Ήχος

Page of 10
AKAI ABTS 808 L

AKAI ABTS 808 L

Φορητό ηχείο Bluetooth καραόκε με ισχύ 10W και φώτα LED στο ηχείο, αρκετά δυνατό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει επίσης ραδιόφωνο FM, υποδοχή για σύνδεση ενσύρματου μικροφώνου, USB και είσοδο Aux-In για να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή ήχου έχει υποδοχή για ακουστικά 3,5mm jack, όπως smartphone, laptop και tablet. Η ενσωματωμένη μπαταρία των 1500mAh και το μικρό βάρος το κάνουν πραγματικά φορητό και οι δυνατότητες διασύνδεσης με τον δυνατό και καθαρό ήχο το κάνουν ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Έχει υποδοχή για μικρόφωνο και περιλαμβάνεται ενσύρματο μικρόφωνο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καραόκε. Τα φώτα LED κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ατμοσφαιρική.

€64.90

 
AKAI APRC 108

AKAI APRC 108

Φορητό Hi-Fi με Bluetooth, CD player, υποδοχή για κάρτα SD και USB από το οποίο μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας. Έχει ψηφιακό έλεγχο της έντασης και του ραδιοφώνου και οι υποδοχές για ακουστικά και εξωτερική πηγή ήχου, όπως το κινητό ή το tablet σας το κάνουν μια συσκευή με πολλές χρήσεις. Το Bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε και ασύρματα σύγχρονες συσκευές. Έχει καθαρό ήχο από τα στερεοφωνικά ηχεία συνολικής ισχύος 6 W RMS. Χάρη στο μικρό του μέγεθος και βάρος και τη δυνατότητα να λειτουργεί τόσο με μπαταρίες όσο και με ρεύμα μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητές του παντού.
Χρώμα: Μαύρο

€69.01

 
AKAI SS 023 A X10 Φορητό ηχείο με ενισχυτή και μικρόφωνο

AKAI SS 023 A X10 Φορητό ηχείο με ενισχυτή και μικρόφωνο

Φορητό ηχείο με ενισχυτή και μικρόφωνο SS 023 A X10 της AKAI

€149.00

 
AKAI SS022A-X6

AKAI SS022A-X6

Το φορητό ηχείο Akai SS022A-X6 έρχεται να αλλάξει την ψυχαγωγία σου, δίνοντας στις βραδιές με τους φίλους σου την ένταση που τους έλειπε. Με ισχύ 30 W RMS και peak to peak 120 W, θα δώσει τον ρυθμό σε κάθε πάρτι, όσο μεγάλος κι αν είναι ο χώρος που πρέπει να καλύψει. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες SD και MMC καθώς επίσης θύρα USB, είσοδο ήχου και εξόδους 1” και 6,5” για σύνδεση κιθάρας αλλά και μικροφώνου για απίθανα καραόκε (περιλαμβάνεται ασύρματο μικρόφωνο). Παίζει MP3, WMA και WAV και προσφέρει λειτουργίες ραδιοφώνου και ρύθμισης έντασης, πρίμων, μπάσων και ηχούς. Με ευαισθησία εξόδου 800 mV, να είσαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις τα κομμάτια που θες στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να χορεύεις στον ρυθμό και να μην ξεχάσεις τους στίχους!

€99.00

 
ALPINE IVE-W585BT

ALPINE IVE-W585BT

- Οθόνη αφής WVGA 6,1” (15,5 cm) - Αναπαραγωγή DVD±R/±RW/DivX® - Αναπαραγωγή video από iPod (απαιτείται KCU-461iV) - Visual EQ - Αναπαραγωγή video με σύνδεση USB Ήχος: Ενισχυτής υψηλής ισχύος 50 W x 4 - Αναπαραγωγή CD-R/-RW/WMA/MP3/AAC - Δυνατότητα TuneIt (με iPhone και Android) - BASS ENGINE SQ - 3 έξοδοι προενίσχυσης (4 V) - Παραμετρικός ισοσταθμιστής 9 περιοχών συχνοτήτων - Ισοσταθμιστής με προεπιλογές (10 προγράμματα) - Ψηφιακή χρονική διόρθωση 6 καναλιών - Ρυθμίσεις crossover - MediaXpander - DAC 24 bit - Προσαρμογή ήχου ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου - Σύνδεση USB - Ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth® - Συμβατότητα με AVRCP έκδοση 1.4 - Απλή ασφαλής ζεύξη (SSP) - Είσοδος κάμερας (RCA) - 1 είσοδος A/V, 1 έξοδος A/V - Δυνατότητα για DVB-T - Δυνατότητα υποδοχής τηλεχειριστηρίου στο τιμόνι - Δυνατότητα υποδοχής τηλεχειριστηρίου - Δυνατότητα διασύνδεσης οθόνης αυτοκινήτου - Επιλογή γλώσσας μενού (24 γλώσσες) - Αντικλεπτικός κωδικός ασφαλείας

€549.00

 
AUDIOTECHNICA AT-LP 60 XBT Black

AUDIOTECHNICA AT-LP 60 XBT Black

Στο AT-LP60XBT της Audio-Tecnhica, το κλασσικό συναντά το μοντέρνο. Το βινύλιο συνυπάρχει με το Bluetooth, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική όπως εσύ θες. Για την ακρίβεια το εν λόγω μοντέλο προσφέρει όλες τις λειτουργίες του AT-LP60X όπως την πλήρως αυτόματη ζώνη και τον στερεοφωνικό ήχο, σε συνδυασμό με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, έτσι ώστε να ακούς τα κομμάτια της επιλογής σου ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διαφορετικό δωμάτιο! Συνδέεται με ηχεία ακουστικά και άλλες ασύρματες συσκευές, ενώ χάρη στο τσιπ CSR BT είναι συμβατό και με συσκευές που υποστηρίζουν aptX codec για βελτιωμένο ήχο σε σχέση με τον συμβατικό SBS. Ευέλικτο και προσιτό Εννοείται ότι θα έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς το AT-LP60XBT όπως ένα τυπικό, ενσύρματο πικάπ, αν προτιμάς κάτι πιο κλασσικό. Ό,τι κι αν επιλέξεις (ενσύρματο ή ασύρματο έλεγχο) θα απολαύσεις κορυφαίο ήχο με την άνεση της πλήρως αυτοματοποιημένης λειτουργίας του. Απόδοση που συγκλονίζει Η Audio-Technica αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του ήχου για περισσότερα από 50 χρόνια και η τεχνογνωσία της αυτή είναι εμφανής στο AT-LP60XBT. Το σύστημα κεφαλής διπλού μαγνήτη (τεχνολογία Dual Magnet) με αφαιρούμενη βελόνα αποτελεί πραγματική καινοτομία. Η δε κεφαλή είναι ενσωματωμένη στο κέλυφος για ακόμα καλύτερη απόδοση και ευκολία κατά την εγκατάσταση. Παίζει τα πάντα Το AT-LP60XBT παίζει βινύλια στις 33 1/3 και τις 45 στροφές. Συνοδεύεται δε από μετατροπέα 45 στροφών, αποσπώμενο καλώδιο RCA (για ενσύρματες συνδέσεις) και κάλυμμα προστασίας από τη σκόνη.

€239.00

 
BLAUPUNKT BPA 1119 BT

BLAUPUNKT BPA 1119 BT

Οι διαδρομές με το αυτοκίνητο αποκτούν άλλον αέρα χάρη στο ηχοσύστημα BPA 1119 BT της Blaupunkt. Διαθέτει θύρα USB, διαβάζει κάρτες SD ενώ υποστηρίζει και Bluetooth προκειμένου να παίξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη συσκευή και με τον τρόπο που προτιμάς. Είναι εξοπλισμένο με RCA και Aux-In για ακόμα πληρέστερη συνδεσιμότητα, ενώ χάρη στον δέκτη ραδιοφώνου του, θα σου επιτρέψει να συντονιστείς στους σταθμούς της αρεσκείας σου –οι δε 18 μνήμες του, θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη επιτρέποντάς σου να… προσπερνάς τις διαφημίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Η οθόνη LCD, τέλος, θα κάνει τον χειρισμό του παιχνίδι, προσφέροντάς σου απλόχερα τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

€39.00

 
BLAUPUNKT Cardiff 170BT με Bluetooth

BLAUPUNKT Cardiff 170BT με Bluetooth

Streamαρε άφοβα! Αν η μουσική σου βιβλιοθήκη βρίσκεται στο smartphone σου, δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας! Το Cardiff 170 BT υποστηρίζει πλήρως την τεχνολογία Bluetooth, οπότε ως εκ τούτου θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις το smartphone σου μέσα σε δευτερόλεπτα προκειμένου να απολαμβάνεις από εκεί τα κομμάτια της αρεσκείας σου. Με θύρα USB Όσα τραγούδια κι αν έχεις στο USB stick σου, με το Brighton 170 BT θα έχεις τη δυνατότητα να τα παίξεις ένα προς ένα! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συνδέσεις το Hi-Fi της Blaupunkt με το stick σου και να πατήσεις “play”! Κλήσεις Hands-Free Για αυξημένη ασφάλεια οδήγησης, το ραδιόφωνο είναι εξοπλισμένο με μια τεχνολογία Bluetooth που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τηλεφωνικές συνομιλίες χωρίς χέρια κατά την οδήγηση. Εξοπλισμένο με CD Αν είσαι από εκείνους που έχουν ακόμα τα αγαπημένα άλμπουμ τους σε CD, με το Cardiff 170 BT θα έχεις την άνεση να τα παίξεις ξανά και ξανά. Το CD-R/RW του, θα διαβάσει τα δισκάκια σου χωρίς κανένα πρόβλημα και σε χρόνο-μηδέν, αναπαράγοντάς τα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα!

€79.91

 
BLAUPUNKT CR 6 SL

BLAUPUNKT CR 6 SL

Αξιόπιστο, λειτουργικό, πρακτικό και ευέλικτο, το ρολόι-ραδιόφωνο CR6SL της Blaupunkt, θα ανταποκριθεί περίφημα στον ρόλο του, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σου. Χάρη στη μεγάλη και ευκρινή οθόνη του, θα ενημερώνεσαι για την ώρα με μια ματιά, ακόμα κι αν το κοιτάς από… την άλλη άκρη του δωματίου! Επίσης, το συμπαγές του μέγεθος, θα σου επιτρέψει να το τοποθετήσεις από κομοδίνα, μέχρι τα μικρότερα ράφια της βιβλιοθήκης σου! Προσάρμοσε τον φωτισμό της οθόνης και όρισε το διπλό ξυπνητήρι του, επιλέγοντας είτε κάποιον χαρακτηριστικό ήχο, είτε τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό, ώστε η κάθε σου ημέρα να ξεκινήσει με κέφι και τραγούδι!
Χρώμα: Ασημί/ Μαύρο

€22.90

 
BLAUPUNKT MANCHESTER 110 Radio CD/USB/SD Card

BLAUPUNKT MANCHESTER 110 Radio CD/USB/SD Card

Παίξε τα αγαπημένα σου κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται Το Manchester 110 έρχεται εκτός από CD και με θύρα USB για να συνδέσεις εκεί το stick που βρίσκονται τα αρχεία σου σε μορφή MP3/WMA –υποστηρίζονται αμφότερες. Η είσοδος AUX είναι ό,τι πρέπει για να συνδέσεις το mobile player της αρεσκείας σου ενώ τέλος προσφέρεται και θύρα για κάρτα μνήμης τύπου SD. Δώσε ένταση! Ο ενσωματωμένος ενισχυτής 4 x 50 W του Manchester 110 θα σου χαρίσει ήχο κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ισχύος μέσα στο αυτοκίνητό σου. Προσάρμοσε ψηλά και μπάσα ή απλά επίλεξε κάποιο από τα έτοιμα σετ ρυθμίσεων και κάνε τη δουλειά σου άμεσα. Κερασάκι στην τούρτα, ο προενισχυτής δύο καναλιών που «εκτοξεύει» την ποιότητα του ήχου! Εργονομικός σχεδιασμός H μεγάλου μεγέθους οθόνη, θα απεικονίσει καθαρά όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεσαι –σταθμός στον οποίο βρίσκεσαι συντονισμένος, ημερομηνία και ώρα, τίτλος τραγουδιού κλπ. Το Manchester 110 διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα και εργονομικό διακόπτη για τη ρύθμιση της έντασης και άλλων παραμέτρων. Διαθέτει αφαιρούμενη πρόσοψη για μεγαλύτερη ασφάλεια.

€68.00

 
BLAUPUNKT MS 7 BT

BLAUPUNKT MS 7 BT

Παίξε τη μουσική της αρεσκείας σου στην ένταση και με την ποιότητα που θες: το μίνι ηχοσύστημα MS7BT της Blaupunkt είναι εδώ! Με κορυφαία αισθητική και αξιοπρόσεκτη στιβαρότητα στην κατασκευή του, θα σου χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες ακρόασης. Η Blaupunkt έχει καταφέρει να διατηρήσει τις διαστάσεις του σε χαμηλά επίπεδα, χαρίζοντάς του ευελιξία. Η LED οθόνη με τον μπλε φωτισμό του προσδίδει έναν ακόμα πιο premium αέρα, ενώ η τεχνολογία Bluetooth θα σου επιτρέψει να streamάρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια δίχως να μπλέκεις με καλώδια. Παίζει CD-R και CD-RW, διαβάζει MP3 ενώ διαθέτει USB, Aux, θύρα 3,5 mm και δέκτη FM με τεχνολογία PLL. Με συνολική ισχύ 30 W, να είσαι σίγουρος ότι θα μεταμορφώσει τον τρόπο που ακούς μουσική στο σπίτι!

€59.90

 
BLAUPUNKT OSLO 370 DAB Car Theater

BLAUPUNKT OSLO 370 DAB Car Theater

Παίξε τα αγαπημένα σου κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται Το Oslo 370 έρχεται με θύρα USB για να συνδέσεις εκεί το stick που βρίσκονται τα αρχεία ήχου και βίντεο που διαθέτεις –υποστηρίζεται πλήθος τύπων. Παράλληλα υπάρχει και θύρα για κάρτες μνήμης SD/SDHC έως και 32 GB για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Δώσε ένταση! Ο ενσωματωμένος ενισχυτής 4 x 45 W του Oslo 370 θα σου χαρίσει ήχο κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ισχύος μέσα στο αυτοκίνητό σου. Προσάρμοσε ψηλά και μπάσα ή απλά επίλεξε κάποιο από τα έτοιμα σετ ρυθμίσεων και κάνε τη δουλειά σου άμεσα. Κερασάκι στην τούρτα, ο προενισχυτής τεσσάρων καναλιών που «εκτοξεύει» την ποιότητα του ήχου! Εργονομικός σχεδιασμός H μεγάλου μεγέθους οθόνη, θα απεικονίσει καθαρά όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεσαι –σταθμός στον οποίο βρίσκεσαι συντονισμένος, ημερομηνία και ώρα, τίτλος τραγουδιού κλπ. Το Oslo 370 διαθέτει λειτουργικό μενού μέσα από το οποίο θα πλοηγηθείς στις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του.

€449.00

 
BLAUPUNKT PR 7 BK

BLAUPUNKT PR 7 BK

Με αυτό το μοντέλο, μπορείτε να πάρετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας οπουδήποτε. Το μικρό μέγεθος το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και το ρετρό σχέδιο θυμίζει τη χρυσή εποχή. Αλλά το PR7BK έχει όχι μόνο το vintage στυλ, αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα στοιχεία υψηλής ποιότητας και η τηλεσκοπική κεραία παρέχουν εξαιρετικό σήμα, ενώ ο ενσωματωμένος μίνι βύσμα επιτρέπει στο χρήστη να συνδέει ακουστικά. Η συσκευή μας λαμβάνει σήμα σε συχνότητα FM / AM και είναι εξοπλισμένη με εύχρηστο κουμπί που ρυθμίζει την περιοχή ραδιοσυχνοτήτων και έντασης. Η εύκολη αναγνώριση του μπροστινού πίνακα συνδυάζεται με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό για εύκολο χειρισμό. Το PR7BK είναι εξοπλισμένο με ενισχυτή με συνολική ισχύ εξόδου 0.8W RMS, που σε συνδυασμό με ένα στιβαρό, σφραγισμένο περίβλημα παρέχει υψηλή και καθαρή ποιότητα ήχου. Αυτό το ραδιόφωνο τσέπης είναι ιδανική επιλογή ως κινητό ραδιόφωνο, αλλά και εύκολο στη χρήση δέκτη επιφάνειας εργασίας.
Χρώμα: Μαύρο/Ασημί

€24.90

 
BLAUPUNKT PS 05.02 DB BLUETOOTH 800 W

BLAUPUNKT PS 05.02 DB BLUETOOTH 800 W

Δώσε πνοή στο πάρτι σου με το σύστημα PS 05.02 DB της Blaupunkt. Με συνολική ισχύ 800 W και απολαυστικό ήχο με δυναμικό, βαθύ μπάσο, θα σου προσφέρει μία απόλυτα απολαυστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Σε συνδυασμό δε με τα φώτα LED, θα μετατρέψει τον χώρο σου σε club για να ζήσεις παρέα με τους καλεσμένους σου μία εμπειρία που παραπέμπει σε… disco! Το PS 05.02 διαθέτει πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας καθώς υποστηρίζει Bluetooth, USB και Aux-In για να streamάρεις τα κομμάτια που θες τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Διαθέτει δέκτη ραδιοφώνου και τηλεχειρισμό ενώ τοποθετείται οριζόντια αλλά και κατακόρυφα.

€249.00

 
BOSE UB-20 Series II wall/ceiling bracket Black

BOSE UB-20 Series II wall/ceiling bracket Black

Βάση στήριξης ηχείου UB-20 Series II wall/ceiling bracket Black της Bose
Χρώμα: Μαύρο

€49.90

 
CRYPTO MP1800 Plus 16 GB Black/ Green - (W015982)

CRYPTO MP1800 Plus 16 GB Black/ Green - (W015982)

Το MP1800 Plus διαθέτει μνήμη 16GB και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 4000 τραγούδια. Υποστηρίζει αρχεία lossless για τέλειο ήχο χωρίς καμία απώλεια. Η μεγάλη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εξασφαλίζει μέχρι 20 ώρες αναπαραγωγής τραγουδιών. Το ραδιόφωνο FM έχει 30 μνήμες για να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να ηχογραφήσετε από το ραδιόφωνο, να κρατήσετε τις δικές σας φωνητικές σημειώσεις ή να ηχογραφήσετε ήχους από το περιβάλλον σας. Με φωτεινή και άνετη οθόνη 1.8 ίντσες, πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος μόλις 28 γραμμάρια, θα γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος για τις μουσικές σας απολαύσεις.

€34.91

 
Page of 10