W

LG RC90V9AV2W

Το Στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump™ καινοτoμεί στην εξοικoνόμιση ενέργειας αλλά και στο υγιεινό στέγνωμα Το στεγνωτήριο RC90V9AV2W της LG, με χωρητικότητα 9kg και ενεργειακή απόδοση Α+++-10% , είναι η τέλεια λύση στην εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και χώρου. Διαθέτει δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας. Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά, κάνοντας το στεγνωτήριο εύκολα προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο. Το στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump™ εξασφαλίζει επίσης υγιεινό στέγνωμα και προστασία των υφασμάτων. Επιπλέον οι έξυπνες λειτουργίες που διαθέτει ( Smart ThinQ™ / Smart Diagnosis / Wifi ) βοηθούν τον χρήστη να επιλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα, να λαμβάνει νέες ενημερώσεις αλλά και τη δυνατότητα λειτούργιας εξ αποστάσεως. Εξοικονόμηση ενέργειας Το στεγνωτήριο DUAL Inverter Heat Pump™ λειτουργεί στα ιδανικά επίπεδα απόδοσης ώστε να μπορεί να εξασαφαλίσει την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% η καθημερινή του χρήση γίνεται εφικτή , παραμένοντας όμως οικονομική. Eco Hybrid™ Χάρη στην τεχνολογία Eco Hybrid™ έχετε την επιλογή να εξοικονομήσετε ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού παρέχει υψηλής απόδοσης στέγνωμα. Η αυτόματη πλύση συμπυκνωτή 1~3 φορές/κύκλο, σας επιτρέπει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε άλλες ασχολίες. Η συχνότητα λειτουργίας του «συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού» μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της μπουγάδας. Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Allergy Care Το πρόγραμμα Allergy Care σας προστατεύει από αλλεργίες μειώνοντας κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης. Προστασία υφασμάτων Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας μειώνει τις ζάρες και φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα ρούχα. Ένω επίσης προφυλάσσει ιδιαίτερα ρούχα όπως τα μάλλινα από τη συρρίκνωση. Αισθητήρας Στεγνώματος Οι αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας ανιχνεύουν και ρυθμίζουν αυτόματα τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος, αποτρέποντας ζημιές που θα μπορούσε να προκαλέσει η υπερβολική θερμότητα στα ρούχα. ThinQ™ Από τη διαμόρφωση κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος, μέχρι την αποφυγή βλαβών, το στεγνωτήριό σας μόλις έγινε πιο έξυπνο. Η σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες.Το στεγνωτήριο μέσω της « Έξυπνης ζεύξης» μπορεί να συνδεθεί με το πλυντήριο LG (μέσω Wi-Fi) ώστε συνδιαστικά να δημιουργήσουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη φροντίδα των ρούχων. Επιπλέον , η λήψη προγράμματος επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει νέα προγράμματα στεγνώματος όπως «ρούχα γυμναστηρίου», «φρεσκάρισμα κουβέρτας», «εσώρουχα» και «λιγότερες ζάρες». Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τη συσκευή ανά πάσα χρονική στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε. Ενώ το Smart Diagnosis™ προλαμβάνει μικρά προβλήματα.

€798.99

 
MIELE TWB140WP

MIELE TWB140WP

Σχεδιασμός Κάθετος πίνακας χειρισμού Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας (το καπάκι δεν αφαιρείται) Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία στη φόρτωση με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele) Συνδυάζεται με πλυντήριο σε διάταξη κολώνα Κλειστό φινιστρίνι πόρτας Επαναστατικό στέγνωμα Perfect Dry, σύστημα μέτρησης υγρασίας και σκληρότητας νερού, με ενδεικτική λυχνία Add Laundry – Προσθέστε ρούχα κατά την διάρκεια του προγράμματος EcoDry, εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση, καθώς και ειδικά φίλτρα χνουδιών για τέλεια επίτευξη στεγνώματος χωρίς μείωση απόδοσης στο πέρας των χρόνων Τεχνολογία στεγνώματος με αντλία θερμού αέρα Ειδικοί αισθητήρες για την αυτόματη επίτευξη των ιδανικών συνθηκών στεγνώματος ανάλογα με το είδος του υφάσματος Sensitive, ηλεκτρονική μέτρηση υγρασίας Σύστημα συμπύκνωσης και διοχέτευσης υδρατμών με σωληνάκι αποχέτευσης (πχ προς τον νεροχύτη, τη μπανιέρα) Μεγάλο δοχείο συγκέντρωσης νερού 4,2 lt Ειδική θέση στο φίλτρο πόρτας για τον αρωματισμό ρούχων FragranceDos Επιλογή προγραμμάτων Περιστρεφόμενος επιλογέας για εύκολη πλοήγηση και πλήκτρα αφής DirectSensor (ψηφία με κίτρινο χρώμα) Θόρυβος Ειδική ηχομόνωση για ασύγκριτα αθόρυβη λειτουργία Επιπλέον χαρακτηριστικά Ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου στην οθόνη Προστασία από τσαλάκωμα Φωτιζόμενος κάδος με LED λυχνία Ασφάλεια Κλείδωμα λειτουργιών με ΡΙΝ Φωτεινή λυχνία για άδειασμα δοχείου νερού και καθαρισμό φίλτρων χνουδιών

€879.00

 
MIELE TWD440WP Ecospeed

MIELE TWD440WP Ecospeed

Κάθετος πίνακας χειρισμού με ψηφιακή οθόνη (7σημείων σε λευκό χρώμα) Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας (με το καπάκι) Δυνατότητα τοποθέτησης σε διάταξη κολώνα Άνοιγμα πόρτας προς τα αριστερά Κλειστό φινιστρίνι πόρτας Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele) Επαναστατικό στέγνωμα Τεχνολογία στεγνώματος με άντληση θερμού αέρα •Add Laundry – Προσθέστε ρούχα κατά την διάρκεια του προγράμματος Ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 120lt για τέλεια φροντίδα έως 8kg ρούχων (αποκλειστικότητα Miele) Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών στεγνώματος, ανάλογα με το είδος του ρούχου Perfect Dry, σύστημα μέτρησης υγρασίας με ενδεικτική λυχνία EcoDry, εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση, καθώς και ειδικά φίλτρα χνουδιών για τέλεια επίτευξη στεγνώματος χωρίς μείωση απόδοσης στο πέρας των χρόνων Σύστημα συμπύκνωσης και διοχέτευσης υδρατμών στην αποχέτευση Δοχείο συγκέντρωσης νερού 4,8 lt Οπτική θύρα για Update, σύστημα αναβάθμισης προγραμμάτων Επιλογή προγραμμάτων Περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα αφής DirectSensor Θόρυβος Ειδική ηχομόνωση για ασύγκριτα αθόρυβη λειτουργία Επιπλέον χαρακτηριστικά Φωτιζόμενος κάδος LED (ενεργοποιείται με την ενεργοποίηση της συσκευής και στο άνοιγμα της πόρτας. Απενεργοποιείται αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας) Προεπιλογή έναρξης λειτουργίας μέχρι 24 ώρες Ψηφιακή ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας Ειδική θέση στο φίλτρο χνουδιών για τον αρωματισμό

€999.01

 
MIELE TWJ660WP Eco WiFi

MIELE TWJ660WP Eco WiFi

Σχεδιασμός Κάθετος πίνακας χειρισμού με ψηφιακή οθόνη Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας (με το καπάκι) Δυνατότητα τοποθέτησης σε διάταξη κολώνα Άνοιγμα πόρτας προς τα αριστερά Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele) Επαναστατικό στέγνωμα Τεχνολογία στεγνώματος με άντληση θερμού αέρα Add Laundry – Προσθέστε ρούχα κατά την διάρκεια του προγράμματος Ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 120lt για τέλεια φροντίδα έως 8kg ρούχων (αποκλειστικότητα Miele) Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών στεγνώματος, ανάλογα με το είδος του ρούχου Perfect Dry, σύστημα μέτρησης υγρασίας με ενδεικτική λυχνία EcoDry, εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση, καθώς και ειδικά φίλτρα χνουδιών για τέλεια επίτευξη στεγνώματος χωρίς μείωση απόδοσης στο πέρας των χρόνων Σύστημα συμπύκνωσης και διοχέτευσης υδρατμών στην αποχέτευση Δοχείο συγκέντρωσης νερού 4,8 lt Επιλογή προγραμμάτων Περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα αφής DirectSensor Θόρυβος Ειδική ηχομόνωση για ασύγκριτα αθόρυβη λειτουργία Πρόσθετα πλήκτρα Πρόγραμμα ιδιαίτερης φροντίδας των ρούχων με χαμηλή θερμοκρασία “Schonen +” Βομβητής Επιλογή βαθμίδας στεγνώματος Πολύ στεγνά – στεγνά – υγρά για σίδερο - υγρά σιδερωτ. Ασφάλεια Ένδειξη για άδειασμα του δοχείου νερού και καθαρισμό των διόδων εξαερισμού Ηλεκτρονικό κλείδωμα συσκευής και προγράμματος με ΡΙΝ

€1499.00

 
PITSOS WTP601E8

PITSOS WTP601E8

Στεγνωτήριο WTP601E8 χωρίς αντλία θερμότητας 8 kg, υψηλή αξιοπιστία και εγγυημένη φροντίδα για τα ρούχα σας. Το Γρήγορο 40' είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να έχετε το ρούχο που χρειάζεστε στεγνό σε μόλις 40 λεπτά! Ανησυχείτε για το αν τα ευαίσθητα ρούχα σας θα στεγνώσουν με ασφάλεια; Πιέστε το πλήκτρο "απαλό στέγνωμα" και αφήστε το στεγνωτήριο Pitsos να τα φροντίσει. Ευκολία στη χρήση, χάρις στη οθόνη: βλέπετε τον χρόνο που διαρκεί το κάθε πρόγραμμα, ενώ το επιλέγετε. Αν το επιθυμείτε προγραμματίζετε την πλύση να ξεκινήσει αργότερα. Επιλογή για απαλό στέγνωμα, με χαμηλότερη θερμοκρασία και ήπιες περιστροφές του τυμπάνου. Με το πάτημα του πλήκτρου για απαλό στέγνωμα, η θερμοκρασία στεγνώματος μετριάζεται και διατηρείται σε χαμηλότερα επίπεδα. Το στέγνωμα των ρούχων σας γίνεται με απαλότητα, χωρίς να καταπονούνται τα υφάσματα, ενώ οι ήπιες περιστροφές του τυμπάνου στο τέλος της λειτουργίας μειώνουν το τσαλάκωμά τους. Αισθητήρες ελέγχουν αυτόματα την υγρασία των ρούχων και προσαρμόζουν ανάλογα το στεγνώμα. Ειδικοί αισθητήρες ελέγχουν αυτόματα την υγρασία των ρούχων και προσαρμόζουν τη διαδικασία στεγνώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε αν θέλετε τα ρούχα σας να είναι πολύ στεγνά, στεγνά ή νωπά για σιδέρωμα. Το στεγνωτήριο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Πλήκτρα αφής TouchControl για ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό της συσκευής. Με τα πλήκτρα αφής TouchControl μπορείτε να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες της συσκευής με ένα απαλό άγγιγμα. Επίσης, η ενιαία επιφάνεια αφής, σε αντίθεση με τις εσοχές των κλασικών πλήκτρων, κάνει το καθάρισμα εύκολη υπόθεση. Με μεγάλο τύμπανο χωρητικότητας 8 κιλών, μπορείτε να στεγνώνετε ομοιόμορφα μεγάλη ποσότητα ρούχων. Με το μεγάλο τύμπανο χωρητικότητας 8 kg μπορείτε να στεγνώνετε ομοιόμορφα, μεγάλη ποσότητα ρούχων, ακόμα και ογκώδη είδη, όπως κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες κ.ά. Πρόγραμμα γρήγορου στεγνώματος 40 λεπτών! Τώρα στεγνώνετε τα ρούχα σας σε χρόνο ρεκόρ, με το πρόγραμμα γρήγορου στεγνώματος που διαρκεί μόλις 40 λεπτά! Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη Ευκολία στη χρήση, χάρις στη οθόνη: βλέπετε τον χρόνο που διαρκεί το κάθε πρόγραμμα, ενώ το επιλέγετε. Αν το επιθυμείτε προγραμματίζετε την πλύση να ξεκινήσει αργότερα.

€409.00

 
Page of 2